New-School Sweets
Old-School Pastries with an Insanely Delicious Twist
Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.
Ez kreatív duó megmutatja, hogyan készítsen különleges finomságokat az alapoktól kezdve, kellemes váratlan ízkombinációkat a gondosan rétegelt textúrák felhasználásával.
Akár az otthoni sütési készségét kívánja szintre emelni, vagy akár egy profi cukrász, aki inspirációt keres, ez a részletes, lépésről lépésre elkészített receptgyűjtemény lenyűgözi majd vacsora vendégeit, és cukrászmágusnak fogja érezni magát.
A részletes útmutatás végig vezeti Önt minden recepten, míg az időzítésre és az összeállításra vonatkozó speciális tippek segítenek tökéletesíteni alkotásait. Ezzel a kollekcióval könnyedén elsajátíthatja az alapvető technikákat, és felfedezheti azokat az ötletes, kortárs trükköket, amelyeket Vinesh és Andrés használ arra, hogy a cukrászművészetét egyedivé és sajátjává tegye.
Ez a könyv egyedülálló nemzetközi ízekkel bővíti repertoárját, továbbá segít két professzionális szakember szemszögéből a cukrásztechnológiák csiszolásában. A könyv nem mindennapos receptekkel nyitja meg a cukrászat világát.
Vinesh Johny társalapítója a Lavonne Academy of Baking Science and Pastry Arts-nak, India első nemzetközi sütőakadémiájának. Fellépett a CNN 2017-es „20 Under 40” listájára és a Forbes 2016-os „30 Under 30 Asia” listájára. Vinesh az indiai Bangalore-ban él.
Andrés Lara világszerte elismert cukrász és tanácsadó. Dániában, Norvégiában, Szingapúrban és azon kívül Michelin-csillagos éttermekben dolgozott. Jelenleg Las Vegasban cukrász szakoktató, aki a világ minden tájáról tanítja a mesterség legmagasabb szintjét.
Termékinformációk
Szerzők: | Vinesh Johny, Andrés Lara |
Kiadó: | Page Street Publishing |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. június 07. |
ISBN: | 9781645672494 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.7 x 22.9 x 1.4 cm |
Súly: | 0.3 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
6 290 Ft (5 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Heritage et Creations
Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.