Barion Pixel

New-School Sweets

Old-School Pastries with an Insanely Delicious Twist


« Vissza | Szerzők: Vinesh Johny, Andrés Lara
  2021. május 15. 12:05

New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.


Ez kreatív duó megmutatja, hogyan készítsen különleges finomságokat az alapoktól kezdve, kellemes váratlan ízkombinációkat a gondosan rétegelt textúrák felhasználásával.

Akár az otthoni sütési készségét kívánja szintre emelni, vagy akár egy profi cukrász, aki inspirációt keres, ez a részletes, lépésről lépésre elkészített receptgyűjtemény lenyűgözi majd vacsora vendégeit, és cukrászmágusnak fogja érezni magát.
A részletes útmutatás végig vezeti Önt minden recepten, míg az időzítésre és az összeállításra vonatkozó speciális tippek segítenek tökéletesíteni alkotásait. Ezzel a kollekcióval könnyedén elsajátíthatja az alapvető technikákat, és felfedezheti azokat az ötletes, kortárs trükköket, amelyeket Vinesh és Andrés használ arra, hogy a cukrászművészetét egyedivé és sajátjává tegye.

Ez a könyv egyedülálló nemzetközi ízekkel bővíti repertoárját, továbbá segít két professzionális szakember szemszögéből a cukrásztechnológiák csiszolásában. A könyv nem mindennapos receptekkel nyitja meg a cukrászat világát.

Vinesh Johny társalapítója a Lavonne Academy of Baking Science and Pastry Arts-nak, India első nemzetközi sütőakadémiájának. Fellépett a CNN 2017-es „20 Under 40” listájára és a Forbes 2016-os „30 Under 30 Asia” listájára. Vinesh az indiai Bangalore-ban él.

Andrés Lara világszerte elismert cukrász és tanácsadó. Dániában, Norvégiában, Szingapúrban és azon kívül Michelin-csillagos éttermekben dolgozott. Jelenleg Las Vegasban cukrász szakoktató, aki a világ minden tájáról tanítja a mesterség legmagasabb szintjét.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Vinesh Johny, Andrés Lara
Kiadó: Page Street Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. június 07.
ISBN: 9781645672494
Nyelv: Angol
Méretek: 19.7 x 22.9 x 1.4 cm
Súly: 0.3 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 290 Ft
(5 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

La Tasquita De Enfrente

La Tasquita De Enfrente

Juanjo López 20 éve vette át a madridi La Tasquita de Enfrente vezetését. Attól a pillanattól fogva, a séf a legnagyobb tiszteletnek örvend, az őszintesége, a dolgok esszenciájának megragadása, és az időtlen luxusról kialakított sajátos képe miatt. A legjobb séfek és legigényesebb ínyencek az ízek védelmezőjeként dicsőítik.


Szerzők: Juanjo López

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka