Barion Pixel

Mangia - How to eat your way through Italy

by Maria Pasquale


« Vissza | Szerzők: Maria Pasquale
  2025. május 23. 16:24

Mangia - How to eat your way through Italy

Utazza be Olaszország régióit az ételeken keresztül, és fedezd fel a legjobb termékeket és ételeket.


Az olaszországi utazás nem csak a látnivalókról szól, hanem az ételekről is. Évszázadok óta Olaszország termeszti a világ legkiválóbb termékeit, a telt paradicsomtól a diós parmezánon át a bársonyos borosüvegekig. Ez egy olyan ország, amely az étkezések körül forog, és egyetlen látogatás sem teljes ezeknek a kulináris hagyományoknak a megtapasztalása nélkül.

Mangia végig vezet minket Olaszország 20 régióján, megosztva az egyes régiók konyháját. Ismerd meg gasztronómiai történetüket és termékeiket, fedezd fel, milyen ételeket érdemes kipróbálni (és milyen italokkal párosítani őket), és ismerd meg a kulináris fesztiválokat és élményeket.

Minden fejezet tartalmaz egy receptet, amellyel az olvasók saját konyhájukban is megtapasztalhatják Olaszország ízeit. A recepteket olyan séfek írták, akik a világ legjobb konyháit vezetik, és olyan otthoni szakácsok, akik évszázados hagyományokat ápolnak.
Olaszországban minden a la dolce vita-ról szól, és ezt semmi sem ragadja meg jobban, mint egy étellel teli asztal.

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Maria Pasquale
Kiadó: Thames and Hudson Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. május 23.
ISBN: 9781922754899
Nyelv: Angol
Méretek: 18.5 x 23.8 x 3.4 cm
Súly: 1.13 kg
Oldalszám: 320
Ár: 11 890 Ft
(11 324 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Ramen Forever

Ramen Forever

A Ramen Foreverben Tim Anderson megmutatja, hogyan élvezheti rendszeresen a finom, házi készítésű rameneket, és megadja az eszközöket a saját ramen elkészítéséhez.


Szerzők: Tim Anderson

The Chocolate Spoon

The Chocolate Spoon

Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.


The Chocolate Spoon

The Chocolate Spoon

Mesterkurzus a sütésről és a csokoládéval való munkáról, olasz módra – a tekintélyes Silver Spoon család legújabb kiadványával.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.