Ikarus Invites The World’s Best Chefs Vol 3
62 Exceptional Recipes International Chefs in Portrait

A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik. Idén a lista olyan távoli vidékekről - Feröer-szigetek, San Francisco, Moszkva - jött séfekkel bővült, akik mindegyike hihetetlen ínyenc találmányokat hozott magával.
E sikeres sorozat harmadik kötete az idei év séfjeinek 62 ízletes ételét tartalmazza, lélegzetelállító, ínycsiklandó fotókkal kísérve. A könyvet az Ikarus étterem konyhafőnöke, Martin Klein írta a neves séf, író és fotós, Hans Gerlach segítségével. A receptek ideálisak minden szakács számára. Itt az ideje, hogy új kulináris kalandokra vidd szakácsismereteidet!
Az Ikarus-ban immár több mint 13 éve vendégeskedik a nemzetközi gasztronómia legjava. Az étterem egyedi helyszínét a Hangar-7, a salzburgi reptér hetes hangárja biztosítja. Az étterem minden hónapban a világ legjobb séfjei egyikének és lélegzetelállító alkotásainak színpadává válik. Az eredményeket csúcsminőségű szakácskönyvek képében adják közre. A Pantauro kiadó idén az “Ikarus invites the world’s best chefs” harmadik kötetét jelenteti meg. A könyv a 2016-os év kulináris fénypontjait gyűjti egybe, amik közül kiemelkedőek a második Michelin-csillag tavaszi érkezése és a júliusi menü, amit Eckart Witzingmann 75-ik születésnapjának tiszteletére kreáltak. A séf a könyv középpontja.
Photo: Helge Kirchberger
Termékinformációk
Szerző: | Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2016 |
ISBN: | 9783710500152 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 26.3 x 34.4 x 3.5 cm |
Súly: | 2.47 kg |
Oldalszám: | 380 |
Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
AURA & ANIMA

A „farmtól asztalig” találkozik a csúcskonyhával. Betekintés a 2 Michelin csillagos AURA étterem és a wirsbergi Future Lab ANIMA egyedülálló szimbiózisába.
Umami

Egy szakácskönyv az umami-ról? Abszolút! Az ázsiai konyhából ismert ötödik íz, amely természetes része sok élelmiszernek.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.