Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen
Du moelleux au croustillant, 50 recettes pour vous faire craquer
!['Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen](/static/content/books/cover_img/0/863.jpg?299432776180174)
A szenvedélyes cukrász, Aurélien Cohen a süteményeket műalkotásnak tekinti, amelyet ízek és textúrák asszociációiból épít fel
Pisztácia, vanília, csokoládé, mogyoró, kalamansi, málna... keveredik az ízekkel, a krémességgel, lágysággal, simasággal, ropogóssággal. Valóságos történet a sütemények „cukrászat” építészetéről.
Első könyvében Aurélien Cohen szerette volna megosztani szenvedélyét azzal, hogy hozzáférhetővé teszi alkotásait, részletes receptekkel, alkotásai finomságát-érzékiségét kiemelő fotókkal, valamint a vágási felületeket és textúrákat pontosan kiemelő illusztrációkkal.
Mint egy kreativitáskönyv, ebben a könyvben felajánlja, hogy fedezze fel jellegzetes receptjeinek titkait: Miss pisztácia tartelettes, Fekete erdő Choux, Édes kalamansi entremet, márványos sütemény (utime!), és további eredeti kreációkat is: a feketeribizlis-füge krémsajtos tartelettet, a vaníliás-karamell Saint-Honoré-t, a 100%-os vaníliás süteményt. Mindehhez egy-egy recept eredetét, asszociáció születését, többféle állag találkozását ismertető rövid szövegek kíséretében.
Termékinformációk
Szerzők: | Aurélien Cohen, Louise Marinig |
Kiadó: | Solar |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2022. február 01. |
ISBN: | 9782263180606 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 21.8 x 29.7 x 2.4 cm |
Súly: | 1.21 kg |
Oldalszám: | 264 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Pain d'Avignon Baking Book
!['The Pain d'Avignon Baking Book The Pain d'Avignon Baking Book](/static/content/books/cover_img/0//thumb/897.jpg?386528066150082)
Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon.
The Pain d'Avignon Baking Book
!['The Pain d'Avignon Baking Book The Pain d'Avignon Baking Book](/static/content/books/cover_img/0//thumb/897.jpg?386528066150082)
Egy jó kenyér képes összehozni – és összetartani az embereket, bárhol is legyenek. A háború kezdetén Belgrádban indult, majd Amerikában folytatódó utazás során négy barát a végletekig próbára tette ezt a filozófiát: új életet kezdtek, és együtt nyitottak egy apró pékséget Cape Codon.
Quay
!['Quay Quay](/static/content/books/cover_img/0//thumb/1.jpg?041877435178281)
Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.