Barion Pixel

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur


« Vissza | Szerzők: Yann Couvreur
  2021. október 28. 16:38

12 saisons de Yann Couvreur

Yann Couvreur, a fiatal cukrásztehetség, egy új könyvvel tér vissza, amely egy évre szóló cukrászkülönlegességeket ajánl évszakokon át.


Yann Couvreur cukrászdája a természettel összhangban formálódik, követve azt a 12 hónapot, amely ennek az igazi mesterembernek a naptárát jelzi.

Diófélék, citrusfélék, piros gyümölcsök... Ahogy telnek a hónapok, egész évben megjelennek azok a gyümölcsök és zöldségek, amelyek alkotásainak szívét alkotják. Nem beszélve az időtlenekről, amelyek nélkül soha nem lehet meglenni: kakaó, vanília, karamell ...
Yann Couvreur az előkészületei során mindig ugyanolyan magas színvonalú recepteket kínál ebben az új könyvében is, édes, de sós recepteket is, amelyek ötvözik a termék tiszteletét és a megfelelő ízeket egyaránt.
 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yann Couvreur
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. november 10.
ISBN: 9782263169526
Nyelv: Francia
Méretek: 24 x 27.9 x 2.8 cm
Súly: 1.65 kg
Oldalszám: 264
Ár: 16 790 Ft
(15 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau

Noor Paco Morales

Noor Paco Morales

A Noor az a személyes projekt, amit Paco Morales szülővárosába, Córdobába való visszatérése alkalmával indított el. Sosem felejtette hagyta el a tisztelet, amit gyökerei és az iránt érez, amit csodálatos szakmai karrierje során tanult. 


Szerzők: Paco Morales

Wild Brews

Wild Brews

A természetben előforduló élesztők és baktériumok keverékével előállított vadon erjesztett sörök a sörvilág „fine dining”-ja.


Szerzők: Jaega Wise

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.