Barion Pixel

Ikarus Invites The World’s Best Chefs Vol 3

62 Exceptional Recipes International Chefs in Portrait


« Vissza | Szerzők: Martin Klein
  2016. november 28. 19:27

Ikarus Invites The World’s Best Chefs Vol 3

A salzburgi reptér hetes hangárjában (Hangar7) működő Michelin csillagos Ikarus étterem konyhájában rendszeresen vendégeskednek a szakácsvilág legnagyobb nevei, akik minden erejüket és figyelmüket a főzésnek szentelik. Idén a lista olyan távoli vidékekről - Feröer-szigetek, San Francisco, Moszkva - jött séfekkel bővült, akik mindegyike hihetetlen ínyenc találmányokat hozott magával.


E sikeres sorozat harmadik kötete az idei év séfjeinek 62 ízletes ételét tartalmazza, lélegzetelállító, ínycsiklandó fotókkal kísérve. A könyvet az Ikarus étterem konyhafőnöke, Martin Klein írta a neves séf, író és fotós, Hans Gerlach segítségével. A receptek ideálisak minden szakács számára. Itt az ideje, hogy új kulináris kalandokra vidd szakácsismereteidet!

Az Ikarus-ban immár több mint 13 éve vendégeskedik a nemzetközi gasztronómia legjava. Az étterem egyedi helyszínét a Hangar-7, a salzburgi reptér hetes hangárja biztosítja. Az étterem minden hónapban a világ legjobb séfjei egyikének és lélegzetelállító alkotásainak színpadává válik. Az eredményeket csúcsminőségű szakácskönyvek képében adják közre. A Pantauro kiadó idén az “Ikarus invites the world’s best chefs” harmadik kötetét jelenteti meg. A könyv a 2016-os év kulináris fénypontjait gyűjti egybe, amik közül kiemelkedőek a második Michelin-csillag tavaszi érkezése és a júliusi menü, amit Eckart Witzingmann 75-ik születésnapjának tiszteletére kreáltak. A séf a könyv középpontja.

Photo: Helge Kirchberger

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2016
ISBN: 9783710500152
Nyelv: Angol
Méretek: 26.3 x 34.4 x 3.5 cm
Súly: 2.47 kg
Oldalszám: 380
Ár: 21 690 Ft
(20 657 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Cooking Sous-Vide

Cooking Sous-Vide

Sous-vide, főzés vákuumban. A technológia adta lehetőségek legteljesebb kihasználását segítő szakkiadvány. A sous-vide előnyei közé sorolhatjuk a kíméletességet, lédússágot és a tökéletes texturát, magas tápanyag értékeket, ízek-aromák teljességét és kiemelését, gazdaságosságot, precíziós és kiszámítható konyhai munkafolyamatokat.


The Flavour Of Elegance

The Flavour Of Elegance

Begona Rodrigonak köszönhetően egy olyan könyvet vehetünk a kezünkbe, amely megfogalmazza azt, ami sokak számára a kortárs konyha szabályait jelenti: íz, technika, szépség és alapanyag.

A séf, aki a szakmát autodidakta módon sajátította el, és akinek alkarját a napi szinten szerzett égési sebek terítik be, tudja, hogy szakmája a konyhában történő tanulásból áll. 


Szerzők: Begoña Rodrigo

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Sourdough baking a treatise

Sourdough baking a treatise

Az ágazat minden szakembere számára referenciaként szolgál a „Sourdough baking a treatise”
(kovászos csemegék sütése), a pék új alapvető eszköze.