Céréales & légumineuses

65 variétés, gestes techniques, 100 recettes


« Vissza | Szerzők: Regis Marcon
  2018. december 03. 17:52

Céréales & légumineuses

Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.


A harmadik, rövidebb fejezet, az alapanyagok különböző változataira fókuszál. Ezt elkészítési technikák követik: párolás, pörkölés a főzés előtt, áztatás és csíráztatás, folyamatábrákkal kísérve. A negyedik fejezet 100 receptet mutat be, reggelik, levesek és consommék, előételek és saláták, halak és tenger gyümölcsei, hús és szárnyas, egyedi fogások és végül desszertek fejezeteire osztva.
Gyönyörű, összefoglaló kiadvány, felfedezteti velünk a gabonafélék és hüvelyesek valódi ízét és a bennük rejlő megszámlálhatatlan lehetőséget.

 

Photo: Édition de la Martiniére

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Regis Marcon
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 978-2732485300
Nyelv: Francia
Méretek: 22.6 x 29.3 x 3.7 cm
Súly: 2.27 kg
Oldalszám: 416
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

El Celler de Can Roca

El Celler de Can Roca

Az El Celler de Can Roca - The Book, a világ legjobb éttermének elmúlt 25 évét szemlélteti a kezdetektől, egészen a napjainkig. A könyv, amely részletezi a 25 éves családi étterem történetét.


Tra l'onirico e il reale

Tra l'onirico e il reale

Első, „művészeti kiállításával” Fabrizio Fiorani rátapos a kreativitás gázpedáljára, a művészi inspiráció és az emlékek látnoki édessége közötti párbeszédben, újból és újból kiszínezve a hagyományokat, elhagyva önmagát a látomások és az ihletek felé egy olyan játékban, amiben a varázslatot az íz intenzitása adja.


Belgian Beer - Tested and tasted

Belgian Beer - Tested and tasted

Michael Jackson sörös könyvének méltó utódja, közérthető infó grafikákkal és diagramokkal, kedvenc belga sörének és íztípusának leteszteléséhez, egy ízléses és hasznos kalauz formájában kiadva.


Cuines,33

Cuines,33

Professzionális motocross versenyző akart lenni, de egy súlyos baleset összetörte a gyermekkori álmát. Éppen ezért Edwin Menue egy másik cél felé irányította ambícióját: a konyha felé. 


Szerzők: Edwin Menue