12 saisons de Yann Couvreur
Yann Couvreur

Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.
Yann Couvreur cukrászdája a természettel összhangban formálódik, követve azt a 12 hónapot, amely ennek az igazi mesterembernek a naptárát jelzi.
Diófélék, citrusfélék, piros gyümölcsök... Ahogy telnek a hónapok, egész évben megjelennek azok a gyümölcsök és zöldségek, amelyek alkotásainak szívét alkotják. Nem beszélve az időtlenekről, amelyek nélkül soha nem lehet meglenni: kakaó, vanília, karamell ...
Yann Couvreur az előkészületei során mindig ugyanolyan magas színvonalú recepteket kínál ebben az új könyvében is, édes, de sós recepteket is, amelyek ötvözik a termék tiszteletét és a megfelelő ízeket egyaránt.
Termékinformációk
Szerző: | Yann Couvreur |
Kiadó: | Solar |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. november 10. |
ISBN: | 9782263169526 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 24 x 27.9 x 2.8 cm |
Súly: | 1.65 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
16 890 Ft (16 086 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
KUK [COOK]
!['KUK [COOK] KUK [COOK]](/static/content/books/cover_img/0//thumb/538.jpg?377941255126921)
Sebastian Frank első könyvében egész kulináris művészetét bemutatja: "kuk [cook]". A szerzőre jellemző, hogy modern, a kulináris jellegzetességei egyértelműek, ami különösen hitelessé teszi, mert Sebastian Frank hétköznapi alapanyagokból, mint például zellerből készít élvezetes és meghökkentő fogásokat.
Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).