Barion Pixel

Fluiditá

Special Signed Version


« Vissza | Szerzők: Massimiliano Alajmo
  2013. december 01. 22:34

Fluiditá

A saját szerkesztésű és kiadású Alajmo könyvek a luxus szakácskönyvek kategóriájába tartoznak. Az előző (Ingridienti) és a mostani, friss megjelenésű Fluiditá szakácskönyv maximálisan tükrözi a 3 Michelin csillagos Alajmo testvérek Max és Raf vízióját, gasztronómiai hitvallását, maximalizmusát, profizmusát és a vizualitás, dizájn iránti elkötelezettségüket.


A rájuk jellemző egyedi módon ismertetik az étteremről szóló információkat, az ételrecepteket, étel fotókat. Sőt. Az étel fotók egy különleges módszerrel, folyadékkal, pontosabban víztükrök használatával készültek. Ezáltal egy különleges rezgést szimbolizálva életre keltik a kitálalt ételeket, remekműveket. A könyv 70, tipikusan Alajmo receptet tartalmaz. A kiadvány szépen kivitelezett, minőségi fényes papírral, alkotóelemekből lett összeállítva, robosztus, súlyra kifejezetten nehéz. Észlelhető, hogy egy dizájnra nagyon éhes szerzővel állunk szemben. A kiváló könyv védelméhez egy karton dobozból készült tokot kapunk. Gyanítom, hogy a leendő könyvtulajdonos, nem sokat fogja a tokban tartani. Egy szó, mint száz, a Fluditá egy egyedülálló szakácskönyv a maga nemében.


A szerző, Massimiliano Alajmo:

Olaszországban tanult, majd, még fiatalon Franciaországba vezette az útja. Tanulni akart. A sok állomás között volt kettő igazán kiemelkedő, Marc Veyratnál és Michel Guérard-nál tanulhatott, csiszolhatta szaktudását. Hazatérése után, apja unszolására átvette a Le Calandre (1 csillagos), a család éttermét. Néhány évre rá, a szakácstörténelem legfiatalabb konyhafőnökeként 3 Michelin csillagos lett. Azóta, a neve egy erős „Brand”, márkanév lett. Több éttermet vezet, több szegmensben szolgáltat, saját maga szerkeszti és adja ki szakácskönyveit. Saját neve alatt több dizájn terméket, saját márkás élelmiszereket és eszközöket gyárt. A neve mögött csakis minőség rejlik, minőség maximalista.

www.alajmo.it

CSAK RENDELÉSRE! / ÁR EGYEZTETÉSSEL!


Photo: www.alajmo.it



Kapcsolódó videók





Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Massimiliano Alajmo
Kiadó: Alajmo
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2013
ISBN: 9788890261336
Nyelv: Angol
Oldalszám: 22
Ár: 54 990 Ft
(52 371 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés


Szerzők:

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

Petits gâteaux, tartes et entremets au fil des saisons

A MOF (Meilleur Ouvrier de France) cím birtokosa Stephane Glacier és Cukrász-séfje, Jerome Le Teuff publikálásában kerül bemutatásra ez a szemet gyönyörködtető, professzionális cukrászkönyv, amely professzionális recepteket és konyhatechnikákat mutat be. A szezonalitás szellemét követve kerülnek bemutatásra a kis tortácskák, tarte-ok és desszertek.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.