Bouchon Bakery
[Hardcover]
Bouchon Bakery - Thomas Keller legújabb könyve. Bouchon Bakery, Amerika egyik legismertebb pékség-cukrászat hálózata. A nem mindennapi és egyben megragadó beltartalomnak egy része a Bouchon Bakery hálózat „signature dish” termékei.
A kiadványból megismerhetjük a hálózat történetét, kissé bepillantást kaphatunk a mindennapokba és az ott készülő termékekről. Az évek alatt kikísérletezett, tökéletesre fejlesztett alkotások receptjeit odafigyeléssel, viszonylag könnyen sajátíthatjuk el. A receptek több szakaszban kerülnek bemutatásra, több mint 250 darab lépésről-lépésre fényképpel illusztrálva, megkönnyítve a receptek elkészítését. A szerzőpáros, precíz instrukciókkal, technológiákkal segítik a receptek pontos reprodukálását, melyeket feltétlenül fontos betartanunk, a teljes siker érdekében. A cukrász-pékkönyv minden olyan szakembernek ajánlható, aki frissíteni szeretné a termék repertoárját, és szeretné megismerni a Bouchon Bakery termékválasztékát.
A könyv tartalma:
Cookie (Sütemények, kekszek)
Pogácsa, Muffinok (Pogácsák és muffinok)
Torták (és teasütemények)
Lepények és piték
Pate a Choux (égetett tésztafánk és azok variációi)
Briós és fánk
Leveles tészta és Croissant
Kenyerek
Édességek
Alapreceptek







Termékinformációk
| Szerzők: | Thomas Keller, Sebastien Rouxel |
| Kiadó: | Artisan |
| Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2012 |
| ISBN: | 9781579654351 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 29 x 29 x 3 cm |
| Súly: | 2.63 kg |
| Oldalszám: | 400 |
| Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Korean Kimchi Cookbook
Kimchi az ázsiai kulináris színpad egyik sztárja. Ezek a kimchi receptek étvágygerjesztő módja annak, hogy több probiotikumot, vitamint és enzimet tartalmazó zöldséget adjon egészséges étrendjéhez.
Saucen - Exzellente Rezepte, Grundlagen und Profiwissen
Bár a tányéron gyakran szerényen jelennek meg, a szószok a főzés igazi mesterművei. Jens Rittmeyer egész szenvedélyét ennek a témának szentelte, és megalkotta ezt a csodálatos szószkönyvet, több mint 80 kiváló recepttel.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.