BEEF! WURST
Meisterstücke für Männer
A Beef magazin szerkesztőinek, a készműves kolbászkészítéssel kapcsolatos szakácskönyve. A kolbászkészítés során valamennyi kérdésre, a berendezésekkel, az összetevőkkel, az előkészítéssel és az elkészítéssel kapcsolatos kérdésekre megtaláljuk a választ.
Számos mester hentes és farmer kerül bemutatásra, és azok - a titkos receptjei, melyek nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, természetesek és kiválóak. A kolbászok és a kategóriába tartozó készítmények kiegészítőit is, köreteket, szószokat, azok elkészítését is megismerhetjük. Komplex szakkönyv a téma kedvelőinek.
Photo: Beef
Termékinformációk
Szerzők: | Ralf Frenzel, Jan Spielhagen |
Kiadó: | Tre Torri Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9783944628684 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 22.5 x 29 x 3 cm |
Súly: | 1.65 kg |
Oldalszám: | 254 |
Ár: |
11 890 Ft (11 324 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Mexico The Cookbook
A mexikói konyha bibliája, mely több mint 650 autentikus, otthon is könnyedén elkészíthető receptet tartalmaz. Kulináris története 9000 évvel ezelőttire nyúlik vissza. A mexikói konyha friss, aromás hozzávalóiról, színes tálalásáról és merész ételpárosításairól híres - hatással volt az azték és maja indiai kultúrára is. A mexikói konyhát az egész világon nagyra becsülik.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.