Cooking on Fire
A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.
Évtizedek óta a nyílt tűzön való főzést a cserkészek és az elit katonák elfoglaltságának tartják, mi, többiek a teraszon grillezhetünk kolbászt. De a nyílt tűzön való főzés mindenkié. Érzéki és nem praktikus a szó legjobb értelmében. Ugyanolyan fontos az étel elkészítésére fordított idő, mint az elfogyasztása.
A Cooking on Fire tele van finom tűzön készült receptekkel, amelyek különböző fokú erőfeszítést igényelnek. Megtanítja a tábortüzek építésére és meggyújtására, a különböző tábortűz-főzési technikákra, a szükséges felszerelésekre, és minden másra, amit tudnia kell.












Termékinformációk
| Szerzők: | Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram |
| Kiadó: | Gestalten |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. december 15. |
| ISBN: | 9783967041316 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21.5 x 26.5 x 3.2 cm |
| Súly: | 1.43 kg |
| Oldalszám: | 272 |
| Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Professional Chef - 10th Edition
A Professional Chef – CIA -Culinary Institute of America) az alapvető konyhai referencia, amelyet Amerika legjobb szakácsai közül sokan használtak tudásuk és minőségi színvonaluk csiszolására, valamint a főzés alapjainak fejlesztésére.
Grist
A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.