Whip by Frank Haasnoot - Signed Copy
Pastry Recipes That Hit The Sweet Spot
Az elismert első cukrászkönyvem, a PRISMA 2019-es megjelenése után a receptek vadonatúj hangvételével térek vissza, beleértve az emblematikus és új alkotásokat.
Cédric Grolet és Amaury Guichon előszavaival a WHIP azt reméli, hogy kihagyhatatlan könyv lesz a világ minden cukrászat és csokoládérajongója számára, a kezdőktől a tapasztalt szakemberekig egyaránt.
Játékos mosollyal és egy csipetnyi huncutsággal a WHIP teljes mértékben megmutatja a kreatív folyamatokat, egy dinamikus és csábító, 50 alkotásból álló, 436 oldalon nyomtatott gyűjteményével, amely süteményekkel, csokoládékkal, fagylaltokkal, szállítható tortákkal és még sok mással foglalkozik. A kreativitás, a kifinomult érzékenység és a lenyűgöző esztétikai szépség egyensúlyát teremtő WHIP életem történetét meséli el.
Frank Haasnoot
Holland cukrász és csokoládémester, több mint 28 éves szakmai tapasztalattal. Amikor Frank befejezte tanulmányait, több luxus cukrászdában és Michelin-csillagos étteremben kezdett dolgozni. Úgy döntött, elhagyja Hollandiát, és világszerte elkezdett dolgozni.
Az elmúlt 11 évben New Yorkban, Kuvaitban, Tajvanon, Hong Kongban és Barcelonában dolgozott.
Pályafutása során Frank országos és nemzetközi cukrászversenyeken vett részt. 2011-ben a párizsi The World Chocolate Masters rendezvényén világbajnoki címet szerzett.
2019-ben Frank visszaköltözött Hollandiába, ahol nemzetközi tanácsadóként és cukrászoktatóként kezdett dolgozni.
Credits: Heikki Verdrume


















Termékinformációk
| Szerző: | Frank Haasnoot |
| Kiadó: | Frank Haasnoot |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books, Csokoládé / Chocolate |
| Kiadás éve: | 2023 |
| Forgalmazás kezdete: | 2023. december 11. |
| ISBN: | 9789090377469 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 21 x 29.7 x 5 cm |
| Súly: | 2 kg |
| Oldalszám: | 436 |
| Ár: |
38 990 Ft (37 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Mussels
Sergio Herman még mindig érzi a zsákvászon kagylózsákokat, amelyeket apjának hordott. A durva szövet és annak illata, kagylófolyadékkal átitatva – át a küszöbön és vele a konyhába. Aztán tisztitás- mosás, sok kiló hagyma felkockázása, miközben azok a héjak csendben várakoztak.
Opera Patisserie
Cédric Grolet lapozott egyet, és felfedezett valami újat, a péksütemények világát. A szakmai megközelítésben radikálisabb Fruits technikásságától felszabadulva törekszik a frissességre, a közvetlenségre és a megfelelő ízre.
The Complete Franklin Barbecue Collection Boxed Set - Franklin Barbecue, Franklin Steak, and Franklin Smoke
A marhaszegytől a steakig, az élő tűzön történő füstölésig – itt mindent megtalálsz, amit a hús elkészítéséről tudni érdemes. Ez a díszdobozos kiadás az austini Franklin Barbecue mögött álló, nagyra becsült tűzmester három ikonikus könyvének exkluzív puhakötésű változatát tartalmazza: Franklin Barbecue, Franklin Steak és Franklin Smoke.
The Champagne Guide Edition VII
A Champagne Guide Edition VII, a végső útmutató mindenhez, amit tudni kell a pezsgő termesztéséről és elkészítéséről, betekintést nyerhet a legjobb termelők kulisszái mögé és a legjobb vételeket minden ár fekvésben, mindezt egy üveg pezsgő áráért!