Atrio
Signed Edition
Az Atrio, Toño és Jose, a tökéletes házigazdák könyve. Gasztronómia, építészet és bor. Az Atrio ezen 3 oszlopa képezi a fő tengelyét ennek a 272-oldalas könyvnek, amiben Ferran Adriá, Rafael Moneo és Telmo Rodríguez megfejtik, mi is az Atrio. Ezen felül, a könyv bemutatja az Atrio 40 legikonikusabb ételét.
Atrio
Jobban, mint bármi más, az Atrio a váratlan találkozások helyszíne. Cáceres óvárosában, messze a spanyol kulináris központoktól, Barcelonatól és San Sebastiantól, az Atrio kortárs belsője kontrasztot ad a keskeny macskaköves utcáknak. Az Atrio próbálkozása, amivel a klasszikus és a modern közötti szakadékot akarja áthidalni, nemcsak étteremkritikusok – amit az étteremnek ítélt 2-Michelin csillag is bizonyít - és építészeti kritikusok figyelmét keltette fel, hanem olyan kulináris szakemberekét is, mint Ferran Adriá, aki szerint „Az Atrio azon kevés éttermek közé tartozik Spanyolországban, ami megtalálta az útját”
A konyha olyan kettősségeket testesít meg, amik tükrözik az étterem helyszíne és belseje közötti ellentétet. Az ételek gyakorta állítanak szembe szerény hozzávalókat elegánsakkal, párosítják az alapvető táplálékot a fine dining címeralapanyagaival: sertésláb kaviárral, fánk pancettaval, sertésfarok szarvasgombával. Az ellentét a hétköznapi és a csúcskonyha között egy izgalmas feszültséget kelt, amit kiválóan megragad az étterem első könyve.






Termékinformációk
| Szerzők: | Toño Pérez, Jose Pérez |
| Kiadó: | Montagud Editores |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9788472121744 |
| Nyelv: | Angol-Spanyol |
| Méretek: | 23 x 28 x 3.5 cm |
| Súly: | 1.86 kg |
| Oldalszám: | 272 |
| Ár: |
25 790 Ft (24 562 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Silver Spoon Classic
A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.
Healthier, lighter, and tastier pastry book
Jordi Bordas receptkönyvével megtanulhatod, hogyan készíthetsz egészségesebb, könnyebb és ízletesebb cukrászsütemények egész gyűjteményét. A reggelitől a snack-ig, különböző textúrájú tortákig, desszertekig, tarte-ig és elviteles tortákig. Alakítsa át ezt a különleges alkalmat egy lehetőséggé, hogy élvezze és vigyázzon önmagára.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.