Barion Pixel

BEEF! GRILLEN

Meisterstücke für Männer


« Vissza | Szerzők: Ralf Frenzel, Jan Spielhagen
  2017. július 15. 17:50

BEEF! GRILLEN

Égő-ízzó szén vagy gázláng? Közvetett vagy közvetlen hő? 10 óra a Smoker-ben vagy néhány másodpercig az infralapon? A BEEF! GRILLEN: Meisterstücke für Männer szakácskönyve 260 oldalt szentelt minden releváns lehetőségnek és módszernek. 


Egy innovatív és praktikus hőmérséklet-tartományismertetővel, technológiai leírásokkal segít, mely kiegészül több mint 80 recepttel. Kezdve nagy klasszikusok, mint a tépett BBQ sertés, szegy, borda vagy a közvetlenül a parázson sült Steak, vagy a grill tenger gyümölcsei. Amennyiben megtanulni, és különbséget szeretne tenni a számtalan technológia között akkor remek választás e könyv.

Photo: Beef


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Ralf Frenzel, Jan Spielhagen
Kiadó: Tre Torri Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9783944628615
Nyelv: Német
Méretek: 22.5 x 29 x 3 cm
Súly: 1.67 kg
Oldalszám: 260
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Jewish Cookbook

The Jewish Cookbook

A kortárs, globális zsidó konyha gazdag váza, több száz történettel és otthoni szakácsok receptjeivel.


Complete Bordeaux - 4th edition

Complete Bordeaux - 4th edition

A bordeaux-i borok a világ legjobbjai közé tartoznak. Complete Bordeaux - 4th edition: Ebben a teljesen átdolgozott és frissített kiadásában pedig a neves borszakértő, Stephen Brook páratlan áttekintést nyújt a régióról és borairól.


Szerzők: Stephen Brook

New-School Sweets

New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.


Asada

Asada

Az Oaxacai (könyv) szerzői, Bricia Lopez és Javier Cabral visszatértek egy nagy szakácskönyvvel, amely arról szól, hogyan készítsünk asada-mexikói stílusú grillhúst otthon.