Bouchon Bakery
[Hardcover]
Bouchon Bakery - Thomas Keller legújabb könyve. Bouchon Bakery, Amerika egyik legismertebb pékség-cukrászat hálózata. A nem mindennapi és egyben megragadó beltartalomnak egy része a Bouchon Bakery hálózat „signature dish” termékei.
A kiadványból megismerhetjük a hálózat történetét, kissé bepillantást kaphatunk a mindennapokba és az ott készülő termékekről. Az évek alatt kikísérletezett, tökéletesre fejlesztett alkotások receptjeit odafigyeléssel, viszonylag könnyen sajátíthatjuk el. A receptek több szakaszban kerülnek bemutatásra, több mint 250 darab lépésről-lépésre fényképpel illusztrálva, megkönnyítve a receptek elkészítését. A szerzőpáros, precíz instrukciókkal, technológiákkal segítik a receptek pontos reprodukálását, melyeket feltétlenül fontos betartanunk, a teljes siker érdekében. A cukrász-pékkönyv minden olyan szakembernek ajánlható, aki frissíteni szeretné a termék repertoárját, és szeretné megismerni a Bouchon Bakery termékválasztékát.
A könyv tartalma:
Cookie (Sütemények, kekszek)
Pogácsa, Muffinok (Pogácsák és muffinok)
Torták (és teasütemények)
Lepények és piték
Pate a Choux (égetett tésztafánk és azok variációi)
Briós és fánk
Leveles tészta és Croissant
Kenyerek
Édességek
Alapreceptek
Termékinformációk
Szerzők: | Thomas Keller, Sebastien Rouxel |
Kiadó: | Artisan |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2012 |
ISBN: | 9781579654351 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 29 x 29 x 3 cm |
Súly: | 2.63 kg |
Oldalszám: | 400 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Noma - Time and Place in Nordic Cuisine
René Redzepit széles körben elismerik az északi konyha újra feltalálásában. Koppenhágai étterme, a Noma 2009-ben a San Pellegrino World’s 50 Best Restaurant díjon a világ harmadik legjobbjaként ismerték el, és ugyanezen az ünnepségen megkapta az egyedülálló „Chef’s Choice” díjat.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Risotto and Beyond
Egy alapvető kalauz a rizsfőzésről, az olasz konyha szerelmeseinek. A neves chicagói séf és étteremtulajdonos, John Coletta receptgyűjteménye, ami az olasz konyha felderítetlen szegletét helyezi központba – a rizs elkészítését. A rizs alapvető élelmiszernek számít Észak-Olaszországban, ahol az ország legnagyobb rizstermelő vidéke - gazdag és változatos rizsalapú konyha fejlődött ki ebben a régióban.