Barion Pixel

Meine Alpenküche

Rezepte, Geschichten und Produkte / *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Sven Wassmer
  2022. december 16. 16:18

Meine Alpenküche

Szakácskönyv az új svájci konyháról, az Alpokból – a 3 Michelin csillagos Memories étterem séfjétől, aki hegyi, természetes alapanyagokból varázsol egyedi fogásokat. 


Sven Wassmer, aki a svájci alföldön nőtt fel, az Alpokban talált kulináris otthonára. Bad Ragazban a modern alpesi konyhát magas színvonalon ünnepli a »Memories« étteremben.
Saibling Val Lumnezia-ból, spárga Reichenauból vagy sárgarépa a Domleschg-ből – Sven Wassmer szívesebben dolgozik az alpesi régió kínálatával. A konyha a lényegre redukálódik, de a horizont tág: a távol-keleti vagy skandináv ötletek ügyesen beépülnek az ételekbe.
Ez a könyv bemutatja Sven Wassmer konyháját, filozófiáját és kreativitását, mit is jelent számára az otthon, és az Alpok különlegességei iránti elkötelezettség, a fenyőtoboztól a hegyi burgonyáig, a Wagyu marhától a tejelő tehénig.
A több mint 40 receptet személyes történetek és technikai rész egészíti ki, amely világosan elmagyarázza az erjesztést és más kifinomult technológiákat, azok alkalmazását. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sven Wassmer
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 16.
ISBN: 9783039021512
Nyelv: Német
Méretek: 21.9 x 29.3 x 2.6 cm
Súly: 1.22 kg
Oldalszám: 240
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Franklin Smoke - Wood. Fire. Food.

Aaron Franklin, a bestseller-író és az austini hotspot Franklin Barbecue tulajdonosa a szabadtéri tűzön való grillezés és füstölés felé fordul a Franklin Smoke-ban.


Szerzők: Aaron Franklin

The Perfect Cookie

The Perfect Cookie

Az America's Test Kitchen sokéves süteménykészítési ismereteket összesít, lebontva a legfontosabb lépésekre és recept technikákra.


The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Modernist Bread at Home

Modernist Bread at Home

Sokat lehet nyerni a saját kenyérsütéssel. Fizikailag és szellemileg is kielégítő, kiút a kreativitás és az innováció számára, és egyszerűen megnyugtató (komolyan, van valami megnyugtatóbb, mint a meleg házi pirítós vajjal?).