Barion Pixel

Essential

Ollie Dabbous Cookbook


« Vissza | Szerzők: Ollie Dabbous
  2021. április 08. 14:27

Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.


Az Essential első otthon főzőknek szánt szakácskönyve és Ollie 100 hibabiztos receptjéből áll. Ezek olyan ismerős fogások tökéletesített változatai, mint a cauliflower cheese, a rizottó, tonhal steak, marhasült és a sajttorta. Minden fogás más alapanyagtípusra fókuszál – a gabonaféléktől a gyümölcsökig – egyszerű mégis hihetetlenül elegáns receptekkel.
Ollie lehet, hogy Michelin-csillagos étterem séf-tulajdonosa (HIDE), de ebben a könyvében nem használ bonyolult technikákat vagy eszközöket. Szimplán megosztja intuitív módszereit az alapanyagok egyensúlyozását, rétegződését és csavargatását illetően, hogy tökéletes eredményeket alkosson újra és újra.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Ollie Dabbous
Kiadó: Bloomsbury Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 02.
ISBN: 9781408843956
Nyelv: Angol
Méretek: 18.9 x 24.6 x 3 cm
Súly: 1 kg
Oldalszám: 320
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

The Alphabet

The Alphabet

Hogy tovább feszegessék az ízek és a séfek kreativitásának határait, a Cacao Barry cukrász séfekből álló csapata egy olyan kollekciót fejlesztett ki, ami mélyen a francia hagyományokban gyökerezik, azzal a szándékkal, hogy progresszív eszméket hozzanak a cukrászat világába.


Les Glaces qui rafraîchissent et qu'on adore

Les Glaces qui rafraîchissent et qu'on adore

A jó idő beköszöntével Christophe Felder elővette a fagylaltkészítőjét, hogy elképzeljen 80 fagylalt, sorbet és jégkrém receptet.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Sweet Devotion

Sweet Devotion

Daniel Álvarez cukrászséf bemutatja a Sweet Devotion-t, kézműves péksütemények kortárs megközelítésben. Grandiózus értekezés a leveles-és brióstésztákról, alapos, a minőség felé való elhivatottság tekintetében naprakész mű, amely kifejezetten szakembereknek ajánlott. 


Szerzők: Daniel Álvarez