Barion Pixel

Eataly: All About Pasta

A Complete Guide with Recipes


« Vissza | Szerzők: Eataly
  2018. október 25. 17:00

Eataly: All About Pasta

Tanuljon még tésztát készíteni autentikus olasz módon, az Eataly, a világ legnagyobb olasz ételpiacának séfjeivel, tanácsaikkal és technikáikkal. A száraztól a friss-és töltött tésztákig ez a kiadvány Olaszország tésztaszakértőinek bölcsességét halmozza fel és ételeket mutat be, sok klasszikust és sokat modern csavarral, mindenki kedvencét.


 

Az All about Pasta ideális konyhai kézikönyv, akár mesteri szintre akarja vinni a tészta összeállítását és gyúrását az alapoktól kezdve, akár csak tágítani akarja egyszerű szósz-repertoárját a hétköznap esténként elfogyasztott bolti tésztákhoz. A könyv tésztacsaládokra rendezve magyarázza el minden egyes fő tésztafajtát: a történetüket, az alakjukhoz legalkalmasabb szószpárosításokat, és a bennfentes trükköket a minőség felismerésére. A receptek sora a mindenkori klasszikusoktól, mint a Tortellini in Brodo és a Tagliatelle alla Bolognese az Eataly éttermeinek kortárs alkotásáig terjed mint a fodros kel Fusilli sütőtökkel és a Penne olívás kacsa raguval. Az All about Pasta egy könnyen felcsapható kézikönyv képében mindent megad, amire egy szakácsnak szüksége lehet, hogy ízletes tésztaételeket készítsen, akár elegáns vacsora partikra, büfékhez, vagy egy gyors családi étkezés alkalmával.
Az Eataly csúcsminőségű olasz élelmiszereket forgalmaz a világ körül több mint 26 helyszínen. Az Eataly piacai magukban is úti célnak számítanak. Az üzletek elrendezése a hagyományos piazza - piactér - modelljén alapszik, számtalan alapanyag-specifikus butikkal, bárokkal, kávézókkal és éttermekkel, elszórva a piacok területén laza, rendszertelen stílusban, ami arra készteti a vendégeket, hogy aktív résztvevői legyenek egy innovatív étel-ital élménynek, miközben vásárolnak, kóstolnak és megízlelnek csúcsminőségi olasz élelmiszereket, italokat, a helyi és kézműves termékek mellett. Az Eataly vezető filozófiája: minél többet tudsz róla, annál jobban élvezed.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Eataly
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780847863006
Nyelv: Angol
Méretek: 16.5 x 23.5 x 2.3 cm
Súly: 0.7 kg
Oldalszám: 176
Ár: 7 890 Ft
(7 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pollen Street

Pollen Street

Ismerkedjen meg azokkal a leleményes receptekkel és a részleteknek szentelt páratlan figyelemmel, ami nagy névvé tette a Pollen Street Social-t és kövesse egy séf említésre méltó útját, aki kockázatot vállalt, hogy beteljesítse álmait. A Pollen Street Social több, mint egy étterem. Most, ebben a nem mindennapi könyvben, megtudhatja miért, egyenesen attól az embertől, aki létrehozta.


Szerzők: Jason Atherton

The Wok

The Wok

J. Kenji López-Alt előző szakácskönyve a The Food Lab forradalmasította az otthoni főzést, több mint félmillió példányban kelt el, a mindennapi élelmiszerek tudományos alapú megközelítésével. 


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Noma Guide to Fermentation

The Noma Guide to Fermentation

A Noma-ban – amit négy alkalommal kiáltottak ki a világ legjobb éttermének – minden ételben helyet kap az erjesztés valamilyen formája, legyen az egy élénkítő hatású ecet, mely ízű miso, egy csepp felvillanyozó garum vagy a fekete fokhagyma intenzív édessége. Az erjedés a Noma rendkívüli ízhatásainak egyik alapkővé. Most Rene Redzepi, a Noma séfje es társtulajdonosa és David Zilber, a séf aki az étterem neves fermentációs laboratóriumát vezeti, sosem látott technikákat mutat be amiket a Noma erjesztett alapanyagainak elkészítéséhez is használnak.