A Spoonful of Sun
Mediterranean Cookbook For All Seasons

Dombtetőn fekvő falvak, érintetlen öblök, levendula, szőlőültetvények és langyos napsütés. Gyógynövények illata a levegőben, aperitifek a teraszokon.
Provence az érzékszervek ünnepe, amely a lassú élet francia művészetét testesíti meg. Ennek középpontjában mindig van egy asztal.
Ebben a könyvben Pauline Chardin szakácsnő ízletes, egészséges és – ami a legjobb – egyszerű receptjeit osztja meg. A helyi piacról és kertjéből származó szezonális gyümölcsök és zöldségek felhasználásával Chardin konyhája a Földközi-tengerben gyökerezik, de a világ körüli utazásai is ízesítik.
Ez több, mint egy szakácskönyv. A dizájn iránti éles érzékkel Chardin tudja, hogy a szem megharapja az elsőt falatot.
A Spoonful of Sun esztétikai élvezetekkel is elkápráztat bennünket, körbe vezet minket a Chardin által magának tervezett házban, provence-i otthona ellenállhatatlan környezetébe, és vissza a legfontosabbhoz: az asztalra kerülő ételekhez.
Pauline Chardin francia, kreatív igazgató, kulináris szakértő, stylist és fotós. Munkásságáról és életmódjáról olyan kiadványok publikáltak, mint a MilK Magazine, az AD vagy az Ignant. Provence-ban él egy házban, amit párjával közösen terveztek.
Termékinformációk
Szerző: | Pauline Chardin |
Kiadó: | Gestalten |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. május 01. |
ISBN: | 9783967040364 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.6 x 31.2 x 2.8 cm |
Súly: | 1.79 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Ivan Ramen

2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
Cooking on Fire

A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.