Barion Pixel

Mangia - How to eat your way through Italy

by Maria Pasquale


« Vissza | Szerzők: Maria Pasquale
  2025. május 23. 16:24

Mangia - How to eat your way through Italy

Utazza be Olaszország régióit az ételeken keresztül, és fedezd fel a legjobb termékeket és ételeket.


Az olaszországi utazás nem csak a látnivalókról szól, hanem az ételekről is. Évszázadok óta Olaszország termeszti a világ legkiválóbb termékeit, a telt paradicsomtól a diós parmezánon át a bársonyos borosüvegekig. Ez egy olyan ország, amely az étkezések körül forog, és egyetlen látogatás sem teljes ezeknek a kulináris hagyományoknak a megtapasztalása nélkül.

Mangia végig vezet minket Olaszország 20 régióján, megosztva az egyes régiók konyháját. Ismerd meg gasztronómiai történetüket és termékeiket, fedezd fel, milyen ételeket érdemes kipróbálni (és milyen italokkal párosítani őket), és ismerd meg a kulináris fesztiválokat és élményeket.

Minden fejezet tartalmaz egy receptet, amellyel az olvasók saját konyhájukban is megtapasztalhatják Olaszország ízeit. A recepteket olyan séfek írták, akik a világ legjobb konyháit vezetik, és olyan otthoni szakácsok, akik évszázados hagyományokat ápolnak.
Olaszországban minden a la dolce vita-ról szól, és ezt semmi sem ragadja meg jobban, mint egy étellel teli asztal.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Maria Pasquale
Kiadó: Thames and Hudson Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. május 23.
ISBN: 9781922754899
Nyelv: Angol
Méretek: 18.5 x 23.8 x 3.4 cm
Súly: 1.13 kg
Oldalszám: 320
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Pub Kitchen

Pub Kitchen

Receptek ünnepe, amelyek behozzák a kocsmai (pub) ételeket az otthoni konyhába. . . Tom Kerridge több mint 100 recepttel tért vissza, amelyek a modern brit főzést ünneplik. 


Szerzők: Tom Kerridge

Yogurt & Whey

Yogurt & Whey

A sokak által kedvelt The White Moustache Yogurt cég alapítójaként Homa Dashtaki ugyanazokat a hagyományos iráni joghurtkészítési módszereket alkalmazza, amelyeket családja generációk óta használ konyhájában. 


Szerzők: Homa Dashtaki

Mangal II - Stories and Recipes

Mangal II - Stories and Recipes

A debütáló szakácskönyv a mérföldkőnek számító kelet-londoni étteremről, amely kortárs török receptek gyűjteményét mutatja be.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.