Barion Pixel

Essential

Ollie Dabbous Cookbook


« Vissza | Szerzők: Ollie Dabbous
  2021. április 08. 14:27

Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.


Az Essential első otthon főzőknek szánt szakácskönyve és Ollie 100 hibabiztos receptjéből áll. Ezek olyan ismerős fogások tökéletesített változatai, mint a cauliflower cheese, a rizottó, tonhal steak, marhasült és a sajttorta. Minden fogás más alapanyagtípusra fókuszál – a gabonaféléktől a gyümölcsökig – egyszerű mégis hihetetlenül elegáns receptekkel.
Ollie lehet, hogy Michelin-csillagos étterem séf-tulajdonosa (HIDE), de ebben a könyvében nem használ bonyolult technikákat vagy eszközöket. Szimplán megosztja intuitív módszereit az alapanyagok egyensúlyozását, rétegződését és csavargatását illetően, hogy tökéletes eredményeket alkosson újra és újra.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ollie Dabbous
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 02.
ISBN: 9781408843956
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 3 cm
Súly: 1 kg
Oldalszám: 320
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Let's Eat Italy!

Let's Eat Italy!

Gasztronómia, élelmiszertudomány, történelem, kulturális utalások, legendák, hagyományok, diagramok, grafikonok, fotók és illusztrációk keverékével, a Let's Eat Italy! mind a 400 oldalán. Csábító és mulatságos utazás az olasz ételek világába.


The Food I Love - A New Edition

The Food I Love - A New Edition

Tizennyolc év és számtalan példányszám, amióta Neil Perry először publikálta főzési filozófiáját, a The Food I Love kiállta az idők próbáját, a könyv, mint a professzionális szakácsok és házi szakácsok egyik legtöbbet hivatkozott és legtiszteltebb étel-bibliája.


Szerzők: Neil Perry

The British Cookbook

The British Cookbook

Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.


Szerzők: Ben Mervis

The Bourbon Bible

The Bourbon Bible

A Bourbon sikere megállíthatatlan, és ez a kalauz megtanít mindent, amit érdemes tudni róla. Eric Zandona, italspecialista az American Distilling Institute-nél, a világ 140 legjobb bourbonjéről ad áttekintést, a klasszikus nagy nevektől kicsiny, kézműves lepárlókig, ízprofilokkal és javaslatokkal, hogy miképp élvezhetjük legjobban a megismert italok mindegyikét. 


Szerzők: Eric Zandona