Cooking on Fire

A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.
Évtizedek óta a nyílt tűzön való főzést a cserkészek és az elit katonák elfoglaltságának tartják, mi, többiek a teraszon grillezhetünk kolbászt. De a nyílt tűzön való főzés mindenkié. Érzéki és nem praktikus a szó legjobb értelmében. Ugyanolyan fontos az étel elkészítésére fordított idő, mint az elfogyasztása.
A Cooking on Fire tele van finom tűzön készült receptekkel, amelyek különböző fokú erőfeszítést igényelnek. Megtanítja a tábortüzek építésére és meggyújtására, a különböző tábortűz-főzési technikákra, a szükséges felszerelésekre, és minden másra, amit tudnia kell.
Termékinformációk
Szerzők: | Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram |
Kiadó: | Gestalten |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Smoker / BBQ / Grill / Hús, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. december 15. |
ISBN: | 9783967041316 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.5 x 26.5 x 3.2 cm |
Súly: | 1.43 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Tarte by GARUHARU

Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.
Sweet France

François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.