Big Vegan Flavor - Techniques and 150 Recipes to Master Vegan Cooking
by Nisha Vora
Egy úttörő és átfogó „vegán ízbiblia” – 150 kötelező recepttel – a Rainbow Plant Life vadul népszerű alkotójától.
Több mint kétmillió elkötelezett online rajongója révén Nisha Vora az otthoni szakácsok számára készült kivételes vegán receptek megbízható forrásává vált.
Ez „Az íz az első” filozófiájának köszönhető.
Ez egy olyan megközelítés, amelyet közel egy évtizede csiszolt a növényi alapú ételek elkészítése során, amelyek egyszerűen csodálatos ízűek, a címkéket figyelmen kívül hagyva.
Most elkészített egy alapvető, átfogó útmutatót, amely először kodifikálja a növényi alapú főzés alapelveit, kezdve attól, hogy hogyan lehet a legtöbbet kihozni az összetevőkből, és hogyan lehet megérteni az alapvető ízpárosításokat, ahhoz, hogy elérje, lehetetlen ellenállni, több textúrájúnak kell lennie, és magában kell foglalnia a zöldségek számtalan fogyasztásának, elkészítésének módját: pörkölve, karamellizálva, párolva, merész pácokkal, umamiban gazdag szószokkal és még sok mással kényeztetve.
Ahogy Nisha bemutatja ebben az úttörő szakácskönyvben, a kreatív lehetőségek végtelenek, köszönhetően a növényi alapú birodalom gazdag változatosságának, valamint a végtelenül izgalmas módoknak, amelyekkel nagy ízeket lehet elérni.
Ez a könyv nemcsak a hogyanra, hanem a miértekre és az alapelvekre, hogy bárki növelhesse önbizalmát, és a konyhában kiaknázza teljes, növénytudatos képességét – akár heti néhány zöldséges ételt szeretne fogyasztani, akár tapasztalt házi szakácsok, akik új szintű, lenyűgöző ételeket keresnek.
Több mint 150, világszerte ihletett recepttel, egyszerű „íz fokozással”, amelyek mélységet adnak mindenféle ételnek, egyszerűen cserélhetők bármire, amire vágyik, vagy éppen kéznél van, tippeket készíthet, és még sok más, a Big Vegan Flavor tele van ötletekkel és inspirációval.
Egy időszerű és látnoki szakácskönyv, a Big Vegan Flavor klasszikussá válik.














Termékinformációk
| Szerző: | Nisha Vora |
| Kiadó: | Avery Publishing Group |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Vegan / Vegetarian / Lactose-Free, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2024 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. február 10. |
| ISBN: | 9780593328934 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.8 x 28.2 x 3.8 cm |
| Súly: | 2.34 kg |
| Oldalszám: | 608 |
| Ár: |
17 690 Ft (16 848 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Art & Craft of Coffee Cocktails
Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.
Etxebarri - Bittor Arginzoniz
Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre.
Bien Cuit
A Bien Cuit, Zachary Golper véget nem érő küldetésének történetét meséli el, ami arra irányul, hogy a legtöbb ízt hozza ki a világ egyik legősibb és legegyszerűbb receptjéből.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.