Barion Pixel

Cooking on Fire


« Vissza | Szerzők: Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram
  2023. december 18. 17:53

Cooking on Fire

A nyílt tűzön való főzés a legarchaikusabb főzési mód. Ez a szakácskönyv sok változatos receptet és gyakorlati tippeket tartalmaz.


Évtizedek óta a nyílt tűzön való főzést a cserkészek és az elit katonák elfoglaltságának tartják, mi, többiek a teraszon grillezhetünk kolbászt. De a nyílt tűzön való főzés mindenkié. Érzéki és nem praktikus a szó legjobb értelmében. Ugyanolyan fontos az étel elkészítésére fordított idő, mint az elfogyasztása.

A Cooking on Fire tele van finom tűzön készült receptekkel, amelyek különböző fokú erőfeszítést igényelnek. Megtanítja a tábortüzek építésére és meggyújtására, a különböző tábortűz-főzési technikákra, a szükséges felszerelésekre, és minden másra, amit tudnia kell.

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Eva Helbæk Tram, Nicolai Tram
Kiadó: Gestalten
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Poszter, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. december 15.
ISBN: 9783967041316
Nyelv: Angol
Méretek: 21.5 x 26.5 x 3.2 cm
Oldalszám: 272
Ár: 15 890 Ft
(15 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron


Szerzők:

The Korean Cookbook

The Korean Cookbook

350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland