Barion Pixel

Dolci! - American Baking with an Italian Accent

A Cookbook by Renato Poliafito


« Vissza | Szerzők: Renato Poliafito, Casey Elsass
  2024. augusztus 23. 14:43

Dolci! - American Baking with an Italian Accent

Receptek, amelyek megragadják a La Dolce Vita ízeit Bolognától Brooklynig – olasz és olaszos amerikai jellegű torták, cookie-k-kekszek, piték és péksütemények a James Beard-díjra jelölt Renato Poliafitotól, Amerika egyik legjobb pékségének tulajdonosától. 


Az olasz, az amerikai és olasz amerikai ízek és hagyományok örömünnepe, a Dolci!

Molto delizioso pékáruk összeállítása az Atlanti-óceán mindkét partjáról. A James Beard-jelölt pék, Renato Poliafito csaknem száz receptben tiszteleg a régi és új világ süteményei előtt – olyan klasszikusok tökéletesített változataival, mint a Pastiera és a Torta Caprese, a Honey-Ricotta Black and Whites, és a Butter Cookies.

Poliafito saját kitalált receptjeivel, az olasz ízek és az amerikai innovációk keverékével, mindkét ország sütési hagyományaira helyezi fókuszát.

Gondoljon az Aperol Spritz tortára, az olasz Krispie Treats-re, a malátás tiramisura, a Panettone kenyérpudingra és a mokkás narancs pitékre. A sok torta, pite, tart és sütemény mellett Poliafito egy sor sós receptet is megoszt, mint például a kovászos Focaccia-t, tökéletes Grissini-t, Cacio e Pepe Arancini-t – továbbá olaszos hangulatú koktélokat (Amaro Root Beer Float!).

Két nagyszerű kulináris kultúra lendületes összejövetele szűrődött át egy amerikai elméjén egy olasz szívvel, Dolcival!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Renato Poliafito, Casey Elsass
Kiadó: Knopf
Kategória: Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2024
Forgalmazás kezdete: 2024. június 25.
ISBN: 9780593537183
Nyelv: Angol
Méretek: 21.1 x 25 x 2.8 cm
Súly: 1.36 kg
Oldalszám: 320
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pollen Street

Pollen Street

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.


Szerzők: Jason Atherton

Chocolate Ferrandi Paris

Chocolate Ferrandi Paris

Ez a könyv - a világhírű professzionális kulináris szakiskola Ferrandi Paris cukrászoknak szóló oktatókönyve, mely tartalmazza az iskola teljes csokoládé tanfolyamának anyagát, mely átfogóan bemutatja a csokoládé technikákat, a temperálástól kezdve egészen a dekoratív virágok készítéséig, vagy olyan receptekig, mint az Opera, vagy az olvadós csokoládétorta.


Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

Új
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant

A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.


Szerzők: Tim Siadatan

CHOCOLAT by Maja Vase

CHOCOLAT by Maja Vase

Maja Vase CHOCOLAT című könyve két népszerű, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts című e-könyvének fúziója keményfedeles formátumban.


Szerzők: Maja Vase