Ikarus Invites The World’s Best Chefs Vol 3
62 Exceptional Recipes International Chefs in Portrait
A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik. Idén a lista olyan távoli vidékekről - Feröer-szigetek, San Francisco, Moszkva - jött séfekkel bővült, akik mindegyike hihetetlen ínyenc találmányokat hozott magával.
E sikeres sorozat harmadik kötete az idei év séfjeinek 62 ízletes ételét tartalmazza, lélegzetelállító, ínycsiklandó fotókkal kísérve. A könyvet az Ikarus étterem konyhafőnöke, Martin Klein írta a neves séf, író és fotós, Hans Gerlach segítségével. A receptek ideálisak minden szakács számára. Itt az ideje, hogy új kulináris kalandokra vidd szakácsismereteidet!
Az Ikarus-ban immár több mint 13 éve vendégeskedik a nemzetközi gasztronómia legjava. Az étterem egyedi helyszínét a Hangar-7, a salzburgi reptér hetes hangárja biztosítja. Az étterem minden hónapban a világ legjobb séfjei egyikének és lélegzetelállító alkotásainak színpadává válik. Az eredményeket csúcsminőségű szakácskönyvek képében adják közre. A Pantauro kiadó idén az “Ikarus invites the world’s best chefs” harmadik kötetét jelenteti meg. A könyv a 2016-os év kulináris fénypontjait gyűjti egybe, amik közül kiemelkedőek a második Michelin-csillag tavaszi érkezése és a júliusi menü, amit Eckart Witzingmann 75-ik születésnapjának tiszteletére kreáltak. A séf a könyv középpontja.
Photo: Helge Kirchberger




Termékinformációk
| Szerző: | Martin Klein |
| Kiadó: | Pantauro |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9783710500152 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 26.3 x 34.4 x 3.5 cm |
| Súly: | 2.47 kg |
| Oldalszám: | 380 |
| Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Persian Feasts - Recipes & Stories from a Family Table
Egy remek gyűjtemény, amely 100 perzsa házi receptet és történetet mutat be egyetlen családi gyűjteményből.
The Lebanese Kitchen
A Lebanese Home Cooking a libanoni otthoni étkezés átfogó kalauza. Több mint 500 receptje mezzékre, levesekre, halra, húsra és zöldségekre, desszertekre, tortákra, kekszekre, befőttekre és italokra, lefedi a libanoni gasztronómia teljes skáláját.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
La Grande Piccola Pasticceria
Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.