Barion Pixel

Ikarus Invites the Worlds Best Chefs Vol2

12 Trailblazing Chefs from 5 Continents (SOLD OUT)


« Vissza | Szerzők: Martin Klein
  2015. november 08. 22:16

Ikarus Invites the Worlds Best Chefs Vol2

Minden egyes hónap új szenzációt ígér, amikor az Ikarus Étterem vendégséfjei a salzburgi Hangar-7-be érkeznek különleges hozzávalókkal és a tányérra varázsolják szenzációs alkotásaikat. Franciaországból, Spanyolországból, Nagy-Britanniából, Hollandiából, Belgiumból, Skandináviából, Az USA-ból, Dél-Amerikából, Afrikából, Ázsiából és a föld minden szegletéből – a legjobb, a legizgalmasabb, a legkreatívabb, a legvadabb konyhák találkoznak egy helyen. Az Ikarus Étterem vendégeivel, az évszázad séfjével, Eckart Witzigmann-nal és az executive cheffel, Martin Kleinnel, több mint egy étterem, változó séfekkel és menükkel, de főképpen az ízek központja, a kulináris művészeteknek és minden érzék csábításának a központja. 


Az Ikarus Étterem és Martin Klein által irányított konyha legújabb, a sorozatban második szakácskönyve 2015 november elején jelent meg. Az „Ikarus Invites the Best Chefs” - Volume 2, bemutatja a szakma nagyjainak 12 különböző, érdekfeszítő kulináris stílusát, szenvedélyeit, speciális ételeit, melyeket az Ikarus Étterem részére készítettek. Martin Klein merőben más szemlélettel, vizualitással ejti rabul az Ikarus étterem vendégeit, szerelmeseit. A lényeg nem változott, a minőség és a  profizmus mindenek felett! 

Az aktuális kiadványban szereplő vendégséfek:

Gert de Mangeleer (Hertog Jan Restaurant)

Virgilio Martinez (Central)

Hans Neuner (Restaurante Ocean)

Luke Dale-Roberts ( The Test Kitchen)

Harald Wohlfahrt (Traube Tonbach)

Ben Greeno (Momofuku)

Tomislav Gretic (Wine Vault Restaurant)

Kobe Desramaults (In The Wulf)

Richard Van Oostenbrugge (Bord’Eau)

Vineet Bhatia (Rasoi / Vineet Bhatia)

Esben Holmboe Bang (Maaemo)

Christopher Kostow (The Restaurant at Meadowood)

 

Photo: Helge Kirchberger

 
 
 
 
 
 
 
 

Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9783710500138
Nyelv: Angol
Oldalszám: 328
Ár: 16 290 Ft
(15 514 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

Encyclopedia of Chocolate

Encyclopedia of Chocolate

A szerkesztő (Frédéric Bau / École du Grand Chocolat Valrhona) könyve részletes és alapvető ismeretekkel látja el a sütni vágyókat a csokoládé konyhai használatáról a mindennapokban. A könyv 100 technikát mutat be lépésről-lépésre: a csokoládé felhasználásának alapjait (temperálás, ganache és pralinék készítése stb.) az édességek töltési módjait, dekorációkat, tésztákat, mousse-okat, fagylaltokat, sorbet-kat és a különböző önteteket. Minden egyes eljárás folyamatábrákkal és magyarázó szöveggel egészül ki, így segíti a helyes technikák elsajátítását.


Szerzők: Frédéric Bau

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid - The Cookbook

KitchenAid Food Processor egy általános konyhai aprító / ezermester. Ennek a nagy múltú konyhai eszköz használatához nyújt segítséget Veerle De Pooter szakácskönyve. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


Mister Jiu's in Chinatown

Mister Jiu's in Chinatown

A Michelin-csillagos Mister Jiu éttermének elismert séfje megosztja a kínai főzőtudományának a múltját, jelenét és jövőjét, Amerikában 90 ínycsiklandó recept révén.