Barion Pixel

Core by Clare Smyth

*** Michelin


« Vissza | Szerzők: Clare Smyth
  2021. november 25. 17:39

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Clare Smyth ételei rendkívüli eleganciát képviselnek, és újradefiniálják a modern brit konyhát. A Core ételein keresztül Smyth történeteket oszt meg találékonyságról, nosztalgiáról és humorról, ugyanakkor bemutatja a megbízható beszállítók kollektívájának kiemelkedő termékeit, akik kedvelik a Core csapatát, elkötelezettek és elkötelezettek a kiválóság iránt.
Ez a sokak által várt debütáló könyv 60 kulcsfontosságú receptet tartalmaz, amelyeket a Core-ban szolgálnak fel, valamint 70 más hasznos receptet az alapokhoz, beleértve a alapleveket, szószokat és kenyereket, és elmeséli Smyth utazásának és filozófiájának lenyűgöző történetét, amely az egyik legjobb étterem megnyitásához és működtetéséhez vezetett a világon.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Clare Smyth
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. június 24.
ISBN: 9781838664060
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3 cm
Súly: 1.83 kg
Oldalszám: 256
Ár: 20 490 Ft
(19 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

My Way - Tim Raue

My Way - Tim Raue

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva. 


The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

The Curious Bartender: An Odyssey of Malt, Bourbon & Rye Whiskies

Tristan a whisky eredetének nyomába indul, a desztillálás kivételes kínai úttörőivel kezdve, akik az orvosi ’aqua vitae’ (az élet vize) felfedezése előtt 2000 évvel is tevékenykedtek, egészen a mai whisky megjelenéséig. 


The Art of Fermentation

The Art of Fermentation

A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.