Casa Gerardo
Dedikált verzió / Signed Version
A Casa Gerardo, a kortárs konyhaművészet 50 lépése, összefogja azt az 50 kulináris mérföldkövet, melynek az étterem falai a majd’ 135 évnyi történelmük alatt szemtanúi voltak. Ezek a mérföldkövek vagy lépések összetevőkre koncentrálnak, ötletekre, értelmezési módokra a főzés és az étkezés területein. „Úgy gondolom, hogy a könyv nemcsak a Casa Gerardónak fontos, hanem a spanyol konyhaművészetnek, mely most éli egyik legfényesebb korszakát”
A Szerzőkről:
Prendesben (Asturias) 1882-ben alapított Casa Gerardo családi éttermet Pedro és Marcos Morán vezeti, a család negyedik és ötödik generációjának képviseletében. Az apa, a fiú, a család és a csapat minden egyes nap a környék kulináris tradíciójáról mesélnek ételeikkel, melyeket ugyanakkor újra fel is találnak, így járulván hozzá a kortárs gasztronómiai fejlődéséhez. A család fennhatósága alá tartozik a Spanyolországi Casa Gerardo (1 Michelin csillag) /Prendes, Asturias/ és a Londoni Hipania Restaurant is.
Photo: Mikel Ponce
Termékinformációk
Szerzők: | Marcos Morán, Pedro Morán |
Kiadó: | Montagud Editores |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9788472121560 |
Nyelv: | Angol-Spanyol |
Méretek: | 25 x 33 x 3 cm |
Súly: | 1.91 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
21 990 Ft (20 943 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
obsession / English Version
A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.
The Pasta Man
A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.