Barion Pixel

So Good Magazine #15

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2016. január 11. 19:29

So Good Magazine #15

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.

Aktuális magazin szerzői:

  • Miquel Guarro, painting flavors
  • Disfrutar, three-way creativity
  • Aya Fukai, living the sweet life
  • Julien Álvarez, the unrelenting weight of elegance
  • Kirsten Tibballs, good vibes 90
  • Josep Maria rodríguez, interior design
  • Samantha Mendoza, personal and delicate
  • Luciano García, between two worlds
  • Graham Hornigold, ‘our job is to refresh the palette and complete the meal’
  • Marike van Beurden, funky restiling
  • Ramon Morató, spotlight on vegetables, invasion of the plants
  • Eric Ortuño, mimetic desserts
  • Andrés Lara & Hiroyuki Emori, united by icecream
  • Melissa Coppel, taste: my identity
  • Nina Tarasova, color and passion
  • Une glace à Paris – Emmanuel Ryon and Olivier Ménard, classicism illustrated
  • Shigeo Hirai, as a matter of water
  • Maya Revivo, local flavors with a french touch
  • Yann Bernard Lejard, color explosion
  • Yves Scherrer, suitable for all audiences
  • Zachary Golper, like brain, like bread …
  • Tidbits
  • U.P., upstairs, there is light
  • Ecole Nationale Superieure du Patisserie, the temple of french pastry
  • Relais Dessert, guardians of haute patisserie

Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores

 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2016
ISSN: 201320340000024
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.79 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #28

So Good Magazine #28

Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.


Szerzők: Several Authors


Szerzők:

DRIFT Volume 13 - Berlin

DRIFT  Volume 13 - Berlin

Ez a stílusos életmódmagazin szociológiai és antropológiai megközelítést alkalmaz a kávé megértéséhez a világ városaiban, és hasznos eszközt nyújt a tájékozódáshoz. 


DRIFT / Volume 5 / Melbourne

DRIFT / Volume 5 / Melbourne

Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni.