Barion Pixel

Atrio

Signed Edition


« Vissza | Szerzők: Toño Pérez, Jose Pérez
  2019. július 20. 13:56

Atrio

Az Atrio, Toño és Jose, a tökéletes házigazdák könyve. Gasztronómia, építészet és bor. Az Atrio ezen 3 oszlopa képezi a fő tengelyét ennek a 272-oldalas könyvnek, amiben Ferran Adriá, Rafael Moneo és Telmo Rodríguez megfejtik, mi is az Atrio. Ezen felül, a könyv bemutatja az Atrio 40 legikonikusabb ételét.


Atrio

Jobban, mint bármi más, az Atrio a váratlan találkozások helyszíne. Cáceres óvárosában, messze a spanyol kulináris központoktól, Barcelonatól és San Sebastiantól, az Atrio kortárs belsője kontrasztot ad a keskeny macskaköves utcáknak. Az Atrio próbálkozása, amivel a klasszikus és a modern közötti szakadékot akarja áthidalni, nemcsak étteremkritikusok – amit az étteremnek ítélt 2-Michelin csillag is bizonyít - és építészeti kritikusok figyelmét keltette fel, hanem olyan kulináris szakemberekét is, mint Ferran Adriá, aki szerint „Az Atrio azon kevés éttermek közé tartozik Spanyolországban, ami megtalálta az útját”
A konyha olyan kettősségeket testesít meg, amik tükrözik az étterem helyszíne és belseje közötti ellentétet. Az ételek gyakorta állítanak szembe szerény hozzávalókat elegánsakkal, párosítják az alapvető táplálékot a fine dining címeralapanyagaival: sertésláb kaviárral, fánk pancettaval, sertésfarok szarvasgombával. Az ellentét a hétköznapi és a csúcskonyha között egy izgalmas feszültséget kelt, amit kiválóan megragad az étterem első könyve.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Toño Pérez, Jose Pérez
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9788472121744
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 23 x 28 x 3.5 cm
Súly: 1.86 kg
Oldalszám: 272
Ár: 25 790 Ft
(24 562 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:


Szerzők:

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash