Barion Pixel

A l'école de la pâtisserie vegan

Linda Vongdara


« Vissza | Szerzők: Linda Vongdara
  2021. április 16. 17:49

A l'école de la pâtisserie vegan

Lépésről lépésre és remek fotók segítségével a „A l'école de la pâtisserie vegan” megismerteti Önt a desszertek művészetével, állati eredetű összetevők nélkül, függetlenül attól, hogy kezdő vagy elkötelezett vegán.


A vegán cukrásztanár, Linda Vongdara megnyitja az ajtókat egy „növényi”, édes univerzum felé. Az első fejezet az alapismeretekről és az alapvető technikákról szól, amely lehetővé teszi a sütemények, muffinok, moelleux-k, flanok készítését. Továbbiakban a receptek kifinomultabbá válnak: tarte-k, krémes desszertek, torták, vagyis a középszint, mielőtt eljutna a mesteri szintig, amely lehetővé teszi a Choux-k, mille-feuilles-k elkészítését. A receptek összessége feledteti a tejet, a friss tejszínt és a tojást, miközben megnyitja az ajtót az új ízek előtt. 

Photo: Solar

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Linda Vongdara
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2021. január 05.
ISBN: 9782263162558
Nyelv: Francia
Méretek: 21.9 x 26.9 x 2.4 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 216
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Einfach Tanja

Einfach Tanja

A "Tanja Kochbuch" és a "Tanja Vegetarisch" után impozáns konyhájának kvintesszenciája az "Einfach Tanja"-val jelent meg. A receptek, Tanja Grandits saját konyhájában készültek, ahol saját magának, tinédzser lányának vagy barátainak főz. 


Szerzők: Tanja Grandits

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


Gabriel Kreuther

Gabriel Kreuther

Gabriel Kreuther, díjnyertes séf, szakácskönyve, az elzászi rusztikus francia konyháról.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.