Larousse Wine
The Definitive Reference for Wine Lovers
Szakértői kalauz a borok világába a Larousse Gastronomique kiadóitól. Ez a teljes terjedelmében új és frissített kiadás széleskörűen foglalkozik a világ fő bortermelő régióival.
Minden egyes borvidék rövid történelmét és elemzését az ott termelt borok áttekintése követi, az olyan különleges birtokok és apellációk bemutatása, amik páratlanná teszik a vidéket és a területet. Újdonságnak számít ebben a kiadásban, hogy helyet kapott több mint 60 bejegyzés a világ kulcsfontosságú bortermelőiről, amik által betekintést kapunk a csúcsminőségű borkészítés rejtelmeibe. A szócikkek témák széles skálájával foglalkoznak, a borcímkék értelmezésétől és a dekantálás szabályaitól kezdve a biodinamikus-és organikus bortermelésig.
Photo: Hamlyn






Termékinformációk
| Szerzők: | David Cobbold, Sebastian Durand Viel |
| Kiadó: | Hamlyn |
| Kategória: | Konyhatechnológia, Alapanyag, Aktualitások / Hírek, Sommelier, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2017 |
| ISBN: | 9780600635093 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 23 x 30.2 x 4.7 cm |
| Súly: | 3.15 kg |
| Oldalszám: | 656 |
| Ár: |
17 890 Ft (17 038 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Cooking Meat
Peter Sanagan mindent tud a húsról, amit csak tudni lehet. Képzett szakácsként és hivatásos hentesként, nincs olyan húsrész, amit ne látott már és készített volna el.
The Bacon Bible
A bacon Peter Sherman sarkcsillaga. 2014-ben nyitotta meg a BarBacon-t, egy bacon tematikájú gastropubot New York Cityben, ami pillanatok alatt gazdasági és közönségsiker lett, és Sherman a világ bacon-gurujává is vált sokak szemében.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.