Ikarus Invites the Worlds Best Chefs Vol2
12 Trailblazing Chefs from 5 Continents (SOLD OUT)
Minden egyes hónap új szenzációt ígér, amikor az Ikarus Étterem vendégséfjei a salzburgi Hangar-7-be érkeznek különleges hozzávalókkal és a tányérra varázsolják szenzációs alkotásaikat. Franciaországból, Spanyolországból, Nagy-Britanniából, Hollandiából, Belgiumból, Skandináviából, Az USA-ból, Dél-Amerikából, Afrikából, Ázsiából és a föld minden szegletéből – a legjobb, a legizgalmasabb, a legkreatívabb, a legvadabb konyhák találkoznak egy helyen. Az Ikarus Étterem vendégeivel, az évszázad séfjével, Eckart Witzigmann-nal és az executive cheffel, Martin Kleinnel, több mint egy étterem, változó séfekkel és menükkel, de főképpen az ízek központja, a kulináris művészeteknek és minden érzék csábításának a központja.
Az Ikarus Étterem és Martin Klein által irányított konyha legújabb, a sorozatban második szakácskönyve 2015 november elején jelent meg. Az „Ikarus Invites the Best Chefs” - Volume 2, bemutatja a szakma nagyjainak 12 különböző, érdekfeszítő kulináris stílusát, szenvedélyeit, speciális ételeit, melyeket az Ikarus Étterem részére készítettek. Martin Klein merőben más szemlélettel, vizualitással ejti rabul az Ikarus étterem vendégeit, szerelmeseit. A lényeg nem változott, a minőség és a profizmus mindenek felett!
Az aktuális kiadványban szereplő vendégséfek:
Gert de Mangeleer (Hertog Jan Restaurant)
Virgilio Martinez (Central)
Hans Neuner (Restaurante Ocean)
Luke Dale-Roberts ( The Test Kitchen)
Harald Wohlfahrt (Traube Tonbach)
Ben Greeno (Momofuku)
Tomislav Gretic (Wine Vault Restaurant)
Kobe Desramaults (In The Wulf)
Richard Van Oostenbrugge (Bord’Eau)
Vineet Bhatia (Rasoi / Vineet Bhatia)
Esben Holmboe Bang (Maaemo)
Christopher Kostow (The Restaurant at Meadowood)
Photo: Helge Kirchberger
Termékinformációk
Szerző: | Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2015 |
ISBN: | 9783710500138 |
Nyelv: | Angol |
Oldalszám: | 328 |
Ár: |
16 290 Ft (15 514 + ÁFA) |
Státusz: | Jövőbeni megjelenés |
Keresés
Tarte by GARUHARU
Megjelent Yun Eunyoung cukrászséf második könyve. A szerző az új könyvét a tarte-ok világának szenteli, az első könyvéhez hasonló szerkezettel, alkotásainak megjelenítésével, amelyek kiemelik a szerző színes és éles stílusát.
KitchenAid Mix with the Best
Szükséged van Tiramisúra? 12 főre? 32 Canellonira vagy 120 Meringue-re? A vacsorapartik előkészületei gyerekjátéknak tűnnek az extra nagy méretű és erőteljes KitchenAid Stand Mixer-rel és 6.9 literes keverőtáljával.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Modernist Bread at Home
Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).