Barion Pixel

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur


« Vissza | Szerzők: Yann Couvreur
  2021. október 28. 16:38

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.


Yann Couvreur cukrászdája a természettel összhangban formálódik, követve azt a 12 hónapot, amely ennek az igazi mesterembernek a naptárát jelzi.

Diófélék, citrusfélék, piros gyümölcsök... Ahogy telnek a hónapok, egész évben megjelennek azok a gyümölcsök és zöldségek, amelyek alkotásainak szívét alkotják. Nem beszélve az időtlenekről, amelyek nélkül soha nem lehet meglenni: kakaó, vanília, karamell ...
Yann Couvreur az előkészületei során mindig ugyanolyan magas színvonalú recepteket kínál ebben az új könyvében is, édes, de sós recepteket is, amelyek ötvözik a termék tiszteletét és a megfelelő ízeket egyaránt.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yann Couvreur
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 10.
ISBN: 9782263169526
Nyelv: Francia
Méretek: 24 x 27.9 x 2.8 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 264
Ár: 16 890 Ft
(16 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

The Secrets of Ice Cream, Ice Cream without Secrets

„A fagylalt titka, a fagylalt nem titok” Angelo Corvitto. Egy fagylaltkészítő mester javaslatai egy presztízs szakkiadvány formájában. A cukrászkönyv ismerteti, megmagyarázza a mesterfogalmakat, úgy, mint az AFP, SP, stb. Angelo Corvitto egész pályafutása a tökéletes fagylalt készítése körül forog.


Szerzők: Angelo Corvitto

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason