Game
The Chef's Field-to-Table Cookbook

A Covey Rise magazin ’a vadonból a villára’ szekciója díjnyertes séfeket kivételes fotográfusokkal és írókkal együtt szerepeltet, a világ minden tájáról. A Game: The Chef’s Field-to-Table Cookbook kitárja az ajtókat a vadhús és a vadmadarak elkészítésének titkai előtt, újonc és tapasztalt vadászoknak egyaránt, felkínálva a tudást a következő logikus lépéshez a helyi, fenntartható ételek láncolatában.
Ezek a receptek, amiket az otthoni konyhák számára alkottak meg, egyaránt bemutatnak vad és nem vadhúsokat (a kacsától az őzig) de ital és desszertrecepteket egyaránt. A könyv csúcsminőségű, élénk fotókkal tele és informatív szövegei a vad elkészítésének miértjeit és hogyanjait részletezi, a gyűjtögetés és a betakarítás trükkjeivel együtt.
Termékinformációk
Szerző: | Covey Rice |
Kiadó: | Welcome Enterprises |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Vad / Game |
Kiadás éve: | 2018 |
ISBN: | 9781599621456 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20.3 x 25.4 x 3.1 cm |
Súly: | 1.45 kg |
Oldalszám: | 272 |
Ár: |
14 890 Ft (14 181 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Pasta Man

A ’Pasta Man’, Mateo Zeilonka a leglátványosabb, legeredetibb tésztákat készíti. Csíkos, pöttyös, piros, lila, zöld és fekete, minden elképzelhető formában, Mateo tésztája szebb, mint egy festmény.
A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.