Ikarus Invites The World’s Best Chefs Vol 3
62 Exceptional Recipes International Chefs in Portrait
A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik. Idén a lista olyan távoli vidékekről - Feröer-szigetek, San Francisco, Moszkva - jött séfekkel bővült, akik mindegyike hihetetlen ínyenc találmányokat hozott magával.
E sikeres sorozat harmadik kötete az idei év séfjeinek 62 ízletes ételét tartalmazza, lélegzetelállító, ínycsiklandó fotókkal kísérve. A könyvet az Ikarus étterem konyhafőnöke, Martin Klein írta a neves séf, író és fotós, Hans Gerlach segítségével. A receptek ideálisak minden szakács számára. Itt az ideje, hogy új kulináris kalandokra vidd szakácsismereteidet!
Az Ikarus-ban immár több mint 13 éve vendégeskedik a nemzetközi gasztronómia legjava. Az étterem egyedi helyszínét a Hangar-7, a salzburgi reptér hetes hangárja biztosítja. Az étterem minden hónapban a világ legjobb séfjei egyikének és lélegzetelállító alkotásainak színpadává válik. Az eredményeket csúcsminőségű szakácskönyvek képében adják közre. A Pantauro kiadó idén az “Ikarus invites the world’s best chefs” harmadik kötetét jelenteti meg. A könyv a 2016-os év kulináris fénypontjait gyűjti egybe, amik közül kiemelkedőek a második Michelin-csillag tavaszi érkezése és a júliusi menü, amit Eckart Witzingmann 75-ik születésnapjának tiszteletére kreáltak. A séf a könyv középpontja.
Photo: Helge Kirchberger
Termékinformációk
Szerző: | Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9783710500152 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 26.3 x 34.4 x 3.5 cm |
Súly: | 2.47 kg |
Oldalszám: | 380 |
Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Cooking Meat
Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.
Flan - 51 recettes de grand.e.s Chef.fe.s
François Blanc 51 kiadatlan recepttel, egy pompásan illusztrált cukrászkönyvben tiszteleg a Flan, egy emblematikus francia sütemény előtt, amelyet most újra felfedeztek és sok nagyszerű cukrász megalkotott.
Scorched - The Ultimate Guide to Barbecuing Fish
A Scorched egy recepteket és gyakorlati tanácsokat tartalmazó szakácskönyv, amely segít a legtöbbet kihozni a hal grillezéséből, kezdve a tudománytól, arról, hogy miért sütünk különböző halfajtákat különböző módon, valamint a tűz működésének fizikáját.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.