Italian Gelato Project
All The Secrets to Create Real Italian Gelato
Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t.
A könyv fő témája a szerző, Andrea Soban: életereje, büszkesége és személyisége. Andrea szülei egyaránt olasz gelato készítők voltak, és soha nem hagyták abba a tanulást és a területen lévő kutatást, tapasztalataik bővítését, az ízek és eljárások tesztelését és a kollégákkal folytatott eszmecserét, amelyeket e könyvben is széles körben megneveznek.
A Progetto Gelato áttekintést ad arról, mit kell tennie, ha álmai olasz Gelato boltját szeretné megnyitni, hol és hogyan kell működtetni, mennyire fontos az ügyfelekkel folytatott kommunikáció és egy lényeges-egyértelmű üzleti terv, annak érdekében, hogy jobb képet kapjunk az összes kínált termékről (választékról) és minden hozzá kapcsolódó alapanyagról, azok szerepéről.
Beszámol nekünk a technikákról, a gépekről és a marketingről is, reális esettanulmányokkal, valamint az összetevők és receptek figyelembevétele mellett.
Valójában, míg az első fejezetek a helymeghatározásra, a formák tanulmányozására, valamint a tervezésre és kialakításra összpontosítanak, az utolsó fejezetek az összetevőkre (cukrok és zsírok, tej és gyümölcsök), a gyártási technikákra, a recept-koncepcióra, annak kiegyensúlyozására és előállítására, a pasztörizálásra, keverésre és tárolásra vonatkoznak.
A könyv végén a valódi receptek gazdag listája is megtalálhatók, amelyet maga Andrea és kollégái készítettek. A klasszikus csokoládétól, a mogyorótól, a szokatlan borsóig és mentáig, Guacamole-ig, az ananasztól a fahéjig és a mézig.
Andrea Soban “The Champions of Italian Gelato”
Termékinformációk
Szerző: | Andrea Soban |
Kiadó: | ItalianGourmet |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. április 01. |
ISBN: | 9788898675937 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 20 x 29.5 x 2 cm |
Súly: | 1.1 kg |
Oldalszám: | 226 |
Ár: |
32 890 Ft (31 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.
Ikoyi
Izgalmas debütáló szakácskönyv a két Michelin-csillagos Ikoyi londoni étterem elismert séfjétől.