Barion Pixel

Ikarus Invites the Worlds Best Chefs Vol2

12 Trailblazing Chefs from 5 Continents (SOLD OUT)


« Vissza | Szerzők: Martin Klein
  2015. november 08. 22:16

Ikarus Invites the Worlds Best Chefs Vol2

Minden egyes hónap új szenzációt ígér, amikor az Ikarus Étterem vendégséfjei a salzburgi Hangar-7-be érkeznek különleges hozzávalókkal és a tányérra varázsolják szenzációs alkotásaikat. Franciaországból, Spanyolországból, Nagy-Britanniából, Hollandiából, Belgiumból, Skandináviából, Az USA-ból, Dél-Amerikából, Afrikából, Ázsiából és a föld minden szegletéből – a legjobb, a legizgalmasabb, a legkreatívabb, a legvadabb konyhák találkoznak egy helyen. Az Ikarus Étterem vendégeivel, az évszázad séfjével, Eckart Witzigmann-nal és az executive cheffel, Martin Kleinnel, több mint egy étterem, változó séfekkel és menükkel, de főképpen az ízek központja, a kulináris művészeteknek és minden érzék csábításának a központja. 


Az Ikarus Étterem és Martin Klein által irányított konyha legújabb, a sorozatban második szakácskönyve 2015 november elején jelent meg. Az „Ikarus Invites the Best Chefs” - Volume 2, bemutatja a szakma nagyjainak 12 különböző, érdekfeszítő kulináris stílusát, szenvedélyeit, speciális ételeit, melyeket az Ikarus Étterem részére készítettek. Martin Klein merőben más szemlélettel, vizualitással ejti rabul az Ikarus étterem vendégeit, szerelmeseit. A lényeg nem változott, a minőség és a  profizmus mindenek felett! 

Az aktuális kiadványban szereplő vendégséfek:

Gert de Mangeleer (Hertog Jan Restaurant)

Virgilio Martinez (Central)

Hans Neuner (Restaurante Ocean)

Luke Dale-Roberts ( The Test Kitchen)

Harald Wohlfahrt (Traube Tonbach)

Ben Greeno (Momofuku)

Tomislav Gretic (Wine Vault Restaurant)

Kobe Desramaults (In The Wulf)

Richard Van Oostenbrugge (Bord’Eau)

Vineet Bhatia (Rasoi / Vineet Bhatia)

Esben Holmboe Bang (Maaemo)

Christopher Kostow (The Restaurant at Meadowood)

 

Photo: Helge Kirchberger

 
 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9783710500138
Nyelv: Angol
Oldalszám: 328
Ár: 16 290 Ft
(15 514 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

Ramón Freixa

Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...

 


Szerzők: Ramón Freixa

Ramón Freixa

Ramón Freixa

Több mint 350 oldal, közel 60, az egyes folyamatokban részletezett, kreatív megoldásokkal kísért alkotás, 145 fénykép, az étellel azonos relevanciával felruházott termékek gondos választéka...

 


Szerzők: Ramón Freixa

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.


Mussels

Mussels

Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.

 


Szerzők: Sergio Herman