Barion Pixel

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur


« Vissza | Szerzők: Yann Couvreur
  2021. október 28. 16:38

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.


Yann Couvreur cukrászdája a természettel összhangban formálódik, követve azt a 12 hónapot, amely ennek az igazi mesterembernek a naptárát jelzi.

Diófélék, citrusfélék, piros gyümölcsök... Ahogy telnek a hónapok, egész évben megjelennek azok a gyümölcsök és zöldségek, amelyek alkotásainak szívét alkotják. Nem beszélve az időtlenekről, amelyek nélkül soha nem lehet meglenni: kakaó, vanília, karamell ...
Yann Couvreur az előkészületei során mindig ugyanolyan magas színvonalú recepteket kínál ebben az új könyvében is, édes, de sós recepteket is, amelyek ötvözik a termék tiszteletét és a megfelelő ízeket egyaránt.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yann Couvreur
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 10.
ISBN: 9782263169526
Nyelv: Francia
Méretek: 24 x 27.9 x 2.8 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 264
Ár: 16 890 Ft
(16 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.


The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona

Under Pressure

Under Pressure

Sous-Vide főzés = kulináris innováció. Ebben a forradalmi szakácskönyvben, Thomas Keller/ 3 Michelin csillagos chef: French Laundry, PerSe, Bouchon, Bouchon Bakery/ Amerika legelismertebb séfje, bebizonyítja, hogy a Sous-Vide technológia miért is az egyik legbiztosabb főzési módszer, mely magában foglalja a pontos, precíz főzési hőmérsékleteket és főzési időket.


Szerzők: Thomas Keller

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).