Barion Pixel

Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen

Du moelleux au croustillant, 50 recettes pour vous faire craquer


« Vissza | Szerzők: Aurélien Cohen, Louise Marinig
  2022. február 10. 16:57

Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen

A szenvedélyes cukrász, Aurélien Cohen a süteményeket műalkotásnak tekinti, amelyet ízek és textúrák asszociációiból épít fel


Pisztácia, vanília, csokoládé, mogyoró, kalamansi, málna... keveredik az ízekkel, a krémességgel, lágysággal, simasággal, ropogóssággal. Valóságos történet a sütemények „cukrászat” építészetéről.

Első könyvében Aurélien Cohen szerette volna megosztani szenvedélyét azzal, hogy hozzáférhetővé teszi alkotásait, részletes receptekkel, alkotásai finomságát-érzékiségét kiemelő fotókkal, valamint a vágási felületeket és textúrákat pontosan kiemelő illusztrációkkal.

Mint egy kreativitáskönyv, ebben a könyvben felajánlja, hogy fedezze fel jellegzetes receptjeinek titkait: Miss pisztácia tartelettes, Fekete erdő Choux, Édes kalamansi entremet, márványos sütemény (utime!), és további eredeti kreációkat is: a feketeribizlis-füge krémsajtos tartelettet, a vaníliás-karamell Saint-Honoré-t, a 100%-os vaníliás süteményt. Mindehhez egy-egy recept eredetét, asszociáció születését, többféle állag találkozását ismertető rövid szövegek kíséretében.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Aurélien Cohen, Louise Marinig
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. február 01.
ISBN: 9782263180606
Nyelv: Francia
Méretek: 21.8 x 29.7 x 2.4 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 264
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Tarts Anon - Sweet And Savoury Tart Brilliance

Tarts Anon - Sweet And Savoury Tart Brilliance

A Tarts Anon egy dolgot kivételesen jól csinál – a tartokat –, és ebben a szakácskönyvben a legenda mögött álló csapat felfedi a minden alkalomra tökéletes elkészítésének titkait. Tarts Anon: Sweet and Savoury Tart Brilliance az útmutató a lenyűgöző torták sütéséhez, minden alkalomra.


Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fermentation - Heiko Antoniewicz

Fedezze fel az erjesztést Heiko Antoniewicz-zel. Ebben a rendkívüli szakácskönyvben mindent megtalál, ami az erjesztéssel (fermentálással) kapcsolatos. 

 

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon