Barion Pixel

A l'école de la pâtisserie vegan

Linda Vongdara


« Vissza | Szerzők: Linda Vongdara
  2021. április 16. 17:49

A l'école de la pâtisserie vegan

Lépésről lépésre és remek fotók segítségével a „A l'école de la pâtisserie vegan” megismerteti Önt a desszertek művészetével, állati eredetű összetevők nélkül, függetlenül attól, hogy kezdő vagy elkötelezett vegán.


A vegán cukrásztanár, Linda Vongdara megnyitja az ajtókat egy „növényi”, édes univerzum felé. Az első fejezet az alapismeretekről és az alapvető technikákról szól, amely lehetővé teszi a sütemények, muffinok, moelleux-k, flanok készítését. Továbbiakban a receptek kifinomultabbá válnak: tarte-k, krémes desszertek, torták, vagyis a középszint, mielőtt eljutna a mesteri szintig, amely lehetővé teszi a Choux-k, mille-feuilles-k elkészítését. A receptek összessége feledteti a tejet, a friss tejszínt és a tojást, miközben megnyitja az ajtót az új ízek előtt. 

Photo: Solar

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Linda Vongdara
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Technológia, Alapanyag, Vegán / Vegetáriánus, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2019
Forgalmazás kezdete: 2021. január 05.
ISBN: 9782263162558
Nyelv: Francia
Méretek: 21.9 x 26.9 x 2.4 cm
Súly: 1.2 kg
Oldalszám: 216
Ár: 13 590 Ft
(12 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Pie Room

The Pie Room

Fedezze fel a meghatározó pite-bibliát az önmagát pitetészta-deviánsnak tartó séftől és London pitekirályától, Calum Franklin-től.


Szerzők: Calum Franklin

The Life of Tea

The Life of Tea

A gazdag és rendkívüli fotókkal illusztrált könyv életre kelti az ital aromáját, ízét és sokféle textúráját. Az ínyencek és az alkalmi olvasók egyaránt sokkal mélyebben megértik, hogy milyen nagyszerű teát készíteni.


Sourdough Mania

Sourdough Mania

Anita Sumer egy szenvedélyes, autodidakta, 100% -ban kovászos pék és tanár, szlovéniai születésű, aki nemzetközi szenzációvá vált - most már több mint 80 000 követője van az Instagram @sourdough_mania oldalán. 


Szerzők: Anita Sumer

Koji Alchemy

Koji Alchemy

A Koji Alchemy az első könyv, ami a kojival - A GOMBA, ami a szójaszósz, miso, mirin, sake, jiang, douchi, amazake, makgeolli, meju, tapai és sok más a Japán konyha alapját adó hozzávaló ízletes, umami ízeiért felelős - erjesztett ételek folyamatainak, koncepcióinak és receptjeinek van szentelve.