Ikarus invites the world's best chefs VOL9
Exceptional recipes and international chefs in portrait
!['Ikarus invites the world's best chefs VOL9 Ikarus invites the world's best chefs VOL9](/static/content/books/cover_img/0/974.jpg?554536586133905)
Amikor hónapról-hónapra kinyílik az Ikarus konyhájának ajtaja, a nemzetközi kulinária élvonalbeli séfjei előtt tisztelegnek.
A Hangar-7 ügyvezető séfjével, Martin Kleinnel és csapatával együttműködve a vendégséfek különleges ételeket, látványos menüket és személyes élményeket varázsolnak.
Arjan Speelman ötletes fűszerkonyhájával hullámokat ver Amszterdamban és azon kívül is; Grégoire Berger az Ikarus étteremben jelent meg a víz alatti éttermének tenger-gyümölcsei kreációival, Peter Hagen-Wiest pedig bebizonyította, hogy a haute cuisine szokatlan helyeken is virágzik.
A háromcsillagos séf, Johannes Nuding és mentora Pierre Gagnaire megmutatta, hogy a világszínvonalú főzés generációkon keresztül is túlmutat a tökéletesség elérése érdekében, míg Yusuke Takada francia technikákkal alakította át a japán konyhát. Christophe Bacquié szerelmeslevelet írt tányérjain a különféle mediterrán termékekhez, és Cyril Molard francia klasszikusok kidolgozott újraértelmezéseit műalkotásként mutatták be.
Erlantz Gorostiza zseniális módszerekkel magasztalta Spanyolország kulináris hagyományait; A tajvani séf, Kai Ho modern hidat teremtett országok és világok között, Eric Kragh Vildgaard menüje pedig a természet és minden kincsének ünnepe volt.
És mindezek közepette: Martin Klein és kivételes csapata, a világ talán legsokoldalúbb konyhai csapata.
Photo: Helge Kirchberger
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. július 20. |
ISBN: | 9783967040821 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.9 x 33.5 x 3.5 cm |
Súly: | 2.61 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Restaurant Nathan Outlaw
!['Restaurant Nathan Outlaw Restaurant Nathan Outlaw](/static/content/books/cover_img/0//thumb/566.jpg?813620365161511)
Nathan Outlaw, a halak királya, a nevét viselő Port Isaac-i - éttermének legjobb szezonális receptjeit mutatja be.
Fromages
!['Fromages Fromages](/static/content/books/cover_img/0//thumb/573.jpg?770941465132822)
Egy francia sajtkészítőmester több mint 30 évnyi szaktudást oszt meg a sajtok kiválasztásáról, tárolásáról és felszolgálásáról – az Abondance-tól Valencay-ig.
A New Way to Bake
!['A New Way to Bake A New Way to Bake](/static/content/books/cover_img/0//thumb/976.jpg?256113686199222)
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
!['The Hog Island Book of Fish & Seafood The Hog Island Book of Fish & Seafood](/static/content/books/cover_img/0//thumb/945.jpg?574289876198673)
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.