Barion Pixel

Essential

Ollie Dabbous Cookbook


« Vissza | Szerzők: Ollie Dabbous
  2021. április 08. 14:27

Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.


Az Essential első otthon főzőknek szánt szakácskönyve és Ollie 100 hibabiztos receptjéből áll. Ezek olyan ismerős fogások tökéletesített változatai, mint a cauliflower cheese, a rizottó, tonhal steak, marhasült és a sajttorta. Minden fogás más alapanyagtípusra fókuszál – a gabonaféléktől a gyümölcsökig – egyszerű mégis hihetetlenül elegáns receptekkel.
Ollie lehet, hogy Michelin-csillagos étterem séf-tulajdonosa (HIDE), de ebben a könyvében nem használ bonyolult technikákat vagy eszközöket. Szimplán megosztja intuitív módszereit az alapanyagok egyensúlyozását, rétegződését és csavargatását illetően, hogy tökéletes eredményeket alkosson újra és újra.

 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2021. Szeptember

A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ollie Dabbous
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 02.
ISBN: 9781408843956
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 3 cm
Súly: 1 kg
Oldalszám: 320
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

Passion et Tradition Boulangère

Passion et Tradition Boulangère

Ludovic Richard, Meilleur Ouvrier de France Boulanger (MOF), a Párizsi Bellouet Conseil iskola külsős oktatójának professzionális pékszakkönyve. 


Haute Pâtisserie

Haute Pâtisserie

A tökéletesség, a szaktudás és annak továbbadása a világ cukrászkiválóságait egybegyűjtő Relais Desserts szövetség vezérszavai. És mi adhatná tovább hatékonyabban ezt a tudást, mint a legszebb recepteket összegyűjtő könyv? Ezt a célt tűzték ki ennek a gyönyörű kiadványnak a megírásával, 90 cukrász séf 100 receptjével.


Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

Petits Fours et Mignardises, Élégance, Saveurs et Tradition

A Petit Fours minden aspektusa kiderül ebből az új Stéphane Glacier könyvből. Az oldalakon bemutatott receptek fejezetekre vannak felosztva, minden alkalomra és a nap minden szakára egyaránt.