Céréales & légumineuses
65 variétés, gestes techniques, 100 recettes
Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.
A harmadik, rövidebb fejezet, az alapanyagok különböző változataira fókuszál. Ezt elkészítési technikák követik: párolás, pörkölés a főzés előtt, áztatás és csíráztatás, folyamatábrákkal kísérve. A negyedik fejezet 100 receptet mutat be, reggelik, levesek és consommék, előételek és saláták, halak és tenger gyümölcsei, hús és szárnyas, egyedi fogások és végül desszertek fejezeteire osztva.
Gyönyörű, összefoglaló kiadvány, felfedezteti velünk a gabonafélék és hüvelyesek valódi ízét és a bennük rejlő megszámlálhatatlan lehetőséget.
Photo: Édition de la Martiniére
Termékinformációk
Szerző: | Regis Marcon |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 978-2732485300 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.6 x 29.3 x 3.7 cm |
Súly: | 2.27 kg |
Oldalszám: | 416 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Ivan Ramen
2007-ben Ivan Orkin, egy középkorú zsidó fickó Long Island-ről valami őrültséget csinált. Az étel-fanatikus Tokyo világvárosában ramen-boltot nyitott. Egy gaijin (külföldi) volt, aki megpróbált nevet szerezni magának egy olyan helyen, ami makacs véleménnyel van a ramenről.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
BAO
Az első szakácskönyv a rendkívül népszerű tajvani ihletésű, éttermi és kultikus márkától, a BAO-tól