Barion Pixel

So Good Magazine #15

The Magazine of Haute Pâtisserie


« Vissza | Szerzők: Several Authors
  2016. január 11. 19:29

So Good Magazine #15

Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.


Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.

Aktuális magazin szerzői:

  • Miquel Guarro, painting flavors
  • Disfrutar, three-way creativity
  • Aya Fukai, living the sweet life
  • Julien Álvarez, the unrelenting weight of elegance
  • Kirsten Tibballs, good vibes 90
  • Josep Maria rodríguez, interior design
  • Samantha Mendoza, personal and delicate
  • Luciano García, between two worlds
  • Graham Hornigold, ‘our job is to refresh the palette and complete the meal’
  • Marike van Beurden, funky restiling
  • Ramon Morató, spotlight on vegetables, invasion of the plants
  • Eric Ortuño, mimetic desserts
  • Andrés Lara & Hiroyuki Emori, united by icecream
  • Melissa Coppel, taste: my identity
  • Nina Tarasova, color and passion
  • Une glace à Paris – Emmanuel Ryon and Olivier Ménard, classicism illustrated
  • Shigeo Hirai, as a matter of water
  • Maya Revivo, local flavors with a french touch
  • Yann Bernard Lejard, color explosion
  • Yves Scherrer, suitable for all audiences
  • Zachary Golper, like brain, like bread …
  • Tidbits
  • U.P., upstairs, there is light
  • Ecole Nationale Superieure du Patisserie, the temple of french pastry
  • Relais Dessert, guardians of haute patisserie

Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores

 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Several Authors
Kiadó: Vilbo Editores
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin
Kiadás éve: 2016
ISSN: 201320340000024
Nyelv: Angol
Méretek: 23 x 30 x 1.5 cm
Súly: 1.79 kg
Oldalszám: 304
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

Melba

Melba

Megtiszteltetés ezeket a szavakat írva bemutatni a Melba-t, egy olyan kiadványt, ami minden eddigi tudásunknak köszönhetően látott napvilágot. A Melba volt az utolsó desszert amit Ferran Adriá felszolgált az elBulli-ban abban a tikkasztó hónapban, 2011 Júliusában. A címválasztás nyilvánvalóan egy szándéknyilatkozat. Az izgalmakat kutatjuk, abban a tudatban, hogy a kockázatvállalás és a szórakozás mind a folyamat részei.


Szerzők: Several Authors

Drift - Volume 10 - Manhattan

Drift - Volume 10 - Manhattan

A Drift Manhattan VOL 10. kötet reflektorfénybe helyezi York City leghíresebb kerületét: Manhattant.


Melba Nr. 2

Melba Nr. 2

„Kiadványainkkal mindig arra törekedtünk, hogy a legjobb tartalmat kínáljuk a világ szakembereinek, hogy segítsünk a fejlődésben, a vállalkozásaikban /Montagud Editores/”. Magazinunk nem csupán egy ragyogó kiadvány csodás fotókkal. Mi arra törekszünk, hogy lehetővé tegyük az általunk bemutatott ötleteket, hogy belépjünk az olvasó elméjébe, hogy ezáltal alkalmazhassák kiadványaink technológiáit.


Szerzők: Several Authors