Fingerfood
Über 200 Profirezepte für alle Anlässe
Svédasztalos ötletek a legmagasabb szinten. A jó Catering szervezés kreativitásával, kiváló minőségével és az ételek tökéletes bemutatásával nyűgöz le.
Ez a több mint 200 eredeti receptet tartalmazó szakácskönyv új szintre emeli a Catering szolgáltatást. Legyen szó kifinomult falatokról, divatos wrapokról vagy csábító petit fours-ról: Volker Beuchert professzionális vendéglátó-Cateringes különféle recept- és prezentációs ötletekkel szolgál a sikeres ünnepléshez.
A könyvet hangulatos büféjavaslatok és értékes gyakorlati ismeretek teszik teljessé. Jól megalapozott inspirációs forrás professzionális rendezvény szervezők, vendéglátók és szenvedélyes házigazdák számára!
Fingerfood: Több mint 200 finom recept és ötlet a csúcsgasztronómiától egy sikeres rendezvényhez.
Kis falatkák nagy ünnepekre.
- A falatkák teljes spektruma több mint 200 professzionális receptben
- A megfelelő minőség minden alkalomra: az állófogadástól az ünnepi parti büfékig, a több mint 1000 fős rendezvényekig
- Profitól profikért: A szerző Volker Beuchert a neves vendéglátó, a Kirberg Catering ügyvezető igazgatója és kulináris vezetője
- Nyársak, poharak, kanalak, focaccia, pikáns csokoládék stb. – a sokféle kipróbált alkotás biztosítja a változatosságot.
Termékinformációk
Szerző: | Volker Beuchert |
Kiadó: | Matthaes Verlag |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2024 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. szeptember 30. |
ISBN: | 9783985410699 |
Nyelv: | Német |
Méretek: | 24 x 29 x 2.4 cm |
Súly: | 1.41 kg |
Oldalszám: | 240 |
Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
All About Croissant
Minden, amit valaha tudni akartál a Croissant-ról és a laminálás technikájáról, itt bemutatásra kerül. Az All About Croissant egy lépésről lépésre, amely elmagyarázza a croissant készítését.
Casa Cacao
Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
The Food of Sichuan
A teljesen átdolgozott és frissített kiadása Fuchsia Dunlop korszakalkotó könyvének, a Szecsúáni szakácsművészetről, 200 recepttel, lenyűgöző ételekkel és helymeghatározó fényképekkel.