The Recipe - Josh Emett
Classic Dishes for the Home Cook from the World's Best Chefs
Josh Emett séf, aki Gordon Ramsay at the London New York-i (3 Michelin) éttermének nyitását koordinálta, a világ legelismertebb séfjeinek legfontosabb klasszikus receptjeit gyűjtötte össze, hogy létrehozzon egyfajta XXI századi Larousse Gasztronómiai Enciklopédiát.
Ezek a legjobb „új klasszikusok”, amelyek az elmúlt 50 év kulináris csillagjaitól származnak. A szerző 300 legjelentősebb klasszikus receptet válogatott össze a világ 150 legelismertebb séfjétől. Minden receptet Josh Emett tesztelt, komplex útmutatást-tanácsot biztosít az olvasónak az előkészítéshez és a nagyobb menük tervezéséhez egyaránt.
A gyönyörű fényképekkel illusztrált szakácskönyv 12 egyszerűen követhető részből áll, melyek érintik az alapokat is, úgy, mint az alapleveket, mártásokat, önteteket, gabonákat és zöldségeket, húsokat, tenger gyümölcseit, sütést, és így tovább. Mindegyik szekció tartalmaz egy speciális bevezetést a legfontosabb tudáselemekkel.













Termékinformációk
| Szerző: | Josh Emett |
| Kiadó: | Rizzoli International Publications |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| ISBN: | 9780789337894 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 21.6 x 4.3 cm |
| Súly: | 1.48 kg |
| Oldalszám: | 512 |
| Ár: |
9 690 Ft (9 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Vegan Chinese Kitchen
Több mint 100 friss, növényi alapú, umamiba csomagolt recept, amelyek bemutatják a hagyományos és modern kínai vegán konyha kínálatát a The Plant-Based Wok alkotójától.
The Flavour Thesaurus - More Flavours
Niki Segnit mérföldkőnek számító globális bestsellerének, a The Flavor Thesaurusnak a várva várt folytatása.
Sous-Vide Cuisine
A Sous-Vide Cuisine egy első osztályú, gyakorlati kézikönyv hivatásos szakácsok részére. Joan Roca és Salvador Brugués újraszerkesztett, aktualizált könyve a technológiai aspektusokat nem csak illusztrálja, hanem elmagyarázza hogyan lehetséges kreatív recepteket készíteni a sous-vide technológia használatával, segítségével.
French Boulangerie Ferrandi
Komplett sütőtanfolyam a világhírű École Ferrandi Paris gasztronómiai iskolától, amelyet a Le Monde újság a "gasztronómia Harvardjának" nevezett.