Eataly: All About Pasta
A Complete Guide with Recipes
Tanuljon még tésztát készíteni autentikus olasz módon, az Eataly, a világ legnagyobb olasz ételpiacának séfjeivel, tanácsaikkal és technikáikkal. A száraztól a friss-és töltött tésztákig ez a kiadvány Olaszország tésztaszakértőinek bölcsességét halmozza fel és ételeket mutat be, sok klasszikust és sokat modern csavarral, mindenki kedvencét.
Az All about Pasta ideális konyhai kézikönyv, akár mesteri szintre akarja vinni a tészta összeállítását és gyúrását az alapoktól kezdve, akár csak tágítani akarja egyszerű szósz-repertoárját a hétköznap esténként elfogyasztott bolti tésztákhoz. A könyv tésztacsaládokra rendezve magyarázza el minden egyes fő tésztafajtát: a történetüket, az alakjukhoz legalkalmasabb szószpárosításokat, és a bennfentes trükköket a minőség felismerésére. A receptek sora a mindenkori klasszikusoktól, mint a Tortellini in Brodo és a Tagliatelle alla Bolognese az Eataly éttermeinek kortárs alkotásáig terjed mint a fodros kel Fusilli sütőtökkel és a Penne olívás kacsa raguval. Az All about Pasta egy könnyen felcsapható kézikönyv képében mindent megad, amire egy szakácsnak szüksége lehet, hogy ízletes tésztaételeket készítsen, akár elegáns vacsora partikra, büfékhez, vagy egy gyors családi étkezés alkalmával.
Az Eataly csúcsminőségű olasz élelmiszereket forgalmaz a világ körül több mint 26 helyszínen. Az Eataly piacai magukban is úti célnak számítanak. Az üzletek elrendezése a hagyományos piazza - piactér - modelljén alapszik, számtalan alapanyag-specifikus butikkal, bárokkal, kávézókkal és éttermekkel, elszórva a piacok területén laza, rendszertelen stílusban, ami arra készteti a vendégeket, hogy aktív résztvevői legyenek egy innovatív étel-ital élménynek, miközben vásárolnak, kóstolnak és megízlelnek csúcsminőségi olasz élelmiszereket, italokat, a helyi és kézműves termékek mellett. Az Eataly vezető filozófiája: minél többet tudsz róla, annál jobban élvezed.






Termékinformációk
| Szerző: | Eataly |
| Kiadó: | Rizzoli International Publications |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books, Tészta / Pasta |
| Kiadás éve: | 2018 |
| ISBN: | 9780847863006 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 16.5 x 23.5 x 2.3 cm |
| Súly: | 0.7 kg |
| Oldalszám: | 176 |
| Ár: |
7 890 Ft (7 514 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Science of Chocolate
The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában.
The Art of Fermentation
A 2013-as James Beard Foundation Book Award for Reference és ösztöndíj nyertese és New York Times bestseller, a The Art of Fermentation a legátfogóbb csináld-magad kalauz a fermentáláshoz, amit valaha is kiadtak.
KitchenAid Mix with the Best
Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.