Dolci! - American Baking with an Italian Accent
A Cookbook by Renato Poliafito
Receptek, amelyek megragadják a La Dolce Vita ízeit Bolognától Brooklynig – olasz és olaszos amerikai jellegű torták, cookie-k-kekszek, piték és péksütemények a James Beard-díjra jelölt Renato Poliafitotól, Amerika egyik legjobb pékségének tulajdonosától.
Az olasz, az amerikai és olasz amerikai ízek és hagyományok örömünnepe, a Dolci!
Molto delizioso pékáruk összeállítása az Atlanti-óceán mindkét partjáról. A James Beard-jelölt pék, Renato Poliafito csaknem száz receptben tiszteleg a régi és új világ süteményei előtt – olyan klasszikusok tökéletesített változataival, mint a Pastiera és a Torta Caprese, a Honey-Ricotta Black and Whites, és a Butter Cookies.
Poliafito saját kitalált receptjeivel, az olasz ízek és az amerikai innovációk keverékével, mindkét ország sütési hagyományaira helyezi fókuszát.
Gondoljon az Aperol Spritz tortára, az olasz Krispie Treats-re, a malátás tiramisura, a Panettone kenyérpudingra és a mokkás narancs pitékre. A sok torta, pite, tart és sütemény mellett Poliafito egy sor sós receptet is megoszt, mint például a kovászos Focaccia-t, tökéletes Grissini-t, Cacio e Pepe Arancini-t – továbbá olaszos hangulatú koktélokat (Amaro Root Beer Float!).
Két nagyszerű kulináris kultúra lendületes összejövetele szűrődött át egy amerikai elméjén egy olasz szívvel, Dolcival!
Termékinformációk
Szerzők: | Renato Poliafito, Casey Elsass |
Kiadó: | Knopf |
Kategória: | Chef, Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Pék-Kovász-Kenyér/Baker-Sourdough-Bread, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. június 25. |
ISBN: | 9780593537183 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.1 x 25 x 2.8 cm |
Súly: | 1.36 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The Coffee Dictionary
A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.
The Coffee Dictionary
A kávé A-tól Z-ig, a termesztéstől és pörköléstől a készítésig és kóstolásig. Egy A-Z-ig terjedő összefoglaló mindenről, amit tudnod kell a kávéról, egy bajnok barista-tól elsőkézből. A kávé népszerűbb, mint valaha – és komplexebb is.
Tartes et gâteaux de voyage
A „Tartes et gâteaux de voyage, pâtisserie boulangère” (piték, torták és péksütemények elvitelre) egy hivatásos cukrászoknak szánt professzionális szakkönyv. Napjaink egyik nagy trendjével foglalkozik, a klasszikus, rusztikus és modern piték receptjeinek gazdag és változatos gyűjteményét mutatja be.