The Recipe - Josh Emett
Classic Dishes for the Home Cook from the World's Best Chefs
Josh Emett séf, aki Gordon Ramsay at the London New York-i (3 Michelin) éttermének nyitását koordinálta, a világ legelismertebb séfjeinek legfontosabb klasszikus receptjeit gyűjtötte össze, hogy létrehozzon egyfajta XXI századi Larousse Gasztronómiai Enciklopédiát.
Ezek a legjobb „új klasszikusok”, amelyek az elmúlt 50 év kulináris csillagjaitól származnak. A szerző 300 legjelentősebb klasszikus receptet válogatott össze a világ 150 legelismertebb séfjétől. Minden receptet Josh Emett tesztelt, komplex útmutatást-tanácsot biztosít az olvasónak az előkészítéshez és a nagyobb menük tervezéséhez egyaránt.
A gyönyörű fényképekkel illusztrált szakácskönyv 12 egyszerűen követhető részből áll, melyek érintik az alapokat is, úgy, mint az alapleveket, mártásokat, önteteket, gabonákat és zöldségeket, húsokat, tenger gyümölcseit, sütést, és így tovább. Mindegyik szekció tartalmaz egy speciális bevezetést a legfontosabb tudáselemekkel.













Termékinformációk
| Szerző: | Josh Emett |
| Kiadó: | Rizzoli International Publications |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| ISBN: | 9780789337894 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 21.6 x 4.3 cm |
| Súly: | 1.48 kg |
| Oldalszám: | 512 |
| Ár: |
9 690 Ft (9 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Hugh Johnson's Pocket Wine 2026
A Hugh Johnson’s Pocket Wine Book elengedhetetlen kézikönyv mindenkinek, aki bort vásárol – legyen szó boltról, étteremről vagy akár az internetről. A kiadvány immár a 49. évfolyamánál tart, és az új kiadásban 32 extra oldallal bővült. Nincs párja, amikor a borokról szóló, átfogó és naprakész éves kalauzról van szó.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Mangal II - Stories and Recipes
A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.