Barion Pixel

Meine Alpenküche

Rezepte, Geschichten und Produkte / *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Sven Wassmer
  2022. december 16. 16:18

Meine Alpenküche

Szakácskönyv az új svájci konyháról, az Alpokból – a 3 Michelin csillagos Memories étterem séfjétől, aki hegyi, természetes alapanyagokból varázsol egyedi fogásokat. 


Sven Wassmer, aki a svájci alföldön nőtt fel, az Alpokban talált kulináris otthonára. Bad Ragazban a modern alpesi konyhát magas színvonalon ünnepli a »Memories« étteremben.
Saibling Val Lumnezia-ból, spárga Reichenauból vagy sárgarépa a Domleschg-ből – Sven Wassmer szívesebben dolgozik az alpesi régió kínálatával. A konyha a lényegre redukálódik, de a horizont tág: a távol-keleti vagy skandináv ötletek ügyesen beépülnek az ételekbe.
Ez a könyv bemutatja Sven Wassmer konyháját, filozófiáját és kreativitását, mit is jelent számára az otthon, és az Alpok különlegességei iránti elkötelezettség, a fenyőtoboztól a hegyi burgonyáig, a Wagyu marhától a tejelő tehénig.
A több mint 40 receptet személyes történetek és technikai rész egészíti ki, amely világosan elmagyarázza az erjesztést és más kifinomult technológiákat, azok alkalmazását. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sven Wassmer
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 16.
ISBN: 9783039021512
Nyelv: Német
Méretek: 21.9 x 29.3 x 2.6 cm
Súly: 1.22 kg
Oldalszám: 240
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Japan - The Vegetarian Cookbook

Japan - The Vegetarian Cookbook

A Japan - The Cookbook című globális bestseller szerzőjétől, több mint 250 finom, egészséges vegetáriánus japán recept.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

The Curious Bartender's Rum Revolution

The Curious Bartender's Rum Revolution

Ismerje meg, miért vált a rum a világ egyik legnépszerűbb italává, a bestseller író és koktélkeverő mester Tristan Stephenson legújabb kiadványában.


The Edible Flower

The Edible Flower

Egy 7 hektáros kis gazdaságban, Észak-Írország vidéki részén Jo Facer biokertész és Erin Bunting szakács vezeti a helyi vacsora klubot, a kis bio gazdaságot, valamint az induló főző- és termesztőiskolát, a The Edible Flower-t.