Barion Pixel

Casa Gerardo

Dedikált verzió / Signed Version


« Vissza | Szerzők: Marcos Morán, Pedro Morán
  2016. június 10. 23:30

Casa Gerardo

A Casa Gerardo, a kortárs konyhaművészet 50 lépése, összefogja azt az 50 kulináris mérföldkövet, melynek az étterem falai a majd’ 135 évnyi történelmük alatt szemtanúi voltak. Ezek a mérföldkövek vagy lépések összetevőkre koncentrálnak, ötletekre, értelmezési módokra a főzés és az étkezés területein. „Úgy gondolom, hogy a könyv nemcsak a Casa Gerardónak fontos, hanem a spanyol konyhaművészetnek, mely most éli egyik legfényesebb korszakát”


A Szerzőkről:

Prendesben (Asturias) 1882-ben alapított Casa Gerardo családi éttermet Pedro és Marcos Morán vezeti, a család negyedik és ötödik generációjának képviseletében. Az apa, a fiú, a család és a csapat minden egyes nap a környék kulináris tradíciójáról mesélnek ételeikkel, melyeket  ugyanakkor újra fel is találnak, így járulván hozzá a kortárs gasztronómiai fejlődéséhez. A család fennhatósága alá tartozik a Spanyolországi Casa Gerardo (1 Michelin csillag) /Prendes, Asturias/ és a Londoni Hipania Restaurant is. 

Photo: Mikel Ponce

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Marcos Morán, Pedro Morán
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9788472121560
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25 x 33 x 3 cm
Súly: 1.91 kg
Oldalszám: 240
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

obsession / English Version

obsession / English Version

A szójáték, mely a könyv címében megjelenik teljesen világos. A szerző kezdő szavai kifejezik sikertörténetének kezdő időszakát: a megszállottságot. A fogalom jelentése, melyre kíváncsiak vagyunk nem található meg a szótárban, a megszállottságot mi gasztronómiai értelemben véve makacs és gyógyíthatatlan vágynak értelmezzük, amelyben néhány profi szenved, és amely buzdítja őket arra, hogy a tökéletesség üldözése során eredményeik túlszárnyalják azt.

 

Szerzők: Oriol Balaguer

The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury