So Good Magazine #15
The Magazine of Haute Pâtisserie
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.
Aktuális magazin szerzői:
- Miquel Guarro, painting flavors
- Disfrutar, three-way creativity
- Aya Fukai, living the sweet life
- Julien Álvarez, the unrelenting weight of elegance
- Kirsten Tibballs, good vibes 90
- Josep Maria rodríguez, interior design
- Samantha Mendoza, personal and delicate
- Luciano García, between two worlds
- Graham Hornigold, ‘our job is to refresh the palette and complete the meal’
- Marike van Beurden, funky restiling
- Ramon Morató, spotlight on vegetables, invasion of the plants
- Eric Ortuño, mimetic desserts
- Andrés Lara & Hiroyuki Emori, united by icecream
- Melissa Coppel, taste: my identity
- Nina Tarasova, color and passion
- Une glace à Paris – Emmanuel Ryon and Olivier Ménard, classicism illustrated
- Shigeo Hirai, as a matter of water
- Maya Revivo, local flavors with a french touch
- Yann Bernard Lejard, color explosion
- Yves Scherrer, suitable for all audiences
- Zachary Golper, like brain, like bread …
- Tidbits
- U.P., upstairs, there is light
- Ecole Nationale Superieure du Patisserie, the temple of french pastry
- Relais Dessert, guardians of haute patisserie
Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2016 |
ISSN: | 201320340000024 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 30 x 1.5 cm |
Súly: | 1.79 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #11
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Tengeri halak / Sea Fish
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.
So Good Magazine #23
Modernitás, innováció, kreativitás. Ismerje meg azokat a tehetséges, kortárs cukrászokat, séfeket, akik meghatározzák a nemzetközi cukrász szakmát, mind az éttermekben, mind a cukrászatokban.
Ehető virágok / Edible flowers
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.