So Good Magazine #15
The Magazine of Haute Pâtisserie
!['So Good Magazine #15 So Good Magazine #15](/static/content/books/cover_img/0/269.jpg?849635254170704)
Fel évente megjelenő exkluzív cukrászmagazin, angol nyelven. A cukrász szakma legfelsőbb és "kortárs" szintjét képviselő magazin a világ legtekintélyesebb cukrászait, szakácsait, szakoktatóit, szakembereit mutatja be, csodás-művészi alkotásokon keresztül.
Bemutatásra kerülnek a kis cukrászműhelyek tagjai, a nagy szakmai szervezetek, valamint a világ legrangosabb pékségei, cukrászdái, éttermei, ínyenc üzletei, szállodái és szakiskolái, valamint a legjelentősebb alapanyag importőrök, forgalmazók, képviselők a kereskedelemben. A magazin tartalmául szolgáló receptek a lépésről-lépésre módszerrel kerülnek bemutatásra, kiegészítve sok szakmai magyarázattal, professzionális fényképpel, a technológiák későbbi használatát elősegítve. Érdekes interjúk, a legújabb trendek, legfontosabb nemzetközi események hírei teszik olvasmányosabbá a magazint, mindehhez egy kifogástalan, elegáns és modern dizájn 300 oldalon.
Aktuális magazin szerzői:
- Miquel Guarro, painting flavors
- Disfrutar, three-way creativity
- Aya Fukai, living the sweet life
- Julien Álvarez, the unrelenting weight of elegance
- Kirsten Tibballs, good vibes 90
- Josep Maria rodríguez, interior design
- Samantha Mendoza, personal and delicate
- Luciano García, between two worlds
- Graham Hornigold, ‘our job is to refresh the palette and complete the meal’
- Marike van Beurden, funky restiling
- Ramon Morató, spotlight on vegetables, invasion of the plants
- Eric Ortuño, mimetic desserts
- Andrés Lara & Hiroyuki Emori, united by icecream
- Melissa Coppel, taste: my identity
- Nina Tarasova, color and passion
- Une glace à Paris – Emmanuel Ryon and Olivier Ménard, classicism illustrated
- Shigeo Hirai, as a matter of water
- Maya Revivo, local flavors with a french touch
- Yann Bernard Lejard, color explosion
- Yves Scherrer, suitable for all audiences
- Zachary Golper, like brain, like bread …
- Tidbits
- U.P., upstairs, there is light
- Ecole Nationale Superieure du Patisserie, the temple of french pastry
- Relais Dessert, guardians of haute patisserie
Photo: So Good Magazine / Vilbo Editores
![](/static/content/ckfiles/0/3/sogood15_pastry_magazine_cukrasz_magazin_kortars_cukraszat_cookbooks_hu_01.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/sogood15_pastry_magazine_cukrasz_magazin_kortars_cukraszat_cookbooks_hu_1.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/sogood15_pastry_magazine_cukrasz_magazin_kortars_cukraszat_cookbooks_hu_2.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/sogood15_pastry_magazine_cukrasz_magazin_kortars_cukraszat_cookbooks_hu_3.jpg)
![](/static/content/ckfiles/0/3/sogood15_pastry_magazine_cukrasz_magazin_kortars_cukraszat_cookbooks_hu_4.jpg)
Termékinformációk
Szerző: | Several Authors |
Kiadó: | Vilbo Editores |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Magazin, Aktualitások / Hírek, Nyelv - Angol / English Books, So Good Magazin |
Kiadás éve: | 2016 |
ISSN: | 201320340000024 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 23 x 30 x 1.5 cm |
Súly: | 1.79 kg |
Oldalszám: | 304 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
So Cool No1 Magazine
!['So Cool No1 Magazine So Cool No1 Magazine](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1017.jpg?366757007184381)
SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció).
So Cool No1 Magazine
!['So Cool No1 Magazine So Cool No1 Magazine](/static/content/books/cover_img/1000//thumb/1017.jpg?366757007184381)
SO COOL…Magazine azzal a céllal született, hogy kettős szemszögből mutassa be a világ fagylaltiparának legfejlettebb alkotásait, a legtágabb értelemben vett technikai innovációt és kreativitást (prezentáció és termékkoncepció).
DRIFT / Volume 5 / Melbourne
!['DRIFT / Volume 5 / Melbourne DRIFT / Volume 5 / Melbourne](/static/content/books/cover_img/0//thumb/329.jpg?088354094117861)
Ez a szám tele van Melbourne-i történetekkel, a kávéról és az emberekről akik isszák. Az ötödik szám alkalmával tucatnyi helyi üzlettulajdonos, kávépörkölő, törzsvendég, vállalkozó, író és fotográfus szájából hallhatjuk, milyen Melbourne-ben kávézni.
Ehető virágok / Edible flowers
!['Ehető virágok / Edible flowers Ehető virágok / Edible flowers](/static/content/books/cover_img/0//thumb/159.jpg?821711793160832)
Alapanyag poszterek a Cookbooks.hu könyváruháztól. Speciális alapanyag poszterek megjelenése sok esetben segíti az éppen tanuló, vagy már gyakorlattal rendelkező szakácsok, séfek hétköznapi munkáját. Thomas Ruhl, Németország, egyik legismertebb ételfotósa szerkesztette, fényképezte a posztereket, mely garancia a minőségre. Nem csak egy szemet gyönyörködtető nyomtatvány (poszter), hanem óriási tudást is biztosít, hiszem érthetően láthatjuk különböző állatok (marha, sertés, bárány) bontási részeit, vagy éppen áttekinthetjük a sós és édesvízi halak, rákok sokszínűségét, választékát. A növények szerelmesei az ehető virágokat, fűszereket és a gombákat szemléltető-ismertető plakátok közül választhatnak.