Céréales & légumineuses
65 variétés, gestes techniques, 100 recettes
Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.
A harmadik, rövidebb fejezet, az alapanyagok különböző változataira fókuszál. Ezt elkészítési technikák követik: párolás, pörkölés a főzés előtt, áztatás és csíráztatás, folyamatábrákkal kísérve. A negyedik fejezet 100 receptet mutat be, reggelik, levesek és consommék, előételek és saláták, halak és tenger gyümölcsei, hús és szárnyas, egyedi fogások és végül desszertek fejezeteire osztva.
Gyönyörű, összefoglaló kiadvány, felfedezteti velünk a gabonafélék és hüvelyesek valódi ízét és a bennük rejlő megszámlálhatatlan lehetőséget.
Photo: Édition de la Martiniére













Termékinformációk
| Szerző: | Regis Marcon |
| Kiadó: | Editions de la Martinière |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 978-2732485300 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 22.6 x 29.3 x 3.7 cm |
| Súly: | 2.27 kg |
| Oldalszám: | 416 |
| Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
| Státusz: |
Keresés
Recipes from The American South
Kalauz Amerika egyik legváltozatosabb – és legízletesebb – konyhájához, a James Beard-díjas szerző és gasztronómiatörténész, Michael W. Twitty tollából.
Saucen - Exzellente Rezepte, Grundlagen und Profiwissen
Bár a tányéron gyakran szerényen jelennek meg, a szószok a főzés igazi mesterművei. Jens Rittmeyer egész szenvedélyét ennek a témának szentelte, és megalkotta ezt a csodálatos szószkönyvet, több mint 80 kiváló recepttel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.