Barion Pixel

Entremets Petits Gâteaux Fusion

Meilleur Ouvrier de France / MOF


« Vissza | Szerzők: Jean Michel Perruchon
  2018. december 14. 22:39

Entremets Petits Gâteaux Fusion

Különálló desszertek és tortácskák fúziója Jean Michel Perruchon MOF cukrász tolmácsolásában.


Hivatásos technológiai könyv tapasztalt cukrászséfeknek! Precíz receptekkel, módszerek részletes leírásaival, diagramokkal és szemet gyönyörködtető fotókkal illusztrálva. A receptek 2 fő fejezetre és témára oszlanak: tavaszi/nyári kollekcióra és őszi/téli kollekcióra. A kiadvány angol-francia kétnyelvű kiadásban érhető el.

Photo: Ecole Bellouet Conseil

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Jean Michel Perruchon
Kiadó: Ecole Bellouet Conseil Paris
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, MOF/Meilleur Ouvrier de France, Nyelv - Angol-Francia / English-French Books
Kiadás éve: 2009
ISBN: 9782918223009
Nyelv: Angol-Francia
Méretek: 21.5 x 30 x 2 cm
Súly: 1.75 kg
Oldalszám: 352
Ár: 36 990 Ft
(35 229 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Pasta Man

The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.


Szerzők: Mateo Zielonka

The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash