Essential
Ollie Dabbous Cookbook

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.
Az Essential első otthon főzőknek szánt szakácskönyve és Ollie 100 hibabiztos receptjéből áll. Ezek olyan ismerős fogások tökéletesített változatai, mint a cauliflower cheese, a rizottó, tonhal steak, marhasült és a sajttorta. Minden fogás más alapanyagtípusra fókuszál – a gabonaféléktől a gyümölcsökig – egyszerű mégis hihetetlenül elegáns receptekkel.
Ollie lehet, hogy Michelin-csillagos étterem séf-tulajdonosa (HIDE), de ebben a könyvében nem használ bonyolult technikákat vagy eszközöket. Szimplán megosztja intuitív módszereit az alapanyagok egyensúlyozását, rétegződését és csavargatását illetően, hogy tökéletes eredményeket alkosson újra és újra.
Termékinformációk
Szerző: | Ollie Dabbous |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. szeptember 02. |
ISBN: | 9781408843956 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.9 x 24.6 x 3 cm |
Súly: | 1 kg |
Oldalszám: | 320 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
-12°C GELATO

Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben.
Avanguardia

Az Avantguardia az édességet helyezi az élményének középpontjába. Egy könyv a ’valódi’ cukrászkultúráról, amit átélhetünk lapról lapra, textúráról textúrára.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
The Nordic Cookbook

Magnus Nilsson, az egyik legnépszerűbb svéd séf, szakácskönyve az Északi Konyha (Nordic Cookbook) egy példátlan gyűjtemény, mely 700 receptjével betekintést nyújt az északi régiók konyhaművészetébe.