Bourke Street Bakery All Things Sweet
Unbeatable recipes from the iconic bakery

Édes péksütemények elengedhetetlen kézikönyve, a nagy sikert aratott Bourke Street Bakery méltó párja. A legegyszerűbb tortáktól a legomlósabb tésztákig és pitékig és a legvajasabb, réteges croissant-okig és péksüteményekig - az All Things Sweet titkos receptek több évnyi tesztelésének, módosításának és finomításának az eredménye.
Kiegészítő társ a nélkülözhetetlen, nemzetközileg bestseller kenyérbiblia, a Bourke Street Bakery mellé, végre megérkezett az átfogó kalauz torták, édes sütemények, tarte-ok és sok más édesség elkészítéséhez, a Bourke Street csavarával. Van oka, amiért ez a kicsiny, ikonikus üzlet Sydney-ből mára más országokban is nyit boltokat – és az ok az ellenállhatatlanul ízletes süteményeikben rejlik.
Az írókról
Paul Allam és David McGuinness a rendkívül népszerű Bourke Street Bakery birodalom séfjei, pékjei és társtulajdonosai. Első pékségük ajtaját 2004-ben nyitották meg Sydneyben és mára 11 ausztrál üzlettel büszkélkedhetnek és egy New York-i vállalkozás is beindításán is dolgoznak. A Bourke Street több mint csak egy pékség – Paul és David a The Bread and Butter Project, Ausztrália első társadalmi vállalkozásának alapítói is, ami menekülteket oktat kenyér-és péksütemények sütésére, és Sydney-szerte kézműves kenyereket szállít ki üzletekbe.
Termékinformációk
Szerzők: | Paul Allam, David McGuinness |
Kiadó: | Murdoch Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2017 |
ISBN: | 9781743369326 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 19 x 25 x 3 cm |
Súly: | 1.36 kg |
Oldalszám: | 312 |
Ár: |
8 990 Ft (8 562 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét.
The French Laundry, Per Se

Amikor a The French Laundry szakácskönyvet 1999-ben kiadták (öt évvel az étterem megnyitása után) megtörte az összes korábbi szakácskönyvet, azóta sokan úgy gondolják, hogy a legfontosabb szakácskönyv, amely valaha megjelent. A több mint 600 000 példányban nyomtatott szakácskönyv úttörő volt, kezdve az otthoni szakácsoktól az ambiciózus szakemberekig. Most, 20 évvel később, a The French Laundry - Per Se úgy áll, hogy hasonló célzattal jelenteti meg új szakácskönyvét.
The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.
Ikarus invites the world's best chefs VOL8

Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja.