Barion Pixel

Chocolat & Confiserie

Pralinen, Mignardises und mehr


« Vissza | Szerzők: Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert, Fabian Rimann
  2019. augusztus 27. 20:17

Chocolat & Confiserie

A modern cukrászda csokoládé nélkül elképzelhetetlen. Ebben a könyvben négy kiváló és kreatív cukrászda mutatja be a védjegyévé vált alkotásait, valamint tíz további, alapvető, csokoládéval kapcsolatos receptet.


A csokoládé egy élvezeti termék, alapvető áru és luxuscikk - különösen ha olyan kreatív cukrászok alkotnak belőle mint Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert vagy Fabian Rimann.
Egy kiváló alapanyagot párosítanak fűszerekkel, valamint pralinék vagy egyéb édességek esetében további összetevőkkel.
Szerzőnként több, mint 10 recept található a könyvben, amelyek mindegyike külön fejezetben kap helyet (pl. pralinék, táblás csokoládé, stb.). Sok recepthez van képsor, amely lépésről lépésre mutatja be a folyamatokat. Ezenkívül mindegyik szerzőt saját, védjegyévé vált alkotása is képviseli a könyvben.

Photo: Matthaes Verlag  

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert, Fabian Rimann
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783875151350
Nyelv: Német
Méretek: 21.5 x 27.5 x 2.2 cm
Súly: 1.35 kg
Oldalszám: 240
Ár: 27 990 Ft
(26 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető


Szerzők:

The Curious Bartender Volume 2

The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.


The Elements Of Pizza

The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető. 


Szerzők: Ken Forkish

The Curious Bartender's Gin Palace

The Curious Bartender's Gin Palace

A The Curious Bartender’s Gin Palace Tristan Stephenson italkeverő mester nagysikerű könyvsorozatának következő tagja.