Barion Pixel

Kokkeriet

The Danish Flavor in Out Kitchen /Signed Version/


« Vissza | Szerzők: David Johansen
  2015. október 31. 12:29

Kokkeriet

A Michelin csillagos Kokkeriet étterem első szakácskönyve. A konyhát vezető-irányitó David Johansen három alappillérre támaszkodik: a szenvedélyre, a megszállottságra és a becsületességre. Ezen elvek alapján sikerült Dánia egyik legkülönlegesebb, leginnovatívabb éttermévé fejlesztenie a Kokkeriet-et.


Az északi /NORDIC/ konyha virágzik, szélsebesen fejlődik, alakul, hosszú gyökeret eresztve. Sőt az egész világ gasztronómiája profitál ebből az átalakulásból. Lenyűgöző komolysággal, kitartással, kreativitással tudják a régió hagyományait megújítani, ésszerűsíteni, tisztelni, és a természetből merítkezni. Példaként szolgál minden nemzet számára a szemünk előtt zajló átalakulás. A Kokkeriet szakácskönyvet kézbe véve elsőre az tűnik fel, hogy egy súlyos egyéniség, minden szempontból. Egy közel 200 oldalas könyv ritkán mondható ennyire súlyosnak, mindez köszönhető a minőségi, kemény borítónak és az elsőosztályú papírnak. A dánokra jellemző kiváló minőség.

A kiadvány beltartalma sem okoz csalódást, sőt. Azon kevesek közé tartozik aki egy szakácskönyvben is vissza tudják adni az étterem hangulatát, dizájnját, és a minőség iránti elkötelezettségüket. A dán konyha gyökereit felvonultató szakácskönyv, íz és alapanyagra összpontosító gasztronómia, elragadó vizuális igényességgel párosítva. Aki ismeri az étterem előéletét azt tudja mire számíthat, aki most fogja megismerni, hát az őrülni fog. Csodás, természetes, az ízekkel-színekkel tervező ételkészítés, tálalás. Ritka és különleges koncepció, ámulatba ejtő! Wow!

A Kokkeriet étterem szakácskönyve limitált példányszámban, kizárólag a készlet erejéig dedikált verzióban kerül forgalmazásra a Cookbooks.hu webshopjában.

Photo: Mikkel Adsbøl / Kokkeriet Restaurant

Restaurant: www.kokkeriet.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: David Johansen
Kiadó: Kokkeriet
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9788799812912
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 2 cm
Súly: 1.61 kg
Oldalszám: 184
Ár: 36 990 Ft
(35 229 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

Bachour Buffets

Bachour Buffets

A hetedik könyvében kellett szerepelnie, amikor Antonio Bachour sokkal „bachourabb”, mint valaha. A Bachour Buffets az ő nagy műve, az ő hagyatéka. 


Szerzők: Antonio Bachour

Core by Clare Smyth

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Szerzők: Clare Smyth

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.