Barion Pixel

Bouchon Bakery

[Hardcover]


« Vissza | Szerzők: Thomas Keller, Sebastien Rouxel
  2012. november 25. 21:48

Bouchon Bakery

Bouchon Bakery - Thomas Keller legújabb könyve. Bouchon Bakery, Amerika egyik legismertebb pékség-cukrászat hálózata. A nem mindennapi és egyben megragadó beltartalomnak egy része a Bouchon Bakery hálózat „signature dish” termékei.


A kiadványból megismerhetjük a hálózat történetét, kissé bepillantást kaphatunk a mindennapokba és az ott készülő termékekről. Az évek alatt kikísérletezett, tökéletesre fejlesztett alkotások receptjeit odafigyeléssel, viszonylag könnyen sajátíthatjuk el. A receptek több szakaszban kerülnek bemutatásra, több mint 250 darab lépésről-lépésre fényképpel illusztrálva, megkönnyítve a receptek elkészítését. A szerzőpáros, precíz instrukciókkal, technológiákkal segítik a receptek pontos reprodukálását, melyeket feltétlenül fontos betartanunk, a teljes siker érdekében. A cukrász-pékkönyv minden olyan szakembernek ajánlható, aki frissíteni szeretné a termék repertoárját, és szeretné megismerni a Bouchon Bakery termékválasztékát.

A könyv tartalma:

Cookie (Sütemények, kekszek)

Pogácsa, Muffinok (Pogácsák és muffinok)

Torták (és teasütemények)

Lepények és piték

Pate a Choux (égetett tésztafánk és azok variációi)

Briós és fánk

Leveles tészta és Croissant

Kenyerek

Édességek

Alapreceptek

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Thomas Keller, Sebastien Rouxel
Kiadó: Artisan
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2012
ISBN: 9781579654351
Nyelv: Angol
Méretek: 29 x 29 x 3 cm
Súly: 2.63 kg
Oldalszám: 400
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.