Barion Pixel

Casa Gerardo

Dedikált verzió / Signed Version


« Vissza | Szerzők: Marcos Morán, Pedro Morán
  2016. június 10. 23:30

Casa Gerardo

A Casa Gerardo, a kortárs konyhaművészet 50 lépése, összefogja azt az 50 kulináris mérföldkövet, melynek az étterem falai a majd’ 135 évnyi történelmük alatt szemtanúi voltak. Ezek a mérföldkövek vagy lépések összetevőkre koncentrálnak, ötletekre, értelmezési módokra a főzés és az étkezés területein. „Úgy gondolom, hogy a könyv nemcsak a Casa Gerardónak fontos, hanem a spanyol konyhaművészetnek, mely most éli egyik legfényesebb korszakát”


A Szerzőkről:

Prendesben (Asturias) 1882-ben alapított Casa Gerardo családi éttermet Pedro és Marcos Morán vezeti, a család negyedik és ötödik generációjának képviseletében. Az apa, a fiú, a család és a csapat minden egyes nap a környék kulináris tradíciójáról mesélnek ételeikkel, melyeket  ugyanakkor újra fel is találnak, így járulván hozzá a kortárs gasztronómiai fejlődéséhez. A család fennhatósága alá tartozik a Spanyolországi Casa Gerardo (1 Michelin csillag) /Prendes, Asturias/ és a Londoni Hipania Restaurant is. 

Photo: Mikel Ponce

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Marcos Morán, Pedro Morán
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9788472121560
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25 x 33 x 3 cm
Súly: 1.91 kg
Oldalszám: 240
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Signature Cocktails

Signature Cocktails

200 ikonikus ital gyűjteménye a világ minden tájáról, amelyek mindegyike megváltoztatta a koktél kultúráját.


Szerzők: Amanda Schuster

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda, Skina, Clos, Ayalga, Nintai

Marcos Granda spanyol étteremtulajdonos és sommelier, aki éttermi pályafutását pincérként kezdte, ma pedig négy éttermet üzemeltet, ebből három egy Michelin-csillaggal, a negyedik pedig kettővel rendelkezik.


Szerzők: Marcos Granda

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).