Barion Pixel

New-School Sweets

Old-School Pastries with an Insanely Delicious Twist


« Vissza | Szerzők: Vinesh Johny, Andrés Lara
  2021. május 15. 12:05

New-School Sweets

Két Cukrász. 70+ sütemény. Korlátlan íz.
„Vegyen mindent elő, amit tud a cukrászatról, és dobja ki az ablakon”. Vinesh Johny és Andrés Lara, két zseniális cukrász, oktató és barát, összejönnek, hogy olyan péksüteményeket mutassanak neked, amilyet még soha nem kóstoltál.


Ez kreatív duó megmutatja, hogyan készítsen különleges finomságokat az alapoktól kezdve, kellemes váratlan ízkombinációkat a gondosan rétegelt textúrák felhasználásával.

Akár az otthoni sütési készségét kívánja szintre emelni, vagy akár egy profi cukrász, aki inspirációt keres, ez a részletes, lépésről lépésre elkészített receptgyűjtemény lenyűgözi majd vacsora vendégeit, és cukrászmágusnak fogja érezni magát.
A részletes útmutatás végig vezeti Önt minden recepten, míg az időzítésre és az összeállításra vonatkozó speciális tippek segítenek tökéletesíteni alkotásait. Ezzel a kollekcióval könnyedén elsajátíthatja az alapvető technikákat, és felfedezheti azokat az ötletes, kortárs trükköket, amelyeket Vinesh és Andrés használ arra, hogy a cukrászművészetét egyedivé és sajátjává tegye.

Ez a könyv egyedülálló nemzetközi ízekkel bővíti repertoárját, továbbá segít két professzionális szakember szemszögéből a cukrásztechnológiák csiszolásában. A könyv nem mindennapos receptekkel nyitja meg a cukrászat világát.

Vinesh Johny társalapítója a Lavonne Academy of Baking Science and Pastry Arts-nak, India első nemzetközi sütőakadémiájának. Fellépett a CNN 2017-es „20 Under 40” listájára és a Forbes 2016-os „30 Under 30 Asia” listájára. Vinesh az indiai Bangalore-ban él.

Andrés Lara világszerte elismert cukrász és tanácsadó. Dániában, Norvégiában, Szingapúrban és azon kívül Michelin-csillagos éttermekben dolgozott. Jelenleg Las Vegasban cukrász szakoktató, aki a világ minden tájáról tanítja a mesterség legmagasabb szintjét.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Vinesh Johny, Andrés Lara
Kiadó: Page Street Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Tankönyvek / Oktatás / Education, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. június 07.
ISBN: 9781645672494
Nyelv: Angol
Méretek: 19.7 x 22.9 x 1.4 cm
Súly: 0.3 kg
Oldalszám: 224
Ár: 6 290 Ft
(5 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mastering Pasta

Mastering Pasta

A díjnyertes séf, Marc Vetri első könyvét a tésztáról akarta írni. Ellenben két másik elismert szakácskönyvet írt és folytatta több mint 10 éves kutatását a tésztáról. Most az olasz konyha egyik legelismertebb mestere végül megosztja széleskörű tudását a tésztáról, a gnocchiról és a risottoról az inspiráló, tájékoztató és szakértő tippjeivel, valamint technikáival, számtalan folyamatábrával, több mint 100 recept formájában.

Vetri személyes történetei olaszországi utazásairól és kulináris felfedezéseiről végig megjelennek a könyvben a könnyen követhető, részletes magyarázatai mellett valamint arról, hogy hogyan készítheti el élvezhetően a friss tésztát saját kezűleg. 


Szerzők: Marc Vetri

Mastering Pasta

Mastering Pasta

A díjnyertes séf, Marc Vetri első könyvét a tésztáról akarta írni. Ellenben két másik elismert szakácskönyvet írt és folytatta több mint 10 éves kutatását a tésztáról. Most az olasz konyha egyik legelismertebb mestere végül megosztja széleskörű tudását a tésztáról, a gnocchiról és a risottoról az inspiráló, tájékoztató és szakértő tippjeivel, valamint technikáival, számtalan folyamatábrával, több mint 100 recept formájában.

Vetri személyes történetei olaszországi utazásairól és kulináris felfedezéseiről végig megjelennek a könyvben a könnyen követhető, részletes magyarázatai mellett valamint arról, hogy hogyan készítheti el élvezhetően a friss tésztát saját kezűleg. 


Szerzők: Marc Vetri

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence

Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence

Nemzedékének vitathatatlanul egyik legjobb szakácsa, Gordon Ramsay fényes karriert futott be, és globális étterembirodalmat épített Londontól Bordeaux-ig és Szöultól Szingapúrig.