Barion Pixel

L’Auberge de l’Ill - 65 Recipes Straight from the Water's Edge

by Marc Haeberlin


« Vissza | Szerzők: Marc Haeberlin | Új
  2025. június 27. 17:47

L’Auberge de l’Ill - 65 Recipes Straight from the Water's Edge

Marc Haeberlin páratlan kulináris örökséggel rendelkezik: apja, Paul nyomdokain haladva ő a negyedik generáció, aki az Auberge de l’Ill-ben főz Illhaeusern falujában – ebben a több mint 150 éve működő vendéglőben, amely immár 50 éve birtokolja a Michelin-kalauz csillagát (2025-ben 2 csillagos). 


Dolgozott Paul Bocuse, valamint Jean és Pierre Troisgros oldalán is.

A Michelin kalauz így ír róla:

„Az Auberge de l’Ill sokkal több mint egy étterem. Az elzászi vendéglő megtestesítője a maga teljes pompájában – barátságos és hívogató hely, amelyet nem érintett meg az idő múlása, ahol minden vendéget a család tagjaként fogadnak… Ez egy valódi intézmény a régióban, de egész Franciaországban, sőt azon túl is híres. Az 1882-es alapítás óta az étterem hírnevét a rajnai rizlinggel készült matelote-nak és a helyi vadakból készült fogásoknak köszönheti.

Marc Haeberlin, az alapítók unokája, ma a klasszikus repertoárt kínálja (például kanállal szervírozott libamájterrine, békacomb-mousseline, lazacos szuflé), ugyanakkor modern alkotásokat is felszolgál.”

A legenda tovább él és kiteljesedett a Hôtel des Berges megnyitásával, valamint három Auberge de l’Ill étterem létrehozásával Japánban. Laurent Dupont lenyűgöző fotói a könyvben nemcsak a tálalt ételek eleganciáját ragadják meg, hanem a környező táj szépségét is – különösen az Ill folyóét, amely békésen kanyarog a fűzfák alatt, elhaladva a családi vendéglő mellett.
 

Photo: Laurent Dupont

Rendelje elő / foglalja le saját példányát / Tervezett megjelenés: 2026 Március

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Marc Haeberlin
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Vad / Game, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2026. március 31.
ISBN: 9781911714347
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28.5 x 2.5 cm
Oldalszám: 256
Ár: 14 690 Ft
(13 990 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The Silver Spoon Classic

The Silver Spoon Classic

A világ vezető olasz szakácskönyvének legjobb receptjeinek luxus gyűjteménye, új fényképekkel és dizájnnal.


Habitat - Die neue Tiroler Küche

Habitat - Die neue Tiroler Küche

Az új tiroli konyha – regionális, földhözragadt és kitűnő! A díjnyertes séf Christoph Krabichler magas színvonalú szakácskönyvében mutatja be a tiroli alpesi régió kulináris és étkezési hagyományait.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury