Ikarus invites the world's best chefs VOL9
Exceptional recipes and international chefs in portrait

Amikor hónapról-hónapra kinyílik az Ikarus konyhájának ajtaja, a nemzetközi kulinária élvonalbeli séfjei előtt tisztelegnek.
A Hangar-7 ügyvezető séfjével, Martin Kleinnel és csapatával együttműködve a vendégséfek különleges ételeket, látványos menüket és személyes élményeket varázsolnak.
Arjan Speelman ötletes fűszerkonyhájával hullámokat ver Amszterdamban és azon kívül is; Grégoire Berger az Ikarus étteremben jelent meg a víz alatti éttermének tenger-gyümölcsei kreációival, Peter Hagen-Wiest pedig bebizonyította, hogy a haute cuisine szokatlan helyeken is virágzik.
A háromcsillagos séf, Johannes Nuding és mentora Pierre Gagnaire megmutatta, hogy a világszínvonalú főzés generációkon keresztül is túlmutat a tökéletesség elérése érdekében, míg Yusuke Takada francia technikákkal alakította át a japán konyhát. Christophe Bacquié szerelmeslevelet írt tányérjain a különféle mediterrán termékekhez, és Cyril Molard francia klasszikusok kidolgozott újraértelmezéseit műalkotásként mutatták be.
Erlantz Gorostiza zseniális módszerekkel magasztalta Spanyolország kulináris hagyományait; A tajvani séf, Kai Ho modern hidat teremtett országok és világok között, Eric Kragh Vildgaard menüje pedig a természet és minden kincsének ünnepe volt.
És mindezek közepette: Martin Klein és kivételes csapata, a világ talán legsokoldalúbb konyhai csapata.
Photo: Helge Kirchberger
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Martin Klein |
Kiadó: | Pantauro |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. július 20. |
ISBN: | 9783967040821 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 24.9 x 33.5 x 3.5 cm |
Súly: | 2.61 kg |
Oldalszám: | 352 |
Ár: |
26 990 Ft (25 705 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
CHOCOLAT by Maja Vase

Maja Vase CHOCOLAT című könyve két népszerű, Chocolate Entremets & Chocolate Tarts című e-könyvének fúziója keményfedeles formátumban.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.