Céréales & légumineuses
65 variétés, gestes techniques, 100 recettes
Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.
A harmadik, rövidebb fejezet, az alapanyagok különböző változataira fókuszál. Ezt elkészítési technikák követik: párolás, pörkölés a főzés előtt, áztatás és csíráztatás, folyamatábrákkal kísérve. A negyedik fejezet 100 receptet mutat be, reggelik, levesek és consommék, előételek és saláták, halak és tenger gyümölcsei, hús és szárnyas, egyedi fogások és végül desszertek fejezeteire osztva.
Gyönyörű, összefoglaló kiadvány, felfedezteti velünk a gabonafélék és hüvelyesek valódi ízét és a bennük rejlő megszámlálhatatlan lehetőséget.
Photo: Édition de la Martiniére













Termékinformációk
| Szerző: | Regis Marcon |
| Kiadó: | Editions de la Martinière |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 978-2732485300 |
| Nyelv: | Francia |
| Méretek: | 22.6 x 29.3 x 3.7 cm |
| Súly: | 2.27 kg |
| Oldalszám: | 416 |
| Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
| Státusz: |
Keresés
Tea - Wine’s Sober Sibling
Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.
The Atlas of Bourbon and American Whiskey
Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.
Bras - The Tastes of Aubrac
A világ egyik legbefolyásosabb éttermének története Franciaország festői Aubrac régiójában található
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.