Irreductible Diego Guerrero
Diego Guerrero DSTAgE
Diego Guerrero, a Montagud kiadóval karöltve megjelentette szakácskönyvét. Semmi finomkodás. Semmit nem hagynak ki e fékezhetetlen személyiség történetéből. Fékezhetetlen, mert sosem adja fel, küzd az álmaiért és miután valóra váltotta őket, leküzdhetetlen sóvárgázt érez újabbak iránt. Mert egy fékezhetetlen személyiség újabb utakat talál, amikor úgy tűnik, hogy már semmit nem lehet elérni. Mert nincsenek valós határok.
Szerkesztői szempontból egy ilyen kaliberű projekt végtelen órányi munkát és hónapokon átívelő azonos szemléletmódot kíván – tudva azt, hogy mindannyiunkat behálózz egy egészséges elégedetlenség – amíg képesek leszünk meghatározni egy olyan baszk séf legbensőbb lényét, aki rájött, hogy ahhoz, hogy újból feltalálja önmagát, ki kell lépnie a komfortzónájából. Diego Guerrero egyes egyedül. A külvilágtól elzárva.
Reakció: És hirtelen lehullott a lepel, felfedve legbelsőbb lényegét, természetességét, ami olyan tiszta, mint egy univerzális nyelv. Átlátszóság: az a bizonyos dolog, ami lehetővé tette, hogy Diego Guerrero előrébb járjon kortársainál. Akaratlanul létrehozott egy példátlan gasztronómiai koncepciót, amiben minden látásmód (objektív és szubjektív) egy egyedi egész részét képezi. Még nem is sejti milyen messzire vihető ez a páratlan ötlet. Valami, amit soha nem csináltak korábban. Ez teszi Diego Guerrero-t egy nem mindennapi séffé - Képes volt mélyrehatóan felderíteni saját magát és valósággá váltani azt, amit felfedezett. Mióta folyik ez? A könyv, amit a kezében tart a kulcs Diego Guerrero titkainak megfejtéséhez.
Következmények: Születési dátum: 2014 július 1, Név: DSTAgE. Súly: lényegtelen
Ez az első gasztronómiai újszülött, aminek valós súlya a vendégektől függ nem az újszülött világnézetétől. Ebben rejlik ennek a koncepciónak a nagysága. Mindenki, aki közel kerül hozzá, örömért vagy csupán látogatóba megy, szándékosan vagy terv nélkül, részese lesz a DSTAgE világának. Mintegy mantraként, Diego Guerrero képtelen nem felidézni a varázslatos dolgokat, amik vele történnek. Ezzel csíp magába és tekint saját szívébe, hogy sose felejtse el a kétségek között töltött időket és az aggodalmakat. A szenvedés az élet velejárója. De, amit Diego Guerrero megörökít a közösségi hálón, azok a csodálatos pillanatok, amik a DSTAgE-ben történnek. Valamilyen módon mi, a Montagud Editores-nél, részeseinek érezzük magunkat ezeknek a pillanatoknak; megörökítettük e séf érzelmeit és tapasztalatait, feketén, fehéren. Ezt a művet Diego Guerrero kreációinak bemutatásával zárjuk, amik igazolják, miért fognak rá a legnagyobbak egyikeként tekinteni.
A dedikált verzió csak a készlet erejéig érhető el!









Termékinformációk
| Szerző: | Diego Guerrero |
| Kiadó: | Montagud Editores |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9788472121645 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 24.5 x 33 x 3 cm |
| Súly: | 1.73 kg |
| Oldalszám: | 256 |
| Ár: |
24 990 Ft (23 800 + ÁFA) |
| Státusz: |
Keresés
The Recipe - Josh Emett
Josh Emett séf, aki Gordon Ramsay at the London New York-i (3 Michelin) éttermének nyitását koordinálta, a világ legelismertebb séfjeinek legfontosabb klasszikus receptjeit gyűjtötte össze, hogy létrehozzon egyfajta XXI századi Larousse Gasztronómiai Enciklopédiát.
Padella - The first ever cookbook from the iconic pasta restaurant
A régóta várt első szakácskönyv a Padella étteremtől – a legendás tésztabártól, amely 2016 óta töretlen népszerűségnek örvend, és amely előtt nap mint nap kígyózó sorok állnak.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.