Barion Pixel

A l'école de la pâtisserie vegan

Linda Vongdara


« Vissza | Szerzők: Linda Vongdara
  2021. április 16. 17:49

A l'école de la pâtisserie vegan

Lépésről lépésre és remek fotók segítségével a „A l'école de la pâtisserie vegan” megismerteti Önt a desszertek művészetével, állati eredetű összetevők nélkül, függetlenül attól, hogy kezdő vagy elkötelezett vegán.


A vegán cukrásztanár, Linda Vongdara megnyitja az ajtókat egy „növényi”, édes univerzum felé. Az első fejezet az alapismeretekről és az alapvető technikákról szól, amely lehetővé teszi a sütemények, muffinok, moelleux-k, flanok készítését. Továbbiakban a receptek kifinomultabbá válnak: tarte-k, krémes desszertek, torták, vagyis a középszint, mielőtt eljutna a mesteri szintig, amely lehetővé teszi a Choux-k, mille-feuilles-k elkészítését. A receptek összessége feledteti a tejet, a friss tejszínt és a tojást, miközben megnyitja az ajtót az új ízek előtt. 

Photo: Solar

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Linda Vongdara
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2021. január 05.
ISBN: 9782263162558
Nyelv: Francia
Méretek: 21.9 x 26.9 x 2.4 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 216
Ár: 14 990 Ft
(14 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:

The Curious Bartender Volume 2

The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland