Barion Pixel

Céréales & légumineuses

65 variétés, gestes techniques, 100 recettes


« Vissza | Szerzők: Regis Marcon
  2018. december 03. 17:52

Céréales & légumineuses

Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.


A harmadik, rövidebb fejezet, az alapanyagok különböző változataira fókuszál. Ezt elkészítési technikák követik: párolás, pörkölés a főzés előtt, áztatás és csíráztatás, folyamatábrákkal kísérve. A negyedik fejezet 100 receptet mutat be, reggelik, levesek és consommék, előételek és saláták, halak és tenger gyümölcsei, hús és szárnyas, egyedi fogások és végül desszertek fejezeteire osztva.
Gyönyörű, összefoglaló kiadvány, felfedezteti velünk a gabonafélék és hüvelyesek valódi ízét és a bennük rejlő megszámlálhatatlan lehetőséget.

 

Photo: Édition de la Martiniére

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Regis Marcon
Kiadó: Editions de la Martinière
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 978-2732485300
Nyelv: Francia
Méretek: 22.6 x 29.3 x 3.7 cm
Súly: 2.27 kg
Oldalszám: 416
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz:

Seriously Good Toast

Seriously Good Toast

Mindenki szereti a pirítóst. Könnyű, könnyen zsebre rakható, és ami a legfontosabb, ízletes. A Seriously Good Toast minden pirítósreceptet tartalmaz, amelyre valaha is szüksége lehet, a reggeli, ebéd, harapnivalók és vacsora receptjeivel együtt.


Szerzők: Emily Kydd

LEON Big Salads

LEON Big Salads

A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.


Szerzők: Rebecca Seal

Bonnes pâtes ! - 80 recettes boulangères et pâtissières

Bonnes pâtes ! - 80 recettes boulangères et pâtissières

Több mint 80 recept briósokhoz, baguettekhez, pizzákhoz, focacciákhoz, ciabattához vagy croissantokhoz – egy teljes körút a kenyérvilágban, ahol igazán kézbe veheted a tésztát.

 


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.