Essential

Ollie Dabbous Cookbook


« Vissza | Szerzők: Ollie Dabbous
  2021. április 08. 14:27

Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.


Az Essential első otthon főzőknek szánt szakácskönyve és Ollie 100 hibabiztos receptjéből áll. Ezek olyan ismerős fogások tökéletesített változatai, mint a cauliflower cheese, a rizottó, tonhal steak, marhasült és a sajttorta. Minden fogás más alapanyagtípusra fókuszál – a gabonaféléktől a gyümölcsökig – egyszerű mégis hihetetlenül elegáns receptekkel.
Ollie lehet, hogy Michelin-csillagos étterem séf-tulajdonosa (HIDE), de ebben a könyvében nem használ bonyolult technikákat vagy eszközöket. Szimplán megosztja intuitív módszereit az alapanyagok egyensúlyozását, rétegződését és csavargatását illetően, hogy tökéletes eredményeket alkosson újra és újra.

 

Előrendelés, foglalja le saját példányát!

2021. Szeptember

A folyamatosan változó devizaárfolyamok miatt, a feltüntetett ár változhat a végleges ár a kiadvány megjelenésének és beérkezésének időpontjában kerül véglegesítésre és számlázásra!

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ollie Dabbous
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Technológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 02.
ISBN: 9781408843956
Nyelv: Angol
Oldalszám: 320
Ár: 10 690 Ft
(10 181 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Bacon Bible

The Bacon Bible

A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.


Szerzők: Peter Sherman

Tanja Vegetarisch

Tanja Vegetarisch

A vegetáriánus főzés összhangban van a kor szellemével, de Tanja Grandits mindennapjaival is.


Szerzők: Tanja Grandits

Signature Viennoiseries by Johan Martin

Signature Viennoiseries by Johan Martin

A péksütemények világában elmerült Johan Martin új könyvén át vezet minket, hogy felfedezzünk egy nagy múltú hagyományt az ő értelmezésében, nemcsak a technikai szempontokat, hanem letisztult, kortárs, csavaros, páratlanul egyedi stílusát is.


Chicken and Charcoal

Chicken and Charcoal

Receptek a világ legnépszerűbb húsféléjére – csirkére – hogyan készítsük elő, hogyan süssük meg és mit fogyasszunk hozzá. Az első átfogó, angol nyelvű könyv a yakitori-ról. 


Szerzők: Matt Abergel