Barion Pixel

Core by Clare Smyth

*** Michelin


« Vissza | Szerzők: Clare Smyth
  2021. november 25. 17:39

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Clare Smyth ételei rendkívüli eleganciát képviselnek, és újradefiniálják a modern brit konyhát. A Core ételein keresztül Smyth történeteket oszt meg találékonyságról, nosztalgiáról és humorról, ugyanakkor bemutatja a megbízható beszállítók kollektívájának kiemelkedő termékeit, akik kedvelik a Core csapatát, elkötelezettek és elkötelezettek a kiválóság iránt.
Ez a sokak által várt debütáló könyv 60 kulcsfontosságú receptet tartalmaz, amelyeket a Core-ban szolgálnak fel, valamint 70 más hasznos receptet az alapokhoz, beleértve a alapleveket, szószokat és kenyereket, és elmeséli Smyth utazásának és filozófiájának lenyűgöző történetét, amely az egyik legjobb étterem megnyitásához és működtetéséhez vezetett a világon.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Clare Smyth
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. június 24.
ISBN: 9781838664060
Nyelv: Angol
Méretek: 25 x 29 x 3 cm
Súly: 1.83 kg
Oldalszám: 256
Ár: 22 890 Ft
(21 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


Sous-Vide Cuisine

Sous-Vide Cuisine

A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.


Heritage et Creations

Heritage et Creations

Íme az Editions Bellouet Conseil, Jean Michel Perruchon MOF gyűjteményének legújabb tagja. Ez a könyv híd a hagyományos receptek, amiket kollégáink tanítottak és a tanáraik csapata által továbbfejlesztett változatai között.


Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető.