Chocolat & Confiserie
Pralinen, Mignardises und mehr

A modern cukrászda csokoládé nélkül elképzelhetetlen. Ebben a könyvben négy kiváló és kreatív cukrászda mutatja be a védjegyévé vált alkotásait, valamint tíz további, alapvető, csokoládéval kapcsolatos receptet.
A csokoládé egy élvezeti termék, alapvető áru és luxuscikk - különösen ha olyan kreatív cukrászok alkotnak belőle mint Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert vagy Fabian Rimann.
Egy kiváló alapanyagot párosítanak fűszerekkel, valamint pralinék vagy egyéb édességek esetében további összetevőkkel.
Szerzőnként több, mint 10 recept található a könyvben, amelyek mindegyike külön fejezetben kap helyet (pl. pralinék, táblás csokoládé, stb.). Sok recepthez van képsor, amely lépésről lépésre mutatja be a folyamatokat. Ezenkívül mindegyik szerzőt saját, védjegyévé vált alkotása is képviseli a könyvben.
Photo: Matthaes Verlag
Termékinformációk
Szerzők: | Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert, Fabian Rimann |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9783875151350 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 21.5 x 27.5 x 2.2 cm |
Súly: | 1.35 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
27 990 Ft (26 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Bread Ahead

Ez a lenyűgöző szakácskönyv célja, hogy tapasztalataitól függetlenül szakértő házi pékké alakítsa olvasóját.
The Silver Spoon Classic

A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.
The Irish Cookbook

A „The Irish Cookbook” bemutatja az ír konyha valódi mélységét, hozzávalóit és lenyűgöző történelmét, úgy, mint még soha.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.