Ikarus Invites The World’s Best Chefs Vol 3
62 Exceptional Recipes International Chefs in Portrait
A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik. Idén a lista olyan távoli vidékekről - Feröer-szigetek, San Francisco, Moszkva - jött séfekkel bővült, akik mindegyike hihetetlen ínyenc találmányokat hozott magával.
E sikeres sorozat harmadik kötete az idei év séfjeinek 62 ízletes ételét tartalmazza, lélegzetelállító, ínycsiklandó fotókkal kísérve. A könyvet az Ikarus étterem konyhafőnöke, Martin Klein írta a neves séf, író és fotós, Hans Gerlach segítségével. A receptek ideálisak minden szakács számára. Itt az ideje, hogy új kulináris kalandokra vidd szakácsismereteidet!
Az Ikarus-ban immár több mint 13 éve vendégeskedik a nemzetközi gasztronómia legjava. Az étterem egyedi helyszínét a Hangar-7, a salzburgi reptér hetes hangárja biztosítja. Az étterem minden hónapban a világ legjobb séfjei egyikének és lélegzetelállító alkotásainak színpadává válik. Az eredményeket csúcsminőségű szakácskönyvek képében adják közre. A Pantauro kiadó idén az “Ikarus invites the world’s best chefs” harmadik kötetét jelenteti meg. A könyv a 2016-os év kulináris fénypontjait gyűjti egybe, amik közül kiemelkedőek a második Michelin-csillag tavaszi érkezése és a júliusi menü, amit Eckart Witzingmann 75-ik születésnapjának tiszteletére kreáltak. A séf a könyv középpontja.
Photo: Helge Kirchberger




Termékinformációk
| Szerző: | Martin Klein |
| Kiadó: | Pantauro |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2016 |
| ISBN: | 9783710500152 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 26.3 x 34.4 x 3.5 cm |
| Súly: | 2.47 kg |
| Oldalszám: | 380 |
| Ár: |
21 690 Ft (20 657 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Ikarus invites the world's best chefs VOL8
Haute Cuisine a Hangar-7-ben Az Ikarus Étterem vendég séfjei kivételes kulináris művészetüket mutatják be, legyen szó fúziós konyháról, molekuláris gasztronómiáról vagy hagyományos konyhaművészetről. Martin Klein ügyvezető séf nemzetközi csúcsszakácsok legjavát kínálja.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.