Barion Pixel

Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Exceptional recipes and international chefs in portrait


« Vissza | Szerzők: Several Authors, Martin Klein
  2023. június 01. 15:27

Ikarus invites the world's best chefs VOL9

Amikor hónapról-hónapra kinyílik az Ikarus konyhájának ajtaja, a nemzetközi kulinária élvonalbeli séfjei előtt tisztelegnek.


A Hangar-7 ügyvezető séfjével, Martin Kleinnel és csapatával együttműködve a vendégséfek különleges ételeket, látványos menüket és személyes élményeket varázsolnak.

Arjan Speelman ötletes fűszerkonyhájával hullámokat ver Amszterdamban és azon kívül is; Grégoire Berger az Ikarus étteremben jelent meg a víz alatti éttermének tenger-gyümölcsei kreációival, Peter Hagen-Wiest pedig bebizonyította, hogy a haute cuisine szokatlan helyeken is virágzik.

A háromcsillagos séf, Johannes Nuding és mentora Pierre Gagnaire megmutatta, hogy a világszínvonalú főzés generációkon keresztül is túlmutat a tökéletesség elérése érdekében, míg Yusuke Takada francia technikákkal alakította át a japán konyhát. Christophe Bacquié szerelmeslevelet írt tányérjain a különféle mediterrán termékekhez, és Cyril Molard francia klasszikusok kidolgozott újraértelmezéseit műalkotásként mutatták be.

Erlantz Gorostiza zseniális módszerekkel magasztalta Spanyolország kulináris hagyományait; A tajvani séf, Kai Ho modern hidat teremtett országok és világok között, Eric Kragh Vildgaard menüje pedig a természet és minden kincsének ünnepe volt.

És mindezek közepette: Martin Klein és kivételes csapata, a világ talán legsokoldalúbb konyhai csapata.

Photo: Helge Kirchberger 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerzők: Several Authors, Martin Klein
Kiadó: Pantauro
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2023
Forgalmazás kezdete: 2023. július 20.
ISBN: 9783967040821
Nyelv: Angol
Méretek: 24.9 x 33.5 x 3.5 cm
Súly: 2.61 kg
Oldalszám: 352
Ár: 26 990 Ft
(25 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Biotope - Pastorale

Biotope - Pastorale

A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.


Szerzők: Bart de Pooter

Ester

Ester

Egy alapvető könyv a modern ausztrál ételekről egy vezető szakácstól, gondolkodótól és Ester alapítójától, Mat Lindsaytől.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.