Barion Pixel

Meine Alpenküche

Rezepte, Geschichten und Produkte / *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Sven Wassmer
  2022. december 16. 16:18

Meine Alpenküche

Szakácskönyv az új svájci konyháról, az Alpokból – a 3 Michelin csillagos Memories étterem séfjétől, aki hegyi, természetes alapanyagokból varázsol egyedi fogásokat. 


Sven Wassmer, aki a svájci alföldön nőtt fel, az Alpokban talált kulináris otthonára. Bad Ragazban a modern alpesi konyhát magas színvonalon ünnepli a »Memories« étteremben.
Saibling Val Lumnezia-ból, spárga Reichenauból vagy sárgarépa a Domleschg-ből – Sven Wassmer szívesebben dolgozik az alpesi régió kínálatával. A konyha a lényegre redukálódik, de a horizont tág: a távol-keleti vagy skandináv ötletek ügyesen beépülnek az ételekbe.
Ez a könyv bemutatja Sven Wassmer konyháját, filozófiáját és kreativitását, mit is jelent számára az otthon, és az Alpok különlegességei iránti elkötelezettség, a fenyőtoboztól a hegyi burgonyáig, a Wagyu marhától a tejelő tehénig.
A több mint 40 receptet személyes történetek és technikai rész egészíti ki, amely világosan elmagyarázza az erjesztést és más kifinomult technológiákat, azok alkalmazását. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sven Wassmer
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 16.
ISBN: 9783039021512
Nyelv: Német
Méretek: 21.9 x 29.3 x 2.6 cm
Súly: 1.22 kg
Oldalszám: 240
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Mastering Pasta

Mastering Pasta

A díjnyertes séf, Marc Vetri első könyvét a tésztáról akarta írni. Ellenben két másik elismert szakácskönyvet írt és folytatta több mint 10 éves kutatását a tésztáról. Most az olasz konyha egyik legelismertebb mestere végül megosztja széleskörű tudását a tésztáról, a gnocchiról és a risottoról az inspiráló, tájékoztató és szakértő tippjeivel, valamint technikáival, számtalan folyamatábrával, több mint 100 recept formájában.

Vetri személyes történetei olaszországi utazásairól és kulináris felfedezéseiről végig megjelennek a könyvben a könnyen követhető, részletes magyarázatai mellett valamint arról, hogy hogyan készítheti el élvezhetően a friss tésztát saját kezűleg. 


Szerzők: Marc Vetri

Cocktail Codex

Cocktail Codex

A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.


La Tasquita De Enfrente

La Tasquita De Enfrente

Juanjo López 20 éve vette át a madridi La Tasquita de Enfrente vezetését. Attól a pillanattól fogva, a séf a legnagyobb tiszteletnek örvend, az őszintesége, a dolgok esszenciájának megragadása, és az időtlen luxusról kialakított sajátos képe miatt. A legjobb séfek és legigényesebb ínyencek az ízek védelmezőjeként dicsőítik.


Szerzők: Juanjo López