Céréales & légumineuses
65 variétés, gestes techniques, 100 recettes
Két legutóbbi műve, a Champignons és az Herbes után, Régis Marcon, a háromcsillagos séf egy nagyon népszerű témával foglalkozik: a gabonafélékkel és a hüvelyesekkel. Két, ezt megelőző könyvének mintájára az első 2 fejezet a gabonafélék és hüvelyesek bemutatásának van szentelve: 65 fajtát ismerhetünk meg földrajzi eredetük, történelmükön át, az alapanyagokat középpontba helyező fotókkal kísérve.
A harmadik, rövidebb fejezet, az alapanyagok különböző változataira fókuszál. Ezt elkészítési technikák követik: párolás, pörkölés a főzés előtt, áztatás és csíráztatás, folyamatábrákkal kísérve. A negyedik fejezet 100 receptet mutat be, reggelik, levesek és consommék, előételek és saláták, halak és tenger gyümölcsei, hús és szárnyas, egyedi fogások és végül desszertek fejezeteire osztva.
Gyönyörű, összefoglaló kiadvány, felfedezteti velünk a gabonafélék és hüvelyesek valódi ízét és a bennük rejlő megszámlálhatatlan lehetőséget.
Photo: Édition de la Martiniére
Termékinformációk
Szerző: | Regis Marcon |
Kiadó: | Editions de la Martinière |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Francia / French Books |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 978-2732485300 |
Nyelv: | Francia |
Méretek: | 22.6 x 29.3 x 3.7 cm |
Súly: | 2.27 kg |
Oldalszám: | 416 |
Ár: |
18 990 Ft (18 086 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
A hentesmesterség nagykönyve
A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni.
A hentesmesterség nagykönyve
A szakma három virtuózának munkája, a Le Grand Livre de la Charcuterie az új nélkülözhetetlen kellék minden rendes charcutier (hentestermék-készítő) számára, aki méltóan szeretnék ezt a címet viselni.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.