The Wanderlust Creamery Presents - The World of Ice Cream
by Adrienne Borlongan

Tanulja meg a kézműves fagylaltkészítés művészetét a Los Angeles-i székhelyű népszerű Wanderlust Creamery fagylaltlánc ízszakértőitől.
A 80 mélyrehatóan kutatott és kifejlesztett fagylaltízt tartalmazó, tökéletes fagylaltkalauz tele van olyan receptekkel, amelyek a világ minden tájáról származó ízeket, összetevőket és kultúrákat ünneplik. Soha nem volt ilyen egyszerű az ínycsiklandó, egyedülálló, globális ízek elkészítése saját otthona kényelméből – függetlenül a képzettségi szinttől.
A fagylaltok alapjaitól – mint például a kiegyensúlyozott, mascarpone vagy vegán alap elkészítése – a vaníliáig, beleértve a kedvenceket, mint például a Pasteis de Nota – a fagylaltok széles világa vár rád.
Néhány példa:
* Vietnamese Rocky Road
* Orange Flower Baklava
* Basil Lime with Strawberry
* Sicilian Negroni
* Earl Grey Milk Chocolate
Családi háttérrel, a fagylaltkészítés terén szerzett élelmiszertudományi diplomával, a Los Angeles-i székhelyű Wanderlust Creamery mögött álló aromakémikusa, Adrienne Borlongan érdeklődése a receptek fejlesztése iránt és a sok utazás, egy sikeres fagylaltüzletté tette.
Férjével, JP Lopezzel 2015-ben indították el a Wanderlustot, és mára nyolc üzletük van, amelyekben az év során mintegy 400 különböző szezonális/regionális íz váltakozik.
Termékinformációk
Szerző: | Adrienne Borlongan |
Kiadó: | Abrams Books |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Nyelv - Angol / English Books, Ízpárosítás / Flavor Pairing, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. június 10. |
ISBN: | 9781419769931 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.7 x 23.3 x 2.6 cm |
Súly: | 1 kg |
Oldalszám: | 303 |
Ár: |
10 790 Ft (10 276 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Bachour Gastro

Ebben a könyvben felfedezzük Antonio Bachour egyedi gasztronómiáját, 52 egyedi, eddig nem publikált alkotás révén.
Coffee Creations - 90 delicious recipes for the perfect cup

Fedezze fel a tökéletes társat az ínycsiklandó italok és finomságok elkészítéséhez otthon. A 90 finom receptet tartalmazó Coffee Creations teljes útmutatót nyújt minden olyan kávéhoz, amelyre esetleg már gondolt, hogy otthon készítsen, és olyanokat is, amelyekre még nem.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.