Barion Pixel

Italian Gelato Project

All The Secrets to Create Real Italian Gelato


« Vissza | Szerzők: Andrea Soban
  2019. november 23. 20:57

Italian Gelato Project

Életrajzi részletek, üzleti tanácsok, alapos műszaki munkalapok, receptek, az angol nyelvű fordítás és a kiváló minőségű fotók együttesen teszik egyedülállóvá, kifinomult szakkiadvánnyá a Progetto Gelato-t. 


A könyv fő témája a szerző, Andrea Soban: életereje, büszkesége és személyisége. Andrea szülei egyaránt olasz gelato készítők voltak, és soha nem hagyták abba a tanulást és a területen lévő kutatást, tapasztalataik bővítését, az ízek és eljárások tesztelését és a kollégákkal folytatott eszmecserét, amelyeket e könyvben is széles körben megneveznek.

A Progetto Gelato áttekintést ad arról, mit kell tennie, ha álmai olasz Gelato boltját szeretné megnyitni, hol és hogyan kell működtetni, mennyire fontos az ügyfelekkel folytatott kommunikáció és egy lényeges-egyértelmű üzleti terv, annak érdekében, hogy jobb képet kapjunk az összes kínált termékről (választékról) és minden hozzá kapcsolódó alapanyagról, azok szerepéről.

Beszámol nekünk a technikákról, a gépekről és a marketingről is, reális esettanulmányokkal, valamint az összetevők és receptek figyelembevétele mellett.
Valójában, míg az első fejezetek a helymeghatározásra, a formák tanulmányozására, valamint a tervezésre és kialakításra összpontosítanak, az utolsó fejezetek az összetevőkre (cukrok és zsírok, tej és gyümölcsök), a gyártási technikákra, a recept-koncepcióra, annak kiegyensúlyozására és előállítására, a pasztörizálásra, keverésre és tárolásra vonatkoznak.

A könyv végén a valódi receptek gazdag listája is megtalálhatók, amelyet maga Andrea és kollégái készítettek. A klasszikus csokoládétól, a mogyorótól, a szokatlan borsóig és mentáig, Guacamole-ig, az ananasztól a fahéjig és a mézig.

Andrea Soban “The Champions of Italian Gelato”

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Andrea Soban
Kiadó: ItalianGourmet
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Fagylalt / Ice Cream / Gelato, Üzleti, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. április 01.
ISBN: 9788898675937
Nyelv: Angol
Méretek: 20 x 29.5 x 2 cm
Súly: 1.1 kg
Oldalszám: 226
Ár: 29 190 Ft
(27 800 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

South

South

A déli étel az egyik legkedveltebb és legfinomabb konyha Amerikában. És ki adná jobban nekünk a déli konyha kulcselemeit, mint Sean Brock, a díjnyertes séf.


Szerzők: Sean Brock

Jan - Labor der Liebe

Jan - Labor der Liebe

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.


Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).