Food You Want to Eat
The instant Sunday Times bestseller

Thomas Straker séf több mint 100 klasszikus receptet oszt meg otthoni főzéshez. Egyszerű, szezonális és finom, minden recept tökéletesen egyensúlyban tartja az ízeket.
Thomas ugyanolyan stílusos egyszerűséggel főz otthon, online vagy elismert londoni éttermének, a STRAKER'S-nek a konyhájában. Azzal, hogy lebontja a hivatásos szakács és az otthoni szakács közötti korlátokat, megmutatja, hogyan vezetnek minőségi alapanyagok és egyszerű technikák lenyűgöző eredményekhez bármely konyhában.
Thomas Straker brit séf, vendéglős és közösségi média jelenség. Thomas korán felfedezte az ételek szeretetét, Herefordshire-ben nőtt fel családja kisbirtokán, ahol nagy hatással volt rá édesanyja élelmiszer (alapanyag) termesztéshez való hozzáállása erősen befolyásolta.
Szenvedélyét 2009-ben, a Ballymaloe-i szakácsiskolába járása során ismerte meg, és a következő 12 évben London néhány legjobb éttermében dolgozott, mire úgy érezte, megtalálta a saját stílusát, az olasz hatású, szuperszezonális brit konyhát. Ez az egyszerű hozzáállás az ételekhez és a vendégszeretet tette debütáló éttermét, a STRAKER'S-t London egyik legkeresettebb „asztalává”.
Ezt nagyszámú közösségi média követőtábora is alátámasztja, ahol az ételeket mindig ugyanazzal a szellemiséggel készíti. Thomas profiljának egyik meghatározó eleme a vaj iránti szeretete volt, ami 2022 egyik legvirálisabb ételtrendjét hozta létre a TikTokon.
Termékinformációk
Szerző: | Thomas Straker |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. május 08. |
ISBN: | 9781526673480 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.9 x 24.6 x 2.4 cm |
Súly: | 1.92 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
11 790 Ft (11 229 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
The World Atlas of Gin

Mindenkinek és bárki számára, aki többet szeretne tudni a ginről, ez a teljes és végleges útmutató - amely a világ legjobb ginjeit, a történetüket és a gyártási módszereiket, valamint azokat az országokat mutatja be, amelyek hozzájárultak a gin globális sikertörténetéhez.
The British Cookbook

Fedezzen fel több mint 550 nagyon kedvelt receptet, amelyek a regionális és szezonális brit főzés gazdag hagyományait ünneplik.
The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Japanese Pickled Vegetables

Tápanyagokban gazdag, olcsó és hihetetlenül ízletes – az egyszerű házi készítésű japán tsukemono (savanyúság) a mindennapi étkezés szerves részét képezi Japánban. Minden japán családnak megvannak a saját tsukemonó receptjei, amelyeket generációkon át öröklődnek.