The Wanderlust Creamery Presents - The World of Ice Cream
by Adrienne Borlongan

Tanulja meg a kézműves fagylaltkészítés művészetét a Los Angeles-i székhelyű népszerű Wanderlust Creamery fagylaltlánc ízszakértőitől.
A 80 mélyrehatóan kutatott és kifejlesztett fagylaltízt tartalmazó, tökéletes fagylaltkalauz tele van olyan receptekkel, amelyek a világ minden tájáról származó ízeket, összetevőket és kultúrákat ünneplik. Soha nem volt ilyen egyszerű az ínycsiklandó, egyedülálló, globális ízek elkészítése saját otthona kényelméből – függetlenül a képzettségi szinttől.
A fagylaltok alapjaitól – mint például a kiegyensúlyozott, mascarpone vagy vegán alap elkészítése – a vaníliáig, beleértve a kedvenceket, mint például a Pasteis de Nota – a fagylaltok széles világa vár rád.
Néhány példa:
* Vietnamese Rocky Road
* Orange Flower Baklava
* Basil Lime with Strawberry
* Sicilian Negroni
* Earl Grey Milk Chocolate
Családi háttérrel, a fagylaltkészítés terén szerzett élelmiszertudományi diplomával, a Los Angeles-i székhelyű Wanderlust Creamery mögött álló aromakémikusa, Adrienne Borlongan érdeklődése a receptek fejlesztése iránt és a sok utazás, egy sikeres fagylaltüzletté tette.
Férjével, JP Lopezzel 2015-ben indították el a Wanderlustot, és mára nyolc üzletük van, amelyekben az év során mintegy 400 különböző szezonális/regionális íz váltakozik.
Termékinformációk
Szerző: | Adrienne Borlongan |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. június 10. |
ISBN: | 9781419769931 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.7 x 23.3 x 2.6 cm |
Súly: | 1 kg |
Oldalszám: | 303 |
Ár: |
10 790 Ft (10 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Contemporary African Kitchen

Tapasztalja meg Afrika élénk étkezési kultúráját a kontinens legizgalmasabb kulináris hangjainak 120 receptjével
Nature's Table

Emmanuel Renaut séf, a 3 Michelin csillagos éttermének (www.floconsdesel.com) 50 receptjét osztja meg a nagyközönséggel. A szerző rendkívüli érdeklődést mutat az erdők, mezők, ásványi források kincsei iránt. Az egyediségéről, természet szeretetéről közismert francia konyhafőnök kitüntetett figyelemmel kíséri a környék termelőit, a friss és helyi alapanyagokat. Ezekből az alapanyagokból készítette azt az 50 összetett, az Ö rá jellemző, emblematikus ételt.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Classic Wine Library Reader - A Taste of the World's Best Wine Writing

A Classic Wine Library a világ legmegbízhatóbb borszakértőinek ad otthont. Ez az antológia az elmúlt 10 év során megjelent közel 30 címből válogatott esszéket gyűjt össze.