Chocolat & Confiserie
Pralinen, Mignardises und mehr
A modern cukrászda csokoládé nélkül elképzelhetetlen. Ebben a könyvben négy kiváló és kreatív cukrászda mutatja be a védjegyévé vált alkotásait, valamint tíz további, alapvető, csokoládéval kapcsolatos receptet.
A csokoládé egy élvezeti termék, alapvető áru és luxuscikk - különösen ha olyan kreatív cukrászok alkotnak belőle mint Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert vagy Fabian Rimann.
Egy kiváló alapanyagot párosítanak fűszerekkel, valamint pralinék vagy egyéb édességek esetében további összetevőkkel.
Szerzőnként több, mint 10 recept található a könyvben, amelyek mindegyike külön fejezetben kap helyet (pl. pralinék, táblás csokoládé, stb.). Sok recepthez van képsor, amely lépésről lépésre mutatja be a folyamatokat. Ezenkívül mindegyik szerzőt saját, védjegyévé vált alkotása is képviseli a könyvben.
Photo: Matthaes Verlag






Termékinformációk
| Szerzők: | Bernd Siefert, Felix Vogel, Daniel Rebert, Fabian Rimann |
| Kiadó: | Matthaes Verlag |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9783875151350 |
| Nyelv: | Német |
| Méretek: | 21.5 x 27.5 x 2.2 cm |
| Súly: | 1.35 kg |
| Oldalszám: | 240 |
| Ár: |
27 990 Ft (26 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Sprout & Co Saladology
Jack és Theo Kirwan, az elismert dublini székhelyű éttermek, a Sprout társalapítói elkötelezettek abban, hogy megmutassák, milyen ízletes lehet egy saláta.
Meat
Olyan időkben, amikor figyelmesebbeknek kell lennünk a húsfogyasztásunkkal kapcsolatban, ez a mérföldkőnek számító kiadvány a legfontosabb hozzávalót adja a kezünkbe: a tudást. A Meat: The Ultimate Companion-t úgy tervezték, hogy átvezessen a hús világán, a tenyésztők, a hentesek és a legjobb szakácsok szemein keresztül és segítsen megválaszolni néhány kérdést, amit azelőtt tennél fel, mielőtt húst vásárolsz.
Aponiente - Ángel León
A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.