Barion Pixel

Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen

Du moelleux au croustillant, 50 recettes pour vous faire craquer


« Vissza | Szerzők: Aurélien Cohen, Louise Marinig
  2022. február 10. 16:57

Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen

A szenvedélyes cukrász, Aurélien Cohen a süteményeket műalkotásnak tekinti, amelyet ízek és textúrák asszociációiból épít fel


Pisztácia, vanília, csokoládé, mogyoró, kalamansi, málna... keveredik az ízekkel, a krémességgel, lágysággal, simasággal, ropogóssággal. Valóságos történet a sütemények „cukrászat” építészetéről.

Első könyvében Aurélien Cohen szerette volna megosztani szenvedélyét azzal, hogy hozzáférhetővé teszi alkotásait, részletes receptekkel, alkotásai finomságát-érzékiségét kiemelő fotókkal, valamint a vágási felületeket és textúrákat pontosan kiemelő illusztrációkkal.

Mint egy kreativitáskönyv, ebben a könyvben felajánlja, hogy fedezze fel jellegzetes receptjeinek titkait: Miss pisztácia tartelettes, Fekete erdő Choux, Édes kalamansi entremet, márványos sütemény (utime!), és további eredeti kreációkat is: a feketeribizlis-füge krémsajtos tartelettet, a vaníliás-karamell Saint-Honoré-t, a 100%-os vaníliás süteményt. Mindehhez egy-egy recept eredetét, asszociáció születését, többféle állag találkozását ismertető rövid szövegek kíséretében.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Aurélien Cohen, Louise Marinig
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. február 01.
ISBN: 9782263180606
Nyelv: Francia
Méretek: 21.8 x 29.7 x 2.4 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 264
Ár: 15 490 Ft
(14 752 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


Tequila & Mezcal

Tequila & Mezcal

A mexikói master desztillátorok új generációja nagy büszkeséggel és gondossággal készítenek tequilát és mezcalt. Ez az átfogó útmutató alkalom arra, hogy felfedezd mindkét azték gyökérű szeszes ital történetét. 


FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.