Barion Pixel

A Spoonful of Sun

Mediterranean Cookbook For All Seasons


« Vissza | Szerzők: Pauline Chardin
  2023. július 20. 13:10

A Spoonful of Sun

Dombtetőn fekvő falvak, érintetlen öblök, levendula, szőlőültetvények és langyos napsütés. Gyógynövények illata a levegőben, aperitifek a teraszokon. 


Provence az érzékszervek ünnepe, amely a lassú élet francia művészetét testesíti meg. Ennek középpontjában mindig van egy asztal.

Ebben a könyvben Pauline Chardin szakácsnő ízletes, egészséges és – ami a legjobb – egyszerű receptjeit osztja meg. A helyi piacról és kertjéből származó szezonális gyümölcsök és zöldségek felhasználásával Chardin konyhája a Földközi-tengerben gyökerezik, de a világ körüli utazásai is ízesítik.

Ez több, mint egy szakácskönyv. A dizájn iránti éles érzékkel Chardin tudja, hogy a szem megharapja az elsőt falatot.
A Spoonful of Sun esztétikai élvezetekkel is elkápráztat bennünket, körbe vezet minket a Chardin által magának tervezett házban, provence-i otthona ellenállhatatlan környezetébe, és vissza a legfontosabbhoz: az asztalra kerülő ételekhez.

Pauline Chardin francia, kreatív igazgató, kulináris szakértő, stylist és fotós. Munkásságáról és életmódjáról olyan kiadványok publikáltak, mint a MilK Magazine, az AD vagy az Ignant. Provence-ban él egy házban, amit párjával közösen terveztek.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Pauline Chardin
Kiadó: Gestalten
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. május 01.
ISBN: 9783967040364
Nyelv: Angol
Méretek: 24.6 x 31.2 x 2.8 cm
Súly: 1.79 kg
Oldalszám: 256
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash