Barion Pixel

Boragó

Coming from the South


« Vissza | Szerzők: Rodolfo Guzmán
  2017. november 04. 13:11

Boragó

A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times


Rodolfo Guzman séf dinamikus, vad képzeletvilággal megtöltött degusztációs menüt szolgál fel prominens Santiago-i éttermében, a Boragó-ban, kizárólag honos Chilei alapanyagokat használva – gyakran változtat ételein a szervíz folyamán. A könyv egyesíti az író lebilincselő elbeszéléseit a chilei földrajzról és alapanyagokról, eddig még kiadatlan jegyzetfüzetét ételek vázlataival, kreatív folyamatokkal és szemet gyönyörködtető fotókkal a tájról és ételekről, amik bemutatják az olvasóknak a chilei kultúra és konyha nyújtotta páratlan élvezeteket. Ezt Guzman a Boragó étlapjairól összeválogatott 100 recepttel teszi egy kerek egésszé.

Rodolfo Guzman tősgyökeres Chilei, aki több világhírű étteremben is dolgozott, többek között a Mugaritz-ban is. Mióta 2006-ban Santiago-ban megnyitotta a Boragó-t, a gasztronómia világának meghatározó alakjává vált.

Photo: Phaidon



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Rodolfo Guzmán
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714873978
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3.2 cm
Súly: 1.77 kg
Oldalszám: 288
Ár: 20 790 Ft
(19 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

The Last Bite

The Last Bite

Átfogó útmutató a modern desszertekhez, amely megtanítja az édes fogások elkészítésére, strukturálására és fűszerezésére, és végső soron a desszertkészítés valódi megértésére.


Szerzők: Anna Higham

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park

Eleven Madison Park, New York egyik legnépszerűbb „fine dining” étterme, mely begyűjtötte a New York Times 4 csillagát, és egyben a Michelin éttermi kalauz három csillagát is. A svájci születésű Daniel Humm chef-géniusz vezetése alatt magasságokba szökött az étterem népszerűsége, szakmai elfogadottsága és hitelessége az egész világon.


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon