New-School Sweets
Old-School Pastries with an Insanely Delicious Twist
!['New-School Sweets New-School Sweets](/static/content/books/cover_img/0/782.jpg?9513701261922501)
Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.
Ez kreatív duó megmutatja, hogyan készítsen különleges finomságokat az alapoktól kezdve, kellemes váratlan ízkombinációkat a gondosan rétegelt textúrák felhasználásával.
Akár az otthoni sütési készségét kívánja szintre emelni, vagy akár egy profi cukrász, aki inspirációt keres, ez a részletes, lépésről lépésre elkészített receptgyűjtemény lenyűgözi majd vacsora vendégeit, és cukrászmágusnak fogja érezni magát.
A részletes útmutatás végig vezeti Önt minden recepten, míg az időzítésre és az összeállításra vonatkozó speciális tippek segítenek tökéletesíteni alkotásait. Ezzel a kollekcióval könnyedén elsajátíthatja az alapvető technikákat, és felfedezheti azokat az ötletes, kortárs trükköket, amelyeket Vinesh és Andrés használ arra, hogy a cukrászművészetét egyedivé és sajátjává tegye.
Ez a könyv egyedülálló nemzetközi ízekkel bővíti repertoárját, továbbá segít két professzionális szakember szemszögéből a cukrásztechnológiák csiszolásában. A könyv nem mindennapos receptekkel nyitja meg a cukrászat világát.
Vinesh Johny társalapítója a Lavonne Academy of Baking Science and Pastry Arts-nak, India első nemzetközi sütőakadémiájának. Fellépett a CNN 2017-es „20 Under 40” listájára és a Forbes 2016-os „30 Under 30 Asia” listájára. Vinesh az indiai Bangalore-ban él.
Andrés Lara világszerte elismert cukrász és tanácsadó. Dániában, Norvégiában, Szingapúrban és azon kívül Michelin-csillagos éttermekben dolgozott. Jelenleg Las Vegasban cukrász szakoktató, aki a világ minden tájáról tanítja a mesterség legmagasabb szintjét.
Termékinformációk
Szerzők: | Vinesh Johny, Andrés Lara |
Kiadó: | Page Street Publishing |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. június 07. |
ISBN: | 9781645672494 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19.7 x 22.9 x 1.4 cm |
Súly: | 0.3 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
6 290 Ft (5 990 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tea - Wine’s Sober Sibling
!['Tea - Wine’s Sober Sibling Tea - Wine’s Sober Sibling](/static/content/books/cover_img/0//thumb/908.jpg?459381666141633)
Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.
Fish Butchery
!['Fish Butchery Fish Butchery](/static/content/books/cover_img/0//thumb/972.jpg?343011586141803)
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
FILES by Ramon Morató
!['FILES by Ramon Morató FILES by Ramon Morató](/static/content/books/cover_img/0//thumb/799.jpg?820255146144221)
A világ egyik legelismertebb cukrásza, szakembere 15 innovatív projektet állított össze, amelyekben a jelenlegi cukrászatot és a csokoládét a tudomány, az antropológia, a táplálkozás, a szociológia, a dizájn és a kézművesség prizmáján keresztül elemzi.