Barion Pixel

Core by Clare Smyth

*** Michelin


« Vissza | Szerzők: Clare Smyth
  2021. november 25. 17:39

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Clare Smyth ételei rendkívüli eleganciát képviselnek, és újradefiniálják a modern brit konyhát. A Core ételein keresztül Smyth történeteket oszt meg találékonyságról, nosztalgiáról és humorról, ugyanakkor bemutatja a megbízható beszállítók kollektívájának kiemelkedő termékeit, akik kedvelik a Core csapatát, elkötelezettek és elkötelezettek a kiválóság iránt.
Ez a sokak által várt debütáló könyv 60 kulcsfontosságú receptet tartalmaz, amelyeket a Core-ban szolgálnak fel, valamint 70 más hasznos receptet az alapokhoz, beleértve a alapleveket, szószokat és kenyereket, és elmeséli Smyth utazásának és filozófiájának lenyűgöző történetét, amely az egyik legjobb étterem megnyitásához és működtetéséhez vezetett a világon.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Clare Smyth
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. június 24.
ISBN: 9781838664060
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3 cm
Súly: 1.83 kg
Oldalszám: 256
Ár: 22 890 Ft
(21 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

How to Grill Vegetables

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Szerzők: Steven Raichlen

The Latin American Cookbook

The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel. 


The Latin American Cookbook

The Latin American Cookbook

Rendkívüli ünnepe a kontinens nagyon kedvelt regionális konyháinak – 600 recepttel. 


Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Oak - The flavours of Marcelo Ballardin

Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat.