Barion Pixel

Eataly: All About Pasta

A Complete Guide with Recipes


« Vissza | Szerzők: Eataly
  2018. október 25. 17:00

Eataly: All About Pasta

Tanuljon még tésztát készíteni autentikus olasz módon, az Eataly, a világ legnagyobb olasz ételpiacának séfjeivel, tanácsaikkal és technikáikkal. A száraztól a friss-és töltött tésztákig ez a kiadvány Olaszország tésztaszakértőinek bölcsességét halmozza fel és ételeket mutat be, sok klasszikust és sokat modern csavarral, mindenki kedvencét.


 

Az All about Pasta ideális konyhai kézikönyv, akár mesteri szintre akarja vinni a tészta összeállítását és gyúrását az alapoktól kezdve, akár csak tágítani akarja egyszerű szósz-repertoárját a hétköznap esténként elfogyasztott bolti tésztákhoz. A könyv tésztacsaládokra rendezve magyarázza el minden egyes fő tésztafajtát: a történetüket, az alakjukhoz legalkalmasabb szószpárosításokat, és a bennfentes trükköket a minőség felismerésére. A receptek sora a mindenkori klasszikusoktól, mint a Tortellini in Brodo és a Tagliatelle alla Bolognese az Eataly éttermeinek kortárs alkotásáig terjed mint a fodros kel Fusilli sütőtökkel és a Penne olívás kacsa raguval. Az All about Pasta egy könnyen felcsapható kézikönyv képében mindent megad, amire egy szakácsnak szüksége lehet, hogy ízletes tésztaételeket készítsen, akár elegáns vacsora partikra, büfékhez, vagy egy gyors családi étkezés alkalmával.
Az Eataly csúcsminőségű olasz élelmiszereket forgalmaz a világ körül több mint 26 helyszínen. Az Eataly piacai magukban is úti célnak számítanak. Az üzletek elrendezése a hagyományos piazza - piactér - modelljén alapszik, számtalan alapanyag-specifikus butikkal, bárokkal, kávézókkal és éttermekkel, elszórva a piacok területén laza, rendszertelen stílusban, ami arra készteti a vendégeket, hogy aktív résztvevői legyenek egy innovatív étel-ital élménynek, miközben vásárolnak, kóstolnak és megízlelnek csúcsminőségi olasz élelmiszereket, italokat, a helyi és kézműves termékek mellett. Az Eataly vezető filozófiája: minél többet tudsz róla, annál jobban élvezed.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Eataly
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9780847863006
Nyelv: Angol
Méretek: 16.5 x 23.5 x 2.3 cm
Súly: 0.7 kg
Oldalszám: 176
Ár: 7 890 Ft
(7 514 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pie for Everyone

Pie for Everyone

A New York-i, szeretett Petee's Pie Company több mint 80 receptet kínál a legjobb pitékhez, amelyeket otthon elkészíthet.


Szerzők: Petra Paredez
Kategória: Alapanyag

Baking and Pastry

Baking and Pastry

A Culinary Institute of America által szerkesztett, összeállított oktató kiadvány. Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft, frissített változata az egyik legátfogóbb referencia könyv, amely magában foglalja az eszközöket, összetevőket, konyhatechnikákat, képleteket, melyek szükségesek ahhoz, hogy kiváló kenyér, pék és ellenállhatatlan desszerteket készítsünk.


Pastries

Pastries

Pierre Hermé a világ egyik legismertebb sztárcukrásza. Az új könyvében, több mint 100 ízletes, klasszikus desszertet ismertet, rendkívüli részletességgel, a termékek keletkezési történeteivel kiegészítve.


Szerzők: Pierre Hermé

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland