Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy
Pastry Recipes That Hit The Sweet Spot
Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat.
Cédric Grolet és Amaury Guichon előszavaival a WHIP azt reméli, hogy kihagyhatatlan könyv lesz a világ minden cukrászat és csokoládérajongója számára, a kezdőktől a tapasztalt szakemberekig egyaránt.
Játékos mosollyal és egy csipetnyi huncutsággal a WHIP teljes mértékben megmutatja a kreatív folyamatokat, egy dinamikus és csábító, 50 alkotásból álló, 436 oldalon nyomtatott gyűjteményével, amely süteményekkel, csokoládékkal, fagylaltokkal, szállítható tortákkal és még sok mással foglalkozik. A kreativitás, a kifinomult érzékenység és a lenyűgöző esztétikai szépség egyensúlyát teremtő WHIP életem történetét meséli el.
Frank Haasnoot
Holland cukrász és csokoládémester, több mint 28 éves szakmai tapasztalattal. Amikor Frank befejezte tanulmányait, több luxus cukrászdában és Michelin-csillagos étteremben kezdett dolgozni. Úgy döntött, elhagyja Hollandiát, és világszerte elkezdett dolgozni.
Az elmúlt 11 évben New Yorkban, Kuvaitban, Tajvanon, Hong Kongban és Barcelonában dolgozott.
Pályafutása során Frank országos és nemzetközi cukrászversenyeken vett részt. 2011-ben a párizsi The World Chocolate Masters rendezvényén világbajnoki címet szerzett.
2019-ben Frank visszaköltözött Hollandiába, ahol nemzetközi tanácsadóként és cukrászoktatóként kezdett dolgozni.
Credits: Heikki Verdrume
Termékinformációk
Szerző: | Frank Haasnoot |
Kiadó: | Frank Haasnoot |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2023 |
Forgalmazás kezdete: | 2023. december 11. |
ISBN: | 9789090377469 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21 x 29.7 x 5 cm |
Súly: | 2 kg |
Oldalszám: | 436 |
Ár: |
34 990 Ft (33 324 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Pasta Reinvented
Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.
Casa Cacao
Ez a könyv Jordi útját és kutatásait követi a kakaó eredetének és a csokoládé mesterségének nyomában, új, teljesen forradalmi receptekkel.
Breaking Breads
Az Izraeli pékszakma ezernyi régió hatását karolja át – Marokkó, Jemen, Németország és Grúzia, csak hogy egy párat említsünk. Uri Scheft pékmester szétválaszthatatlanul egyesíti ezeket a New York-i Breads Bakery-ben és a Tel Aviv-i Lehamim Bakery-ben készülő hihetetlen péksüteményeiben.
How to Grill Vegetables
Ez az ínycsiklandó, úttörő szakácskönyv a zöldségek grillezésének minden módját ünnepli Amerika mester grillezőjétől”. Megmutatja, hogyan vigyen élő tüzet vagy fafüstöt minden elképzelhető zöldségbe.