Entremets Petits Gâteaux Fusion
Meilleur Ouvrier de France / MOF

Különálló desszertek és tortácskák fúziója Jean Michel Perruchon MOF cukrász tolmácsolásában.
Hivatásos technológiai könyv tapasztalt cukrászséfeknek! Precíz receptekkel, módszerek részletes leírásaival, diagramokkal és szemet gyönyörködtető fotókkal illusztrálva. A receptek 2 fő fejezetre és témára oszlanak: tavaszi/nyári kollekcióra és őszi/téli kollekcióra. A kiadvány angol-francia kétnyelvű kiadásban érhető el.
Photo: Ecole Bellouet Conseil
Termékinformációk
Szerző: | Jean Michel Perruchon |
Kiadó: | Ecole Bellouet Conseil Paris |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
Kiadás éve: | 2009 |
ISBN: | 9782918223009 |
Nyelv: | Angol-Francia |
Méretek: | 21.5 x 30 x 2 cm |
Súly: | 1.75 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
36 990 Ft (35 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.
The British Cookbook

Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The British Cookbook

Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.