Barion Pixel

Kokkeriet

The Danish Flavor in Out Kitchen /Signed Version/


« Vissza | Szerzők: David Johansen
  2015. október 31. 12:29

Kokkeriet

A Michelin csillagos Kokkeriet étterem első szakácskönyve. A konyhát vezető-irányitó David Johansen három alappillérre támaszkodik: a szenvedélyre, a megszállottságra és a becsületességre. Ezen elvek alapján sikerült Dánia egyik legkülönlegesebb, leginnovatívabb éttermévé fejlesztenie a Kokkeriet-et.


Az északi /NORDIC/ konyha virágzik, szélsebesen fejlődik, alakul, hosszú gyökeret eresztve. Sőt az egész világ gasztronómiája profitál ebből az átalakulásból. Lenyűgöző komolysággal, kitartással, kreativitással tudják a régió hagyományait megújítani, ésszerűsíteni, tisztelni, és a természetből merítkezni. Példaként szolgál minden nemzet számára a szemünk előtt zajló átalakulás. A Kokkeriet szakácskönyvet kézbe véve elsőre az tűnik fel, hogy egy súlyos egyéniség, minden szempontból. Egy közel 200 oldalas könyv ritkán mondható ennyire súlyosnak, mindez köszönhető a minőségi, kemény borítónak és az elsőosztályú papírnak. A dánokra jellemző kiváló minőség.

A kiadvány beltartalma sem okoz csalódást, sőt. Azon kevesek közé tartozik aki egy szakácskönyvben is vissza tudják adni az étterem hangulatát, dizájnját, és a minőség iránti elkötelezettségüket. A dán konyha gyökereit felvonultató szakácskönyv, íz és alapanyagra összpontosító gasztronómia, elragadó vizuális igényességgel párosítva. Aki ismeri az étterem előéletét azt tudja mire számíthat, aki most fogja megismerni, hát az őrülni fog. Csodás, természetes, az ízekkel-színekkel tervező ételkészítés, tálalás. Ritka és különleges koncepció, ámulatba ejtő! Wow!

A Kokkeriet étterem szakácskönyve limitált példányszámban, kizárólag a készlet erejéig dedikált verzióban kerül forgalmazásra a Cookbooks.hu webshopjában.

Photo: Mikkel Adsbøl / Kokkeriet Restaurant

Restaurant: www.kokkeriet.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: David Johansen
Kiadó: Kokkeriet
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Dedikált Könyvek, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2015
ISBN: 9788799812912
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 2 cm
Súly: 1.61 kg
Oldalszám: 184
Ár: 36 990 Ft
(35 229 + ÁFA)
Státusz: Jövőbeni megjelenés

Essential

Essential

Ollie Dabbous az Egyesült Királyság egyik legizgalmasabb séfje. Visszafogott ám látványos ételei az alapanyagok és az ízek esszenciáját ünneplik.


Szerzők: Ollie Dabbous

Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook

Gyoza - The Ultimate Dumpling Cookbook

Akár egy exkluzív étteremben, akár egy szerény utcai standon fogyasztja, a gyoza - a tökéletes ázsiai kényelem.


Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea - Wine’s Sober Sibling

Tea az ételhez? Miért tenne ilyet? Nos, például azért, mert a tea ugyanolyan jól képes fokozni és összehozni az ízeket, mint a bor, és legalább olyan összetett.


Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Pierre Hermé’s Vegan Pastry

Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.