Fluiditá
Special Signed Version

A saját szerkesztésű és kiadású Alajmo könyvek a luxus szakácskönyvek kategóriájába tartoznak. Az előző (Ingridienti) és a mostani, friss megjelenésű Fluiditá szakácskönyv maximálisan tükrözi a 3 Michelin csillagos Alajmo testvérek Max és Raf vízióját, gasztronómiai hitvallását, maximalizmusát, profizmusát és a vizualitás, dizájn iránti elkötelezettségüket.
A rájuk jellemző egyedi módon ismertetik az étteremről szóló információkat, az ételrecepteket, étel fotókat. Sőt. Az étel fotók egy különleges módszerrel, folyadékkal, pontosabban víztükrök használatával készültek. Ezáltal egy különleges rezgést szimbolizálva életre keltik a kitálalt ételeket, remekműveket. A könyv 70, tipikusan Alajmo receptet tartalmaz. A kiadvány szépen kivitelezett, minőségi fényes papírral, alkotóelemekből lett összeállítva, robosztus, súlyra kifejezetten nehéz. Észlelhető, hogy egy dizájnra nagyon éhes szerzővel állunk szemben. A kiváló könyv védelméhez egy karton dobozból készült tokot kapunk. Gyanítom, hogy a leendő könyvtulajdonos, nem sokat fogja a tokban tartani. Egy szó, mint száz, a Fluditá egy egyedülálló szakácskönyv a maga nemében.
A szerző, Massimiliano Alajmo:
Olaszországban tanult, majd, még fiatalon Franciaországba vezette az útja. Tanulni akart. A sok állomás között volt kettő igazán kiemelkedő, Marc Veyratnál és Michel Guérard-nál tanulhatott, csiszolhatta szaktudását. Hazatérése után, apja unszolására átvette a Le Calandre (1 csillagos), a család éttermét. Néhány évre rá, a szakácstörténelem legfiatalabb konyhafőnökeként 3 Michelin csillagos lett. Azóta, a neve egy erős „Brand”, márkanév lett. Több éttermet vezet, több szegmensben szolgáltat, saját maga szerkeszti és adja ki szakácskönyveit. Saját neve alatt több dizájn terméket, saját márkás élelmiszereket és eszközöket gyárt. A neve mögött csakis minőség rejlik, minőség maximalista.
www.alajmo.it
CSAK RENDELÉSRE! / ÁR EGYEZTETÉSSEL!
Photo: www.alajmo.it
Kapcsolódó videók
Termékinformációk
Szerző: | Massimiliano Alajmo |
Kiadó: | Alajmo |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2013 |
ISBN: | 9788890261336 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 22 |
Ár: |
54 990 Ft (52 371 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Hugh Johnson's Pocket Wine 2023

Hugh Johnson Pocket Wine Book egy alapvető referenciakönyv mindenkinek, aki bort vásárol – üzletekben, éttermekben vagy az interneten. Megjelenésének 46. évében nincs vetélytársa az átfogó, naprakész éves útmutatónak.
Peru

Részletes perui szakácskönyv több mint 500 tradicionális, otthon is elkészíthető recepttel, az ország legelismertebb és legnépszerűbb séfjétől, Gastón Acuriotól. A világ egyik leginnovatívabb, legeredetibb és egyik legegyedibb ízekkel teli konyhája a perui konyha. A séfek, gasztronómiai kritikusok, továbbá a szaksajtó is következetesen a „következő nagy dolog”-ként kiáltotta ki a Perui konyhát.
Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.