Barion Pixel

Boragó

Coming from the South


« Vissza | Szerzők: Rodolfo Guzmán
  2017. november 04. 13:11

Boragó

A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times


Rodolfo Guzman séf dinamikus, vad képzeletvilággal megtöltött degusztációs menüt szolgál fel prominens Santiago-i éttermében, a Boragó-ban, kizárólag honos Chilei alapanyagokat használva – gyakran változtat ételein a szervíz folyamán. A könyv egyesíti az író lebilincselő elbeszéléseit a chilei földrajzról és alapanyagokról, eddig még kiadatlan jegyzetfüzetét ételek vázlataival, kreatív folyamatokkal és szemet gyönyörködtető fotókkal a tájról és ételekről, amik bemutatják az olvasóknak a chilei kultúra és konyha nyújtotta páratlan élvezeteket. Ezt Guzman a Boragó étlapjairól összeválogatott 100 recepttel teszi egy kerek egésszé.

Rodolfo Guzman tősgyökeres Chilei, aki több világhírű étteremben is dolgozott, többek között a Mugaritz-ban is. Mióta 2006-ban Santiago-ban megnyitotta a Boragó-t, a gasztronómia világának meghatározó alakjává vált.

Photo: Phaidon



Kapcsolódó videók







Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Rodolfo Guzmán
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780714873978
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3.2 cm
Súly: 1.77 kg
Oldalszám: 288
Ár: 20 790 Ft
(19 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Packaged for Life - Chocolate

Packaged for Life - Chocolate

Amikor sietve elfogyasztjuk azokat a dolgokat, amelyeket szeretünk, gyakran gondolkodás nélkül figyelmen kívül hagyjuk vagy eldobjuk a csomagolást. Bár sokan azzal érvelnek, hogy ezeknek nincs jelentőségük, vagy meg kellene szüntetni őket a környezet megóvása érdekében, a csomagolástervezésben sokkal több van, mint amilyennek látszik. 


Szerzők: by Victionary

Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts

Comida Mexicana - Snacks, Tacos, Tortas, Tamales & Desserts

A mexikói utcai ételek a világ egyik legváltozatosabb és legízletesebb konyhája – merülj el ebben a gyönyörű szakácskönyvben.


Szerzők: Rosa Cienfuegos

Dessert al Ristorante - Tecniche, strumenti e ricette di un pastry chef

Dessert al Ristorante - Tecniche, strumenti e ricette di un pastry chef

Egy desszert nem egyszerűen egy édesség. És egy édesség sem azonos egy desszerttel. Különböznek egymástól az időzítésük, a hőmérsékletük, az állaguk, az elkészítési és fogyasztási módjuk, sőt a mögöttük álló szándék és motiváció is. Ahogyan a cukrász és a cukrászséf szerepe is egészen más.


Szerzők: Paolo Griffa

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash