Chocolat & Confiserie
Pralinen, Mignardises und mehr
A modern cukrászda csokoládé nélkül elképzelhetetlen. Ebben a könyvben négy kiváló és kreatív cukrászda mutatja be a védjegyévé vált alkotásait, valamint tíz további, alapvető, csokoládéval kapcsolatos receptet.
A csokoládé egy élvezeti termék, alapvető áru és luxuscikk - különösen ha olyan kreatív cukrászok alkotnak belőle mint Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert vagy Fabian Rimann.
Egy kiváló alapanyagot párosítanak fűszerekkel, valamint pralinék vagy egyéb édességek esetében további összetevőkkel.
Szerzőnként több, mint 10 recept található a könyvben, amelyek mindegyike külön fejezetben kap helyet (pl. pralinék, táblás csokoládé, stb.). Sok recepthez van képsor, amely lépésről lépésre mutatja be a folyamatokat. Ezenkívül mindegyik szerzőt saját, védjegyévé vált alkotása is képviseli a könyvben.
Photo: Matthaes Verlag






Termékinformációk
| Szerzők: | Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert, Fabian Rimann |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9783875151350 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 21.5 x 27.5 x 2.2 cm |
| Súly: | 1.35 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
27 990 Ft (26 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
The Bourbon Bible
A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét.
Gluten-Free Baking At Home
Több, mint 80 mesterrecept átfogó, vizuális gyűjteménye glutén-és allergénmentes kenyerekre, muffinokra, scone-okra, tortákra, kekszekre, pitékre, tartokera és sok másra, amit egy oktató vagy egy cukrász séf fejlesztett ki, hogy minden alkalommal kiváló legyen a végeredmény.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.