Barion Pixel

Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen

Du moelleux au croustillant, 50 recettes pour vous faire craquer


« Vissza | Szerzők: Aurélien Cohen, Louise Marinig
  2022. február 10. 16:57

Architexture de la pâtisserie - Aurélien Cohen

A szenvedélyes cukrász, Aurélien Cohen a süteményeket műalkotásnak tekinti, amelyet ízek és textúrák asszociációiból épít fel


Pisztácia, vanília, csokoládé, mogyoró, kalamansi, málna... keveredik az ízekkel, a krémességgel, lágysággal, simasággal, ropogóssággal. Valóságos történet a sütemények „cukrászat” építészetéről.

Első könyvében Aurélien Cohen szerette volna megosztani szenvedélyét azzal, hogy hozzáférhetővé teszi alkotásait, részletes receptekkel, alkotásai finomságát-érzékiségét kiemelő fotókkal, valamint a vágási felületeket és textúrákat pontosan kiemelő illusztrációkkal.

Mint egy kreativitáskönyv, ebben a könyvben felajánlja, hogy fedezze fel jellegzetes receptjeinek titkait: Miss pisztácia tartelettes, Fekete erdő Choux, Édes kalamansi entremet, márványos sütemény (utime!), és további eredeti kreációkat is: a feketeribizlis-füge krémsajtos tartelettet, a vaníliás-karamell Saint-Honoré-t, a 100%-os vaníliás süteményt. Mindehhez egy-egy recept eredetét, asszociáció születését, többféle állag találkozását ismertető rövid szövegek kíséretében.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Aurélien Cohen, Louise Marinig
Kiadó: Solar
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. február 01.
ISBN: 9782263180606
Nyelv: Francia
Méretek: 21.8 x 29.7 x 2.4 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 264
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Spill The Beans

Spill The Beans

Koffeintartalmú túra, amely bemutatja a kávékultúra gazdagságát, a kávészemek történetét, történeteket és recepteket a világ minden tájáról.


Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


The World Atlas of Gin

The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez. 


Mandalay

Mandalay

A Burmai ételeket a hozzá legközelebb eső országok befolyásolják leginkább. Thaiföldről, Indiából és Kínából származó technikák és összetevők használatosak, de saját „ízvilágot” használnak, hogy valami finom, ízletes és egyedülállóan Burmai legyen.


Szerzők: MiMi Aye