So Good Magazine #15
The Magazine of Haute Pâtisserie
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.
Aktuális magazin szerzői:
- Miquel Guarro, painting flavors
- Disfrutar, three-way creativity
- Aya Fukai, living the sweet life
- Julien Álvarez, the unrelenting weight of elegance
- Kirsten Tibballs, good vibes 90
- Josep Maria rodríguez, interior design
- Samantha Mendoza, personal and delicate
- Luciano García, between two worlds
- Graham Hornigold, ‘our job is to refresh the palette and complete the meal’
- Marike van Beurden, funky restiling
- Ramon Morató, spotlight on vegetables, invasion of the plants
- Eric Ortuño, mimetic desserts
- Andrés Lara & Hiroyuki Emori, united by icecream
- Melissa Coppel, taste: my identity
- Nina Tarasova, color and passion
- Une glace à Paris – Emmanuel Ryon and Olivier Ménard, classicism illustrated
- Shigeo Hirai, as a matter of water
- Maya Revivo, local flavors with a french touch
- Yann Bernard Lejard, color explosion
- Yves Scherrer, suitable for all audiences
- Zachary Golper, like brain, like bread …
- Tidbits
- U.P., upstairs, there is light
- Ecole Nationale Superieure du Patisserie, the temple of french pastry
- Relais Dessert, guardians of haute patisserie
Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores





Termékinformációk
| Szerző: | Several Authors |
| Kiadó: | Vilbo Editores |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISSN: | 201320340000024 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23 x 30 x 1.5 cm |
| Súly: | 1.79 kg |
| Oldalszám: | 304 |
| Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Good Magazine #21
A világ rengeteget változott az elmúlt tíz évben, és ez alól a modern cukrászat sem kivétel. Pont ellenkezőképp, ez az iparág dinamikusabb, mint valaha, határokat lép át miközben egy jó desszert örömét és a mögötte rejlő kreativitást élvezik a világ minden sarkában. A So Good felelősséggel tartozik – akármilyen kicsi is – ennek a jelenségnek és hogy stabil megjelenéssel szolgáljon annak legkimagaslóbb képviselői számára.
Melba
Megtiszteltetés ezeket a szavakat írva bemutatni a Melba-t, egy olyan kiadványt, ami minden eddigi tudásunknak köszönhetően látott napvilágot. A Melba volt az utolsó desszert amit Ferran Adriá felszolgált az elBulli-ban abban a tikkasztó hónapban, 2011 Júliusában. A címválasztás nyilvánvalóan egy szándéknyilatkozat. Az izgalmakat kutatjuk, abban a tudatban, hogy a kockázatvállalás és a szórakozás mind a folyamat részei.
So Good Magazine #19
Nem egyszerű szavakkal leírni egy olyan kiadványt, mint a So Good magazin. Nem könyv, nem magazin, nem receptgyűjtemény, de egy kicsit mindhárom egyszerre. És ezért nem egyszerű összefoglalni az új számok tartalmát pár szóban.
Ehető virágok / Edible flowers
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.