A Spoonful of Sun
Mediterranean Cookbook For All Seasons

Dombtetőn fekvő falvak, érintetlen öblök, levendula, szőlőültetvények és langyos napsütés. Gyógynövények illata a levegőben, aperitifek a teraszokon.
Provence az érzékszervek ünnepe, amely a lassú élet francia művészetét testesíti meg. Ennek középpontjában mindig van egy asztal.
Ebben a könyvben Pauline Chardin szakácsnő ízletes, egészséges és – ami a legjobb – egyszerű receptjeit osztja meg. A helyi piacról és kertjéből származó szezonális gyümölcsök és zöldségek felhasználásával Chardin konyhája a Földközi-tengerben gyökerezik, de a világ körüli utazásai is ízesítik.
Ez több, mint egy szakácskönyv. A dizájn iránti éles érzékkel Chardin tudja, hogy a szem megharapja az elsőt falatot.
A Spoonful of Sun esztétikai élvezetekkel is elkápráztat bennünket, körbe vezet minket a Chardin által magának tervezett házban, provence-i otthona ellenállhatatlan környezetébe, és vissza a legfontosabbhoz: az asztalra kerülő ételekhez.
Pauline Chardin francia, kreatív igazgató, kulináris szakértő, stylist és fotós. Munkásságáról és életmódjáról olyan kiadványok publikáltak, mint a MilK Magazine, az AD vagy az Ignant. Provence-ban él egy házban, amit párjával közösen terveztek.
Termékinformációk
Szerző: | Pauline Chardin |
Kiadó: | Gestalten |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. május 01. |
ISBN: | 9783967040364 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.6 x 31.2 x 2.8 cm |
Súly: | 1.79 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
16 990 Ft (16 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Gluten-Free Cookbook

Az egyik leggyorsabban növekvő diétás mozgalom és most már megvan az első átfogó útmutatója a világ minden tájáról származó, természetesen gluténmentes receptek százainak élvezetéhez.
Desserts

Julien Duvernay-t az egyik legjobb svájci cukrásznak tekintik és Tanja Grandits, Stücki Basel 2 Michelin csillagos éttermében rendkívüli alkotásokat készít: „mindenkit lenyűgöz”, ahogy azt a GaultMillau étterem kalauz megemlíti.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.