Chocolat & Confiserie
Pralinen, Mignardises und mehr
A modern cukrászda csokoládé nélkül elképzelhetetlen. Ebben a könyvben négy kiváló és kreatív cukrászda mutatja be a védjegyévé vált alkotásait, valamint tíz további, alapvető, csokoládéval kapcsolatos receptet.
A csokoládé egy élvezeti termék, alapvető áru és luxuscikk - különösen ha olyan kreatív cukrászok alkotnak belőle mint Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert vagy Fabian Rimann.
Egy kiváló alapanyagot párosítanak fűszerekkel, valamint pralinék vagy egyéb édességek esetében további összetevőkkel.
Szerzőnként több, mint 10 recept található a könyvben, amelyek mindegyike külön fejezetben kap helyet (pl. pralinék, táblás csokoládé, stb.). Sok recepthez van képsor, amely lépésről lépésre mutatja be a folyamatokat. Ezenkívül mindegyik szerzőt saját, védjegyévé vált alkotása is képviseli a könyvben.
Photo: Matthaes Verlag
Termékinformációk
Szerzők: | Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert, Fabian Rimann |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books |
Kiadás éve: | 2019 |
ISBN: | 9783875151350 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 21.5 x 27.5 x 2.2 cm |
Súly: | 1.35 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
27 990 Ft (26 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Austin Cookbook
Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal.
The Austin Cookbook
Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal.
EVOLUTION
Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a mai cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.
The Austin Cookbook
Az austini ételek története megegyezik a mély, texasi hagyományokkal, a gazdag alapanyag választékkal.