Casa Gerardo

Dedikált verzió / Signed Version


« Vissza | Szerzők: Marcos Morán, Pedro Morán
  2016. június 10. 23:30

Casa Gerardo

A Casa Gerardo, a kortárs konyhaművészet 50 lépése, összefogja azt az 50 kulináris mérföldkövet, melynek az étterem falai a majd’ 135 évnyi történelmük alatt szemtanúi voltak. Ezek a mérföldkövek vagy lépések összetevőkre koncentrálnak, ötletekre, értelmezési módokra a főzés és az étkezés területein. „Úgy gondolom, hogy a könyv nemcsak a Casa Gerardónak fontos, hanem a spanyol konyhaművészetnek, mely most éli egyik legfényesebb korszakát”


A Szerzőkről:

Prendesben (Asturias) 1882-ben alapított Casa Gerardo családi éttermet Pedro és Marcos Morán vezeti, a család negyedik és ötödik generációjának képviseletében. Az apa, a fiú, a család és a csapat minden egyes nap a környék kulináris tradíciójáról mesélnek ételeikkel, melyeket  ugyanakkor újra fel is találnak, így járulván hozzá a kortárs gasztronómiai fejlődéséhez. A család fennhatósága alá tartozik a Spanyolországi Casa Gerardo (1 Michelin csillag) /Prendes, Asturias/ és a Londoni Hipania Restaurant is. 

Photo: Mikel Ponce

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Könyv részletek

Szerzők: Marcos Morán, Pedro Morán
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol-Spanyol / English-Spanish Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9788472121560
Nyelv: Angol-Spanyol
Méretek: 25 x 33 x 3 cm
Súly: 1.91 kg
Oldalszám: 240
Ár: 21 990 Ft

All About Croissant

All About Croissant

Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését. 


La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.


Restaurant Nathan Outlaw

Restaurant Nathan Outlaw

Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.


Szerzők: Nathan Outlaw

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.