Barion Pixel

Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen

Du moelleux au croustillant, 50 recettes pour vous faire craquer


« Vissza | Szerzők: Aurélien Cohen, Louise Marinig
  2022. február 10. 16:57

Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen

A szenvedélyes cukrász, Aurélien Cohen a süteményeket műalkotásnak tekinti, amelyet ízek és textúrák asszociációiból épít fel


Pisztácia, vanília, csokoládé, mogyoró, kalamansi, málna... keveredik az ízekkel, a krémességgel, lágysággal, simasággal, ropogóssággal. Valóságos történet a sütemények „cukrászat” építészetéről.

Első könyvében Aurélien Cohen szerette volna megosztani szenvedélyét azzal, hogy hozzáférhetővé teszi alkotásait, részletes receptekkel, alkotásai finomságát-érzékiségét kiemelő fotókkal, valamint a vágási felületeket és textúrákat pontosan kiemelő illusztrációkkal.

Mint egy kreativitáskönyv, ebben a könyvben felajánlja, hogy fedezze fel jellegzetes receptjeinek titkait: Miss pisztácia tartelettes, Fekete erdő Choux, Édes kalamansi entremet, márványos sütemény (utime!), és további eredeti kreációkat is: a feketeribizlis-füge krémsajtos tartelettet, a vaníliás-karamell Saint-Honoré-t, a 100%-os vaníliás süteményt. Mindehhez egy-egy recept eredetét, asszociáció születését, többféle állag találkozását ismertető rövid szövegek kíséretében.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Aurélien Cohen, Louise Marinig
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. február 01.
ISBN: 9782263180606
Nyelv: Francia
Méretek: 21.8 x 29.7 x 2.4 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 264
Ár: 14 890 Ft
(14 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.


Szerzők: Eric Zandona

Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


Italy by Ingredient

Italy by Ingredient

Friss megközelítés az olasz konyhához a legikonikusabb alapanyagokon keresztül, az olasz származású főzőoktató, Viola Buitoni bemutatásával.


Szerzők: Viola Buitoni