Barion Pixel

Irreductible Diego Guerrero

Diego Guerrero DSTAgE


« Vissza | Szerzők: Diego Guerrero
  2017. augusztus 03. 17:49

Irreductible Diego Guerrero

Diego Guerrero, a Montagud kiadóval karöltve megjelentette szakácskönyvét. Semmi finomkodás. Semmit nem hagynak ki e fékezhetetlen személyiség történetéből. Fékezhetetlen, mert sosem adja fel, küzd az álmaiért és miután valóra váltotta őket, leküzdhetetlen sóvárgázt érez újabbak iránt. Mert egy fékezhetetlen személyiség újabb utakat talál, amikor úgy tűnik, hogy már semmit nem lehet elérni. Mert nincsenek valós határok.


Szerkesztői szempontból egy ilyen kaliberű projekt végtelen órányi munkát és hónapokon átívelő azonos szemléletmódot kíván – tudva azt, hogy mindannyiunkat behálózz egy egészséges elégedetlenség – amíg képesek leszünk meghatározni egy olyan baszk séf legbensőbb lényét, aki rájött, hogy ahhoz, hogy újból feltalálja önmagát, ki kell lépnie a komfortzónájából. Diego Guerrero egyes egyedül. A külvilágtól elzárva.


Reakció: És hirtelen lehullott a lepel, felfedve legbelsőbb lényegét, természetességét, ami olyan tiszta, mint egy univerzális nyelv. Átlátszóság: az a bizonyos dolog, ami lehetővé tette, hogy Diego Guerrero előrébb járjon kortársainál. Akaratlanul létrehozott egy példátlan gasztronómiai koncepciót, amiben minden látásmód (objektív és szubjektív) egy egyedi egész részét képezi. Még nem is sejti milyen messzire vihető ez a páratlan ötlet. Valami, amit soha nem csináltak korábban. Ez teszi Diego Guerrero-t egy nem mindennapi séffé - Képes volt mélyrehatóan felderíteni saját magát és valósággá váltani azt, amit felfedezett. Mióta folyik ez? A könyv, amit a kezében tart a kulcs Diego Guerrero titkainak megfejtéséhez.
Következmények: Születési dátum: 2014 július 1, Név: DSTAgE. Súly: lényegtelen
Ez az első gasztronómiai újszülött, aminek valós súlya a vendégektől függ nem az újszülött világnézetétől. Ebben rejlik ennek a koncepciónak a nagysága. Mindenki, aki közel kerül hozzá, örömért vagy csupán látogatóba megy, szándékosan vagy terv nélkül, részese lesz a DSTAgE világának. Mintegy mantraként, Diego Guerrero képtelen nem felidézni a varázslatos dolgokat, amik vele történnek. Ezzel csíp magába és tekint saját szívébe, hogy sose felejtse el a kétségek között töltött időket és az aggodalmakat. A szenvedés az élet velejárója. De, amit Diego Guerrero megörökít a közösségi hálón, azok a csodálatos pillanatok, amik a DSTAgE-ben történnek. Valamilyen módon mi, a Montagud Editores-nél, részeseinek érezzük magunkat ezeknek a pillanatoknak; megörökítettük e séf érzelmeit és tapasztalatait, feketén, fehéren. Ezt a művet Diego Guerrero kreációinak bemutatásával zárjuk, amik igazolják, miért fognak rá a legnagyobbak egyikeként tekinteni.

A dedikált verzió csak a készlet erejéig érhető el!


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Diego Guerrero
Kiadó: Montagud Editores
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2017
ISBN: 9788472121645
Nyelv: Angol
Méretek: 24.5 x 33 x 3 cm
Súly: 1.73 kg
Oldalszám: 256
Ár: 24 990 Ft
(23 800 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt


Szerzők:


Szerzők:

First Generation

First Generation

A Little Fat Boy mögött álló blogger 80 olyan receptet mutat be, amely az első generációs tajvani-amerikai gyermekkorában gyökerezik a közép-nyugaton felnövő tajvani amerikaiként.


Szerzők: Frankie Gaw

Prisma

Prisma

’Mindig azt mondom magamnak, hogy nyitott, körültekintő és játékos legyek’
Az ismert és neves holland, világbajnok cukrász, Frank Haasnoot ebben a szellemiségben dolgozik a cukrász szakmában fiatalkora óta, szakadatlanul, közel negyed évszázada. És ilyen gondolatisággal vitte véghez csillogó karrierének egyik legizgalmasabb projektjét, ennek a könyvek a megvalósítását.


Szerzők: Frank Haasnoot