Barion Pixel

Cooking Meat

A Butcher's Guide to Choosing, Buying, Cutting, Cooking, and Eating Meat


« Vissza | Szerzők: Peter Sanagan
  2021. április 20. 17:05

Cooking Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.


A Cooking Meat lapjain átadja a húsimádóknak a húsválasztás, vásárlás, kezelés, előkészítés, darabolás és elkészítés tudományát, a-tól z-ig. Információval a fenntartható, felelősségteljes állattenyésztésről a különféle húsrészek megértéséig (és hogy mit is jelentenek valójában a különféle osztályzások), a Cooking Meat egy bennfentes szakértő kalauza a hús világába. Lépésenként haladó hentestechnikákkal, hogyan kötözzünk meg egy sültet vagy tisztítsuk meg a bárányborda csontjait, részletes rajzokkal a tökéletes kolbász megtöltéséhez, a tökéletes steak-sütéshez; házi bacon-készítés és a tökéletes egész sült csirke, ötletekkel és magyarázatokkal szokatlanabb húsrészekkel való kísérletezéshez.

Mesteri tanácsokkal a leggyakoribb húsrészekhez és elkészítési módokhoz (grillezés, sütés, brezírorás, kuktában főzés, sous-vide, serpenyőben sütés) Peter az olvasó kezébe adja a tudást, hogy magabiztosan meghatározhassa melyik hús, milyen részét és miért válassza, és hogyan hozza ki belőle a legjobbat minden alkalommal. A Cooking Meat tele több, mint 120 recepttel – gyermekkori kedvencektől, mint a Fake 'n' Bake Chicken Fingers, Házi Hamburger Helper and Memphis-i stílusú Barbecue Side Ribs, klasszikus comfort food mint a Barnasörrel Glazírozott Oldalas és Steak and Ale Pie, a kifinomultabb fogásokig, mint a Coq au Vin és a Vaddisznóragu, és egyszerű, visszafogott ételekig, amik a húsnak adják a főszerepet.

Peter ízletes köretek szelekciójával egészíti ki húsos főfogásait, pl. Sült karfiol és Cheddar rizottó, Édes-savanyú Baked Beans és Kacsazsíros sült rizs. A Cooking Meat egy minden alkalomra tökéletes könyv, hétköznapi vacsoráktól családi barbecuekig és ünnepi lakomákig.


Photo: Peter Chou

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peter Sanagan
Kiadó: Appetite By Random House
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. április 06.
ISBN: 9780525610342
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 26.6 x 3.1 cm
Súly: 1.75 kg
Oldalszám: 408
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Tu Casa Mi Casa

Tu Casa Mi Casa

Tanuljon bele az autentikus mexikói konyhába. A nemzetközileg is ünnepelt séf, Enrique Olvera (aki a Netflix csatorna Chef’s Table c. sorozatában is szerepelt) Tu Casa Mi Casa az első otthoni konyháknak szánt szakácskönyve.


Dessert

Dessert

Dessert, Roger van Damme séf / cukrász és csapata 50 mesés desszertről szóló professzionális, inspiráló cukrászkönyve, mely a kulináris világ csúcsán végzett 25 éves kemény munka eredménye.


Szerzők: Roger van Damme

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


The Cacao Alphabet

The Cacao Alphabet

A Cacao Alphabet könyv az új „kakaópor referencia” szakemberek számára, amelyet séfek és kakaó „szakértők” készítettek.