The Recipe - Josh Emett
Classic Dishes for the Home Cook from the World's Best Chefs
Josh Emett séf, aki Gordon Ramsay at the London New York-i (3 Michelin) éttermének nyitását koordinálta, a világ legelismertebb séfjeinek legfontosabb klasszikus receptjeit gyűjtötte össze, hogy létrehozzon egyfajta XXI századi Larousse Gasztronómiai Enciklopédiát.
Ezek a legjobb „új klasszikusok”, amelyek az elmúlt 50 év kulináris csillagjaitól származnak. A szerző 300 legjelentősebb klasszikus receptet válogatott össze a világ 150 legelismertebb séfjétől. Minden receptet Josh Emett tesztelt, komplex útmutatást-tanácsot biztosít az olvasónak az előkészítéshez és a nagyobb menük tervezéséhez egyaránt.
A gyönyörű fényképekkel illusztrált szakácskönyv 12 egyszerűen követhető részből áll, melyek érintik az alapokat is, úgy, mint az alapleveket, mártásokat, önteteket, gabonákat és zöldségeket, húsokat, tenger gyümölcseit, sütést, és így tovább. Mindegyik szekció tartalmaz egy speciális bevezetést a legfontosabb tudáselemekkel.













Termékinformációk
| Szerző: | Josh Emett |
| Kiadó: | Rizzoli International Publications |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2022 |
| ISBN: | 9780789337894 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 17.8 x 21.6 x 4.3 cm |
| Súly: | 1.48 kg |
| Oldalszám: | 512 |
| Ár: |
9 690 Ft (9 229 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Book of Pasta by Academia Barilla
Több mint 150 autentikus, izgalmas tésztaétel friss kollekciója a Barilla híres tesztkonyhájából.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
Pie Academy
Ken Haedrich a „The Pie Academy” kritikusok által elismert dékánja, pite készítési mesterkurzust tart, lépésről-lépésre fényképes oktatóanyagokkal a tökéletes kéregért.
LEON Big Salads
A LEON azon az iker-elvre épült, hogy az ételek ízletesek és jót is tesznek. Vadonatúj sorozata első könyvében Rebecca Seal író és gasztro-újságíró ezt bizonyítja több mint 100 ínycsiklandó ötlettel, kiadós-egészséges salátákkal, amelyek bármilyen alkalomra ideálisak.