The Recipe - Josh Emett
Classic Dishes for the Home Cook from the World's Best Chefs
Josh Emett séf, aki Gordon Ramsay at the London New York-i (3 Michelin) éttermének nyitását koordinálta, a világ legelismertebb séfjeinek legfontosabb klasszikus receptjeit gyűjtötte össze, hogy létrehozzon egyfajta XXI századi Larousse Gasztronómiai Enciklopédiát.
Ezek a legjobb „új klasszikusok”, amelyek az elmúlt 50 év kulináris csillagjaitól származnak. A szerző 300 legjelentősebb klasszikus receptet válogatott össze a világ 150 legelismertebb séfjétől. Minden receptet Josh Emett tesztelt, komplex útmutatást-tanácsot biztosít az olvasónak az előkészítéshez és a nagyobb menük tervezéséhez egyaránt.
A gyönyörű fényképekkel illusztrált szakácskönyv 12 egyszerűen követhető részből áll, melyek érintik az alapokat is, úgy, mint az alapleveket, mártásokat, önteteket, gabonákat és zöldségeket, húsokat, tenger gyümölcseit, sütést, és így tovább. Mindegyik szekció tartalmaz egy speciális bevezetést a legfontosabb tudáselemekkel.













Termékinformációk
| Szerző: | Josh Emett |
| Kiadó: | Rizzoli International Publications |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| ISBN: | 9780789337894 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 21.6 x 4.3 cm |
| Súly: | 1.48 kg |
| Oldalszám: | 512 |
| Ár: |
9 690 Ft (9 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
MOTA's Creations
Egy maggal kezdődik, de nem akármilyen maggal. A menü új ötleteinek magvával, egy ragadós név... aztán indulunk is. A Geopark Odsherred Claus Henriksen (Mota) séffel együttműködve, a MOTA étterem ételuniverzuma alapján egy új könyvsorozattal hívja meg Önt, egy gasztronómiai utazásról képekben és szavakban.
Sweet France
François Blanc újságíró, Sweet France című alkotása a világ legjobb francia cukrászaitól származó desszertrecepteket gyűjtötte össze.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Sprout & Co Saladology
Jack és Theo Kirwan, az elismert dublini székhelyű éttermek, a Sprout társalapítói elkötelezettek abban, hogy megmutassák, milyen ízletes lehet egy saláta.