Food You Want to Eat
The instant Sunday Times bestseller

Thomas Straker séf több mint 100 klasszikus receptet oszt meg otthoni főzéshez. Egyszerű, szezonális és finom, minden recept tökéletesen egyensúlyban tartja az ízeket.
Thomas ugyanolyan stílusos egyszerűséggel főz otthon, online vagy elismert londoni éttermének, a STRAKER'S-nek a konyhájában. Azzal, hogy lebontja a hivatásos szakács és az otthoni szakács közötti korlátokat, megmutatja, hogyan vezetnek minőségi alapanyagok és egyszerű technikák lenyűgöző eredményekhez bármely konyhában.
Thomas Straker brit séf, vendéglős és közösségi média jelenség. Thomas korán felfedezte az ételek szeretetét, Herefordshire-ben nőtt fel családja kisbirtokán, ahol nagy hatással volt rá édesanyja élelmiszer (alapanyag) termesztéshez való hozzáállása erősen befolyásolta.
Szenvedélyét 2009-ben, a Ballymaloe-i szakácsiskolába járása során ismerte meg, és a következő 12 évben London néhány legjobb éttermében dolgozott, mire úgy érezte, megtalálta a saját stílusát, az olasz hatású, szuperszezonális brit konyhát. Ez az egyszerű hozzáállás az ételekhez és a vendégszeretet tette debütáló éttermét, a STRAKER'S-t London egyik legkeresettebb „asztalává”.
Ezt nagyszámú közösségi média követőtábora is alátámasztja, ahol az ételeket mindig ugyanazzal a szellemiséggel készíti. Thomas profiljának egyik meghatározó eleme a vaj iránti szeretete volt, ami 2022 egyik legvirálisabb ételtrendjét hozta létre a TikTokon.
Termékinformációk
Szerző: | Thomas Straker |
Kiadó: | Bloomsbury Publishing |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. május 08. |
ISBN: | 9781526673480 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.9 x 24.6 x 2.4 cm |
Súly: | 1.92 kg |
Oldalszám: | 288 |
Ár: |
11 790 Ft (11 229 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Senses in Sucrose

Eddigi 18 éves pályafutása során Roberto Cortez elmondhatta magáról, hogy a Microsoft-vezér Paul Allen és egyéb olyan hírességek magánszakácsaként is dolgozott, mint Antonio Banderas, Melanie Griffith és Eddie Murphy. Cortez klasszikus kiképzést kapott Franciaországban a l’École Lenôtre, a Ritz Hotel l’École de Escoffier, a Bellouet Conseil, a Le Cordon Bleu és a l’Amandiers Écolde de Soleil falai között.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.
Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.
Let's Eat France!

Soha nem volt olyan könyv a "francia" ételekről, mint a Let's Eat France! Egy könyv, amely szó szerint nagyobbnak tűnik, mint az élet. Az ételek szerelmeseinek és a frankofiloknak ünnepe, mely ötvözi az enciklopédia teljes erényét és az infógrafika megszállott vizuális örömeit a rajongók féktelen örömével.