Barion Pixel

So Good Magazine #15

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2016. január 11. 19:29

So Good Magazine #15

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.

Aktuális magazin szerzői:

  • Miquel Guarro, painting flavors
  • Disfrutar, three-way creativity
  • Aya Fukai, living the sweet life
  • Julien Álvarez, the unrelenting weight of elegance
  • Kirsten Tibballs, good vibes 90
  • Josep Maria rodríguez, interior design
  • Samantha Mendoza, personal and delicate
  • Luciano García, between two worlds
  • Graham Hornigold, ‘our job is to refresh the palette and complete the meal’
  • Marike van Beurden, funky restiling
  • Ramon Morató, spotlight on vegetables, invasion of the plants
  • Eric Ortuño, mimetic desserts
  • Andrés Lara & Hiroyuki Emori, united by icecream
  • Melissa Coppel, taste: my identity
  • Nina Tarasova, color and passion
  • Une glace à Paris – Emmanuel Ryon and Olivier Ménard, classicism illustrated
  • Shigeo Hirai, as a matter of water
  • Maya Revivo, local flavors with a french touch
  • Yann Bernard Lejard, color explosion
  • Yves Scherrer, suitable for all audiences
  • Zachary Golper, like brain, like bread …
  • Tidbits
  • U.P., upstairs, there is light
  • Ecole Nationale Superieure du Patisserie, the temple of french pastry
  • Relais Dessert, guardians of haute patisserie

Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores

 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2016
ISSN: 201320340000024
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.79 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

So Good Magazine #11

So Good Magazine #11

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Szerzők: Several Authors

Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák

Szarvasgombák, tenyésztett és nemes gombák

Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.


Szerzők: Thomas Ruhl
Kategória: Alapanyag, Poszter

So Cool No1 Magazine

So Cool No1 Magazine

SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció). 


Szerzők: Several Authors

So Good Magazine #19

So Good Magazine #19

Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.


Szerzők: Several Authors