Barion Pixel

The Wanderlust Creamery Presents - The World of Ice Cream

by Adrienne Borlongan


« Vissza | Szerzők: Adrienne Borlongan
  2024. augusztus 23. 12:42

The Wanderlust Creamery Presents - The World of Ice Cream

Tanulja meg a kézműves fagylaltkészítés művészetét a Los Angeles-i székhelyű népszerű Wanderlust Creamery fagylaltlánc ízszakértőitől.


A 80 mélyrehatóan kutatott és kifejlesztett fagylaltízt tartalmazó, tökéletes fagylaltkalauz tele van olyan receptekkel, amelyek a világ minden tájáról származó ízeket, összetevőket és kultúrákat ünneplik. Soha nem volt ilyen egyszerű az ínycsiklandó, egyedülálló, globális ízek elkészítése saját otthona kényelméből – függetlenül a képzettségi szinttől.

A fagylaltok alapjaitól – mint például a kiegyensúlyozott, mascarpone vagy vegán alap elkészítése – a vaníliáig, beleértve a kedvenceket, mint például a Pasteis de Nota – a fagylaltok széles világa vár rád.

Néhány példa:

* Vietnamese Rocky Road

* Orange Flower Baklava

* Basil Lime with Strawberry

* Sicilian Negroni

* Earl Grey Milk Chocolate

Családi háttérrel, a fagylaltkészítés terén szerzett élelmiszertudományi diplomával, a Los Angeles-i székhelyű Wanderlust Creamery mögött álló aromakémikusa, Adrienne Borlongan érdeklődése a receptek fejlesztése iránt és a sok utazás, egy sikeres fagylaltüzletté tette.

Férjével, JP Lopezzel 2015-ben indították el a Wanderlustot, és mára nyolc üzletük van, amelyekben az év során mintegy 400 különböző szezonális/regionális íz váltakozik.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Adrienne Borlongan
Kiadó: Abrams Books
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 10.
ISBN: 9781419769931
Nyelv: Angol
Méretek: 18.7 x 23.3 x 2.6 cm
Súly: 1 kg
Oldalszám: 303
Ár: 10 790 Ft
(10 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

The Atlas of Bourbon and American Whiskey

Tegyen egy utazást az amerikai whisky Eric Zandona szeszesital-specialistával. Eric Zandona – az American Distilling Institute szeszesital-szakértője – aki régiónként vezeti be az amerikai whisky egyedi ízeibe és történeteibe, Kentucky bourbon szívétől a New York-i Empire Rye forradalomig.


Szerzők: Eric Zandona

Sweetology

Sweetology

A Sweetology, Josep Maria Rodríguez / La Pastisseria Barcelona/ világbajnok sztárcukrász szakkönyve, melyben saját filozófiáját és egyéni kreativitását ötvözi. A szerző megmagyarázza, bemutatja az általa kifejlesztett szakmai arculatot, melyet a két barcelonai üzletében is alkalmaz. A cukrászkönyv magába foglalja a klasszikus alkotások átdolgozását, a következő bontásokban-kategóriákban (Entremets, Individuals, Sweetology, Cakes, Renewing tradition, Verrines, Shortbread biscuits, Desserts, Technical), melyek felülmúlják a megszokott receptkönyvek kreativitását.


The Soup Book

The Soup Book

Hozza ki a legtöbbet a friss alapanyagokból egész évben, több mint 200 házi leves recept alapján, évszakok szerint.


Kategória: Konyhatechnológia

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.