Barion Pixel

Heimat weite Welt

Das Kochbuch


« Vissza | Szerzők: Benjamin Maerz
  2019. augusztus 30. 19:10

Heimat weite Welt

Benjamin Maerz megmutatja, mit jelent számára az otthon. Alkotásaihoz a regionális termékek legszélesebb körét használja fel, miközben hagyja, hogy más országok kulináris hatásai inspirálják.


Az otthon minden embernek valami mást jelent, hisz az otthon egy érzés. Megtestesíti a védelmet, a családot, a tradíciókat, emlékeket és a biztonságot.
"Otthon, az egész világ" leírja Benjamin Maerz konyhai stílusát, amit jellemez a regionális termékek legszélesebb körben történő felhasználása, valamint azok tisztelettel, érzékenységgel és a sváb egyszerűséggel történő feldolgozása. Mindezeket megfűszerezik a más országok és kultúrák kulináris, inspiráló hatásai. Benjamin Maerz megmutatja, hogy az utóbbi években milyen kulináris utat járt be, számára mit jelent az otthon, és hogyan köti össze mindezzel saját konyháját. Az őt körülvevő természet (szőlőültetvények, erdő, rétek, mezők) hatásai és befolyása megtanította Maerz-nek, hogy azt használja, ami az adott helyszínen a rendelkezésére áll, és az "otthonnal" kulináris értelemben is foglalkozzon.

A szerzőről

Benjamin Maerz 1988-ban, Ludwigsburgban (Baden-Württemberg) született. 2010-ben befejezte tanulmányait a szülei hoteljében (Hotel Rose). A hotelt és éttermet Maerz édesapja vezette több, mint 20 éven át. Az édesapja korai halálával minden, a hotellel kapcsolatos nagy terv füstbe ment. Maerz átmenetileg átvette a konyha vezetését és az üzletvitelt. Mindezzel párhuzamosan megvalósította nagy vágyát, és a mosbachi, baden-württembergi főiskolán folytatta tanulmányait élelmiszer-gazdálkodás szakon. Miután 2013-ban sikeresen lediplomázott, teljes mértékben a vállalkozásra tudott koncentrálni, amelyet azóta is testvérével (Christian Maerz) együtt vezet. Benjamin Maerz már 2013 őszén elismerésben részesült a konyhán nyújtott teljesítményéért, hiszen Michelin csillagot kapott, amelyet azóta is tart.

Photo: Matthaes Verlag

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Benjamin Maerz
Kiadó: Matthaes Verlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9783875154375
Nyelv: Német
Méretek: 25 x 29.4 x 3 cm
Súly: 1.5 kg
Oldalszám: 240
Ár: 28 990 Ft
(27 610 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Cooking Meat

Cooking Meat

Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.


Szerzők: Peter Sanagan

Quay

Quay

Peter Gilmore az ausztrál szakácszseni, a világ egyik legtehetségesebb szakácsa. Étterme a Quay jelenleg a The World's 50 Best Restaurant ranglistáján, az 58-ik helyén található. Az előkelő hely bizonyítja, hogy bizony gazdag beltartalommal rendelkező könyvről van szó.


Szerzők: Peter Gilmore

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland