Barion Pixel

Cooking Meat

A Butcher's Guide to Choosing, Buying, Cutting, Cooking, and Eating Meat


« Vissza | Szerzők: Peter Sanagan
  2021. április 20. 17:05

Cooking Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.


A Cooking Meat lapjain átadja a húsimádóknak a húsválasztás, vásárlás, kezelés, előkészítés, darabolás és elkészítés tudományát, a-tól z-ig. Információval a fenntartható, felelősségteljes állattenyésztésről a különféle húsrészek megértéséig (és hogy mit is jelentenek valójában a különféle osztályzások), a Cooking Meat egy bennfentes szakértő kalauza a hús világába. Lépésenként haladó hentestechnikákkal, hogyan kötözzünk meg egy sültet vagy tisztítsuk meg a bárányborda csontjait, részletes rajzokkal a tökéletes kolbász megtöltéséhez, a tökéletes steak-sütéshez; házi bacon-készítés és a tökéletes egész sült csirke, ötletekkel és magyarázatokkal szokatlanabb húsrészekkel való kísérletezéshez.

Mesteri tanácsokkal a leggyakoribb húsrészekhez és elkészítési módokhoz (grillezés, sütés, brezírorás, kuktában főzés, sous-vide, serpenyőben sütés) Peter az olvasó kezébe adja a tudást, hogy magabiztosan meghatározhassa melyik hús, milyen részét és miért válassza, és hogyan hozza ki belőle a legjobbat minden alkalommal. A Cooking Meat tele több, mint 120 recepttel – gyermekkori kedvencektől, mint a Fake 'n' Bake Chicken Fingers, Házi Hamburger Helper and Memphis-i stílusú Barbecue Side Ribs, klasszikus comfort food mint a Barnasörrel Glazírozott Oldalas és Steak and Ale Pie, a kifinomultabb fogásokig, mint a Coq au Vin és a Vaddisznóragu, és egyszerű, visszafogott ételekig, amik a húsnak adják a főszerepet.

Peter ízletes köretek szelekciójával egészíti ki húsos főfogásait, pl. Sült karfiol és Cheddar rizottó, Édes-savanyú Baked Beans és Kacsazsíros sült rizs. A Cooking Meat egy minden alkalomra tökéletes könyv, hétköznapi vacsoráktól családi barbecuekig és ünnepi lakomákig.


Photo: Peter Chou

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Peter Sanagan
Kiadó: Appetite By Random House
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Technológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2020
Forgalmazás kezdete: 2021. április 06.
ISBN: 9780525610342
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 26.6 x 3.1 cm
Súly: 1.75 kg
Oldalszám: 408
Ár: 11 990 Ft
(11 419 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Patisserie William Curley

Patisserie William Curley

A Patisserie célja, hogy bemutassa a díjnyertes Chocolatier William Curley szenvedélyét, klasszikus receptjeit, saját újításaival történő modernizálását és azok elkészítését. A jó minőségű cukrászsütemények elkészítésére gyakran úgy tekintenek, mint amit csak egy képzett profi képes elkészíteni, pedig ez bárki számára elérhető, aki rendelkezik cukrászfelszereléssel, némi gyakorlattal és akarattal.

 

Szerzők: William Curley

Etxebarri

Etxebarri

Az Etxebarri étteremről írt izgatottan várt első könyv, amelyet a világ egyik legjobb grill-éttermének tartanak. Bittor Arguinzoniz grillzseni, Asador Etxebarri nevű éttermével ért el világhírt, aminek Axpe parasztközössége ad otthont, egy hegyek mögött fészkelő apró faluban, Bilbaotól egy órányi autóútra délkeletre. 


Wildness

Wildness

Az atlanti part ajándékainak ünneplése és Kanada sztárséfének elkápráztató első szakácskönyve.


Szerzők: Jeremy Charles

Kobe Desramaults

Kobe Desramaults

Kobe Desremaults világhírű séf régóta várt könyve. “Továbbra is tapasztalni akarom az eufóriát, minden egyes nap azt érezni, hogy valami új vár. Mert nem számít, hogy milyen jó egy alkotás, egy fogás, ami két hete született, számomra már nem ‘él’.