Cooking Meat
A Butcher's Guide to Choosing, Buying, Cutting, Cooking, and Eating Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.
A Cooking Meat lapjain átadja a húsimádóknak a húsválasztás, vásárlás, kezelés, előkészítés, darabolás és elkészítés tudományát, a-tól z-ig. Információval a fenntartható, felelősségteljes állattenyésztésről a különféle húsrészek megértéséig (és hogy mit is jelentenek valójában a különféle osztályzások), a Cooking Meat egy bennfentes szakértő kalauza a hús világába. Lépésenként haladó hentestechnikákkal, hogyan kötözzünk meg egy sültet vagy tisztítsuk meg a bárányborda csontjait, részletes rajzokkal a tökéletes kolbász megtöltéséhez, a tökéletes steak-sütéshez; házi bacon-készítés és a tökéletes egész sült csirke, ötletekkel és magyarázatokkal szokatlanabb húsrészekkel való kísérletezéshez.
Mesteri tanácsokkal a leggyakoribb húsrészekhez és elkészítési módokhoz (grillezés, sütés, brezírorás, kuktában főzés, sous-vide, serpenyőben sütés) Peter az olvasó kezébe adja a tudást, hogy magabiztosan meghatározhassa melyik hús, milyen részét és miért válassza, és hogyan hozza ki belőle a legjobbat minden alkalommal. A Cooking Meat tele több, mint 120 recepttel – gyermekkori kedvencektől, mint a Fake 'n' Bake Chicken Fingers, Házi Hamburger Helper and Memphis-i stílusú Barbecue Side Ribs, klasszikus comfort food mint a Barnasörrel Glazírozott Oldalas és Steak and Ale Pie, a kifinomultabb fogásokig, mint a Coq au Vin és a Vaddisznóragu, és egyszerű, visszafogott ételekig, amik a húsnak adják a főszerepet.
Peter ízletes köretek szelekciójával egészíti ki húsos főfogásait, pl. Sült karfiol és Cheddar rizottó, Édes-savanyú Baked Beans és Kacsazsíros sült rizs. A Cooking Meat egy minden alkalomra tökéletes könyv, hétköznapi vacsoráktól családi barbecuekig és ünnepi lakomákig.
Photo: Peter Chou
Termékinformációk
Szerző: | Peter Sanagan |
Kiadó: | Appetite By Random House |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Hentes / Charcuterie, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2020 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. április 06. |
ISBN: | 9780525610342 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 26.6 x 3.1 cm |
Súly: | 1.75 kg |
Oldalszám: | 408 |
Ár: |
14 290 Ft (13 610 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cuba

Íme, a legújabb kötet a Phaidon nemzetközi konyhákat bemutató bestseller-sorozatából: a Cuba: The Cookbook a Mexico: The Cookbook-kal és a Peru: The Cookbook-kal karöltve fedezi fel Latin-amerika nagy kulináris hagyományait.
The Art & Craft of Coffee Cocktails

Merüljön el az élet nyújtotta két legnagyobb élvezetben – a kávé és az alkohol világában – ezzel a tökéletes kávékoktélok keverésével foglalkozó összefogó kalauzzal. A világklasszis bartender Jason Clark a bárpult mögül oktat, megihlet, lelkesít a kávéalapú koktélok mesterkurzusán.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.