Barion Pixel

Chocolat & Confiserie

Pralinen, Mignardises und mehr


« Vissza | Szerzők: Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert, Fabian Rimann
  2019. augusztus 27. 20:17

Chocolat & Confiserie

A modern cukrászda csokoládé nélkül elképzelhetetlen. Ebben a könyvben négy kiváló és kreatív cukrászda mutatja be a védjegyévé vált alkotásait, valamint tíz további, alapvető, csokoládéval kapcsolatos receptet.


A csokoládé egy élvezeti termék, alapvető áru és luxuscikk - különösen ha olyan kreatív cukrászok alkotnak belőle mint Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert vagy Fabian Rimann.
Egy kiváló alapanyagot párosítanak fűszerekkel, valamint pralinék vagy egyéb édességek esetében további összetevőkkel.
Szerzőnként több, mint 10 recept található a könyvben, amelyek mindegyike külön fejezetben kap helyet (pl. pralinék, táblás csokoládé, stb.). Sok recepthez van képsor, amely lépésről lépésre mutatja be a folyamatokat. Ezenkívül mindegyik szerzőt saját, védjegyévé vált alkotása is képviseli a könyvben.

Photo: Matthaes Verlag  

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert, Fabian Rimann
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Csokoládé / Chocolate
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783875151350
Nyelv: Német
Méretek: 21.5 x 27.5 x 2.2 cm
Súly: 1.35 kg
Oldalszám: 240
Ár: 27 990 Ft
(26 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Cocktail Cabinet

The Cocktail Cabinet

A THE COCKTAIL CABINET-ben Zoe Burgess ízszakértő demisztifikálja a koktélokat, elmagyarázza és feltárja a szerkezeteket, az ízprofilokat és az alkalmazott technikákat.


Szerzők: Zoe Burgess

Fine Chocolates Gold

Fine Chocolates Gold

A most megjelent kiadvány egy teljes és átfogó technológia ismertető a csokoládéról, a bonbon készítésről, a nemzetközi viszonylatban is Best-Seller-nek számító Fine Chocolates 1,2,3  és 4, egy kötetben való összefoglalása. A könyv szerzője Jean Perre Wybaw a világ egyik legelismertebb csokoládékészítője, bonbon szakértője, aki több tucat kiváló, eredeti recepttel és profi tippel örvendezteti meg olvasóját.

 

Nouvelles Auberges

Nouvelles Auberges

Új vendégfogadók – Vidéki konyhák. Valódi gasztronómiai menedékekként az új vendégfogadók a gasztronómia jövőjét képviselik. Őszinte, gondoskodó és valóban a helyi adottságokhoz kötődő konyhát kínálnak.


Szerzők: Victor Coutard

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.