Boragó
Coming from the South
A Boragó étterem nemzetközileg elismert sztárséfje, Rodolfo Guzman bepillantást enged a Chilei csúcsgasztronómia világába.
“Nem mindennapi dolog, hogy egy étteremtől leesik az ember álla, de a Boragó könnyedén teljesítette ezt a feladatot” – Financial Times
Rodolfo Guzman séf dinamikus, vad képzeletvilággal megtöltött degusztációs menüt szolgál fel prominens Santiago-i éttermében, a Boragó-ban, kizárólag honos Chilei alapanyagokat használva – gyakran változtat ételein a szervíz folyamán. A könyv egyesíti az író lebilincselő elbeszéléseit a chilei földrajzról és alapanyagokról, eddig még kiadatlan jegyzetfüzetét ételek vázlataival, kreatív folyamatokkal és szemet gyönyörködtető fotókkal a tájról és ételekről, amik bemutatják az olvasóknak a chilei kultúra és konyha nyújtotta páratlan élvezeteket. Ezt Guzman a Boragó étlapjairól összeválogatott 100 recepttel teszi egy kerek egésszé.
Rodolfo Guzman tősgyökeres Chilei, aki több világhírű étteremben is dolgozott, többek között a Mugaritz-ban is. Mióta 2006-ban Santiago-ban megnyitotta a Boragó-t, a gasztronómia világának meghatározó alakjává vált.
Photo: Phaidon















Kapcsolódó videók
Termékinformációk
| Szerző: | Rodolfo Guzmán |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9780714873978 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 25 x 29 x 3.2 cm |
| Súly: | 1.77 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
20 790 Ft (19 800 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Crostate
A Tart, az egyik legnépszerűbb süteményfajta a hagyományos sütemények közül. Az eklektikus Gianluca Fusto szokatlanul újraértelmezi fogalmát, tartalmát, megjelenését, és mindezt a maga módján. Gianluca Fusto, mestercukrász, dedikált Valrhona oktató, szaktanácsadó a világ egyik legkreatívabb és szakmailag legfelkészültebb cukrászának tartják. A szerző legújabb könyvének témája a Tart (Crostate), a klasszikusok újraértelmezése kortárs szemlélettel…módon.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.