Barion Pixel

Gateaux

150 Large and Small Cakes, Cookies, and Desserts


« Vissza | Szerzők: Christophe Felder, Camille Lesecq
  2017. augusztus 11. 17:27

Gateaux

A látványos Pâtisserie könyve folytatásaként, a mestercukrász Christophe Felder írásában, szerkesztésében jelenik meg a ’Gateaux’, egy pazarul illusztrált útmutató tökéletes cukrászkészítmények kivitelezéséhez, örömteli apró falatoktól a lélegzetelállító alkotásokig.


A klasszikus francia cukrászat az elegancia, technika és a figyelem legmagasabb szintjét képviseli. A kirakatok ékszerszerű canelé-itől és madeleine-jeitől a barnult briósokig a pékségekben és a csúcséttermek hatásvadász desszertjéig, mindenki szereti a kiváló süteményeket. Pontos instrukciók és folyamatábrák kalauzolják az olvasókat 150 ínycsiklandó recepten át, falatnyi örömöket, egyszerű tortákat, vasárnapi kenyereket, ünnepi tortákat, és tarte-okat felvonultatva. Felder olyan francia klasszikusokat is bemutat, mint a sablé-k, éclaire-ek, a Saint-Honoré torta, a tarte tatin, a croquembouche, regionális recepteket Elzászból, Bretagne-ból, és Provence-ból. Mindezeken felül saját csavarjaival frissített Belga (Speculoos), Német (Feketeerdő-torta) és Ausztrál (Pavlova) desszerteket is megismerhetünk.
Minden egyes fotó inspirálóan hathat az olvasóra, képzettségi szinttől függetlenül, amíg a lépésről-lépésre haladó képek érthetően illusztrálják az olyan technikákat, mint a fondant-virágok készítése, egy charlotte összeállítása vagy a kalácsfonás. Hogy építse a fiatalok készségét és önbizalmát, Felder a könyvbe rakott egy fejezetnyi könnyű receptet a családok számára, ahonnan szintén nem hiányozhat a helyes technika. 


A Szerzőkről


Christophe Felder a világ egyik legnagyobb tiszteletének örvendő cukrásza, írója és tanára. A Hôtel de Crillon főcukrásza volt 15 éven keresztül mielőtt több mint 20 szakácskönyvet adott ki Franciaországban és megnyitotta saját cukrásziskoláját az otthon főzőknek.
Camille Lesecq a párizsi Hotel Meurice főcukrásza volt éveken át.

Photo: Laurent Fau

Photo: Laurent Fau

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Christophe Felder, Camille Lesecq
Kiadó: Rizzoli International Publications
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9780847858651
Nyelv: Angol
Méretek: 22.5 x 29 x 4 cm
Súly: 2.29 kg
Oldalszám: 384
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Amikor hónapról-hónapra kinyílik az Ikarus konyhájának ajtaja, a nemzetközi kulinária élvonalbeli séfjei előtt tisztelegnek.


Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall - A Cookbook

Langdon Hall – A Cookbook: Jason Bangerter séf (Langdon Hall Country House Hotel & Spa / Relais & Châteaux) lenyűgöző receptgyűjteményét tartalmazza egy luxusszakácskönyv formájában. 


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau