Entremets Petits Gâteaux Fusion
Meilleur Ouvrier de France / MOF

Különálló desszertek és tortácskák fúziója Jean Michel Perruchon MOF cukrász tolmácsolásában.
Hivatásos technológiai könyv tapasztalt cukrászséfeknek! Precíz receptekkel, módszerek részletes leírásaival, diagramokkal és szemet gyönyörködtető fotókkal illusztrálva. A receptek 2 fő fejezetre és témára oszlanak: tavaszi/nyári kollekcióra és őszi/téli kollekcióra. A kiadvány angol-francia kétnyelvű kiadásban érhető el.
Photo: Ecole Bellouet Conseil
Termékinformációk
Szerző: | Jean Michel Perruchon |
Kiadó: | Ecole Bellouet Conseil Paris |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books |
Kiadás éve: | 2009 |
ISBN: | 9782918223009 |
Nyelv: | Angol-Francia |
Méretek: | 21.5 x 30 x 2 cm |
Súly: | 1.75 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
36 990 Ft (35 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Next

A DÁN KONYHA és annak kulináris égboltja a világ leghíresebb konyhái közé tartozik. A kreativitás évről évre új szintre emelkedik, és ez a növekvő kreativitás szembetűnő.
La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.