Barion Pixel

Casa Gerardo

Dedikált verzió / Signed Version


« Vissza | Szerzők: Marcos Morán, Pedro Morán
  2016. június 10. 23:30

Casa Gerardo

A Casa Gerardo, a kortárs konyhaművészet 50 lépése, összefogja azt az 50 kulináris mérföldkövet, melynek az étterem falai a majd’ 135 évnyi történelmük alatt szemtanúi voltak. Ezek a mérföldkövek vagy lépések összetevőkre koncentrálnak, ötletekre, értelmezési módokra a főzés és az étkezés területein. „Úgy gondolom, hogy a könyv nemcsak a Casa Gerardónak fontos, hanem a spanyol konyhaművészetnek, mely most éli egyik legfényesebb korszakát”


A Szerzőkről:

Prendesben (Asturias) 1882-ben alapított Casa Gerardo családi éttermet Pedro és Marcos Morán vezeti, a család negyedik és ötödik generációjának képviseletében. Az apa, a fiú, a család és a csapat minden egyes nap a környék kulináris tradíciójáról mesélnek ételeikkel, melyeket  ugyanakkor újra fel is találnak, így járulván hozzá a kortárs gasztronómiai fejlődéséhez. A család fennhatósága alá tartozik a Spanyolországi Casa Gerardo (1 Michelin csillag) /Prendes, Asturias/ és a Londoni Hipania Restaurant is. 

Photo: Mikel Ponce

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Marcos Morán, Pedro Morán
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9788472121560
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25 x 33 x 3 cm
Súly: 1.91 kg
Oldalszám: 240
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Project Fire

Project Fire

Ahol füst van, ott tűz is. És ahol tűz van, ott van Steven Raichlen. A Project Smoke, „Best Seller” könyvét, továbbá a Barbecue Bible-t már elhozta az új generáció számára - kitörő sikerét követve, jelent meg a Project Fire, a kortárs grillezés megragadó, teljes terjedelmében színes lexikona, a nyílt tűzőn sütés amerikai mestereitől.


Szerzők: Steven Raichlen

Australia - The Cookbook

Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Australia - The Cookbook

Australia - The Cookbook

Az Ausztrál konyha sosem látott mértékű ünneplése 350 recept mutatja be az ország tájainak és népeinek sokszínűségét