Barion Pixel

Core by Clare Smyth

*** Michelin


« Vissza | Szerzők: Clare Smyth
  2021. november 25. 17:39

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Clare Smyth ételei rendkívüli eleganciát képviselnek, és újradefiniálják a modern brit konyhát. A Core ételein keresztül Smyth történeteket oszt meg találékonyságról, nosztalgiáról és humorról, ugyanakkor bemutatja a megbízható beszállítók kollektívájának kiemelkedő termékeit, akik kedvelik a Core csapatát, elkötelezettek és elkötelezettek a kiválóság iránt.
Ez a sokak által várt debütáló könyv 60 kulcsfontosságú receptet tartalmaz, amelyeket a Core-ban szolgálnak fel, valamint 70 más hasznos receptet az alapokhoz, beleértve a alapleveket, szószokat és kenyereket, és elmeséli Smyth utazásának és filozófiájának lenyűgöző történetét, amely az egyik legjobb étterem megnyitásához és működtetéséhez vezetett a világon.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Clare Smyth
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. június 24.
ISBN: 9781838664060
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3 cm
Súly: 1.83 kg
Oldalszám: 256
Ár: 22 890 Ft
(21 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Risotto and Beyond

Risotto and Beyond

Egy alapvető kalauz a rizsfőzésről, az olasz konyha szerelmeseinek. A neves chicagói séf és étteremtulajdonos, John Coletta receptgyűjteménye, ami az olasz konyha felderítetlen szegletét helyezi központba – a rizs elkészítését. A rizs alapvető élelmiszernek számít Észak-Olaszországban, ahol az ország legnagyobb rizstermelő vidéke - gazdag és változatos rizsalapú konyha fejlődött ki ebben a régióban. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

JAN - Laboratory of love

JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon