Barion Pixel

Luke Nguyen's Street Food Asia

Saigon, Bangkok, Kuala Lumpur, Jakarta


« Vissza | Szerzők: Luke Nguyen
  2019. október 05. 17:15

Luke Nguyen's Street Food Asia

Csatlakozzon Luke Nguyen legújabb kalandjához Ázsia nyüzsgő és illatos utcáin. Saigonon, Jakartán, Bangkokon és Kuala Lumpuron keresztül Luke feltárja a rejtett helyeket és a titkos utcai étkezési kultúrákat. 


Hajnalban és késő esti órákban felébredve felfedezheti az utcai árusokat, a barangoló ételeket kínáló szekereket, Luke megragadja az egyes helyek energiáját, sajátos ízeit. Több mint 100 recept és színes fényképek a helyi személyiségektől teszik a Street Food Asia könyvét autentikussá és szerethetővé. 

Photo: Hardie Grant Publishing 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Luke Nguyen
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Ázsiai / Asian, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9781743794043
Nyelv: Angol
Méretek: 21.4 x 26.5 x 2.7 cm
Súly: 1 kg
Oldalszám: 224
Ár: 7 190 Ft
(6 848 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Core by Clare Smyth

Core by Clare Smyth

Exkluzív betekintés az elismert séf, Clare Smyth munkájába és gondolkodásába, valamint három Michelin-csillagos éttermébe, a Core by Clare Smyth-be, a londoni Notting Hillben.


Szerzők: Clare Smyth

The Nordic Baking Book

The Nordic Baking Book

A séf, aki az Emmy-díjnyertes amerikai The Mind of a Chef című PBS sorozatban és a Netflix Chef”s Table sorozatában is szerepelt, felfedezi az északi régió gazdag sütési hagyományait - 450 csábító recept az otthoni konyháknak.


Szerzők: Magnus Nilsson

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

How to Grill Vegetables

How to Grill Vegetables

Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.


Szerzők: Steven Raichlen