Barion Pixel

Core by Clare Smyth

*** Michelin


« Vissza | Szerzők: Clare Smyth
  2021. november 25. 17:39

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Clare Smyth ételei rendkívüli eleganciát képviselnek, és újradefiniálják a modern brit konyhát. A Core ételein keresztül Smyth történeteket oszt meg találékonyságról, nosztalgiáról és humorról, ugyanakkor bemutatja a megbízható beszállítók kollektívájának kiemelkedő termékeit, akik kedvelik a Core csapatát, elkötelezettek és elkötelezettek a kiválóság iránt.
Ez a sokak által várt debütáló könyv 60 kulcsfontosságú receptet tartalmaz, amelyeket a Core-ban szolgálnak fel, valamint 70 más hasznos receptet az alapokhoz, beleértve a alapleveket, szószokat és kenyereket, és elmeséli Smyth utazásának és filozófiájának lenyűgöző történetét, amely az egyik legjobb étterem megnyitásához és működtetéséhez vezetett a világon.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Clare Smyth
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. június 24.
ISBN: 9781838664060
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3 cm
Súly: 1.83 kg
Oldalszám: 256
Ár: 20 290 Ft
(19 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Project Smoke

Project Smoke

Amerika „mester grillezőjétől” egy részletes útmutató a hideg füstölés, meleg füstölés és füstölve sütés világáról, kiegészítve mintegy 100 innovatív receptből álló kollekcióval, mely mindenféle étel füstöléséről szót ejt, az első fogásoktól a desszertekig.


Szerzők: Steven Raichlen

Whole Food Cooking Every Day

Whole Food Cooking Every Day

Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával. 


Szerzők: Amy Chaplin

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


EVOLUTION

EVOLUTION

Új és előnyös összetevők, egyszerűsített folyamatok, profi cukrásztechnikai alkalmazások - megoldások. Mindez, a könyv tartalma, mely optimalizálja a technikákat, hogy a maximumot hozhassuk ki a mai cukrászatból. Ez az, amiről az evolúciós cukrászat szól, amit Jordi Puigvert gyakorol és tanít a világ minden táján, mint cukrász és technológiai tanácsadó, számtalan cukrásznak, cégnek.


Szerzők: Jordi Puigvert