Barion Pixel

Céréales & légumineuses

65 variétés, gestes techniques, 100 recettes


« Vissza | Szerzők: Regis Marcon
  2018. december 03. 17:52

Céréales & légumineuses

Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.


A harmadik, rövidebb fejezet, az alapanyagok különböző változataira fókuszál. Ezt elkészítési technikák követik: párolás, pörkölés a főzés előtt, áztatás és csíráztatás, folyamatábrákkal kísérve. A negyedik fejezet 100 receptet mutat be, reggelik, levesek és consommék, előételek és saláták, halak és tenger gyümölcsei, hús és szárnyas, egyedi fogások és végül desszertek fejezeteire osztva.
Gyönyörű, összefoglaló kiadvány, felfedezteti velünk a gabonafélék és hüvelyesek valódi ízét és a bennük rejlő megszámlálhatatlan lehetőséget.

 

Photo: Édition de la Martiniére

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Regis Marcon
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 978-2732485300
Nyelv: Francia
Méretek: 22.6 x 29.3 x 3.7 cm
Súly: 2.27 kg
Oldalszám: 416
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Meat

Meat

Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz. 


Cook with Joan Roca

Cook with Joan Roca

A Cook with Joan Roca lépésről lépésre, több mint 600 fényképpel tanítja meg az ételek elkészítésének, főzésének és tartósításának fő technikáit. Elmagyarázza a kulináris készségek létfontosságú alapjait és készségeit.


Szerzők: Joan Roca

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland