Barion Pixel

Meine Alpenküche

Rezepte, Geschichten und Produkte / *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Sven Wassmer
  2022. december 16. 16:18

Meine Alpenküche

Szakácskönyv az új svájci konyháról, az Alpokból – a 3 Michelin csillagos Memories étterem séfjétől, aki hegyi, természetes alapanyagokból varázsol egyedi fogásokat. 


Sven Wassmer, aki a svájci alföldön nőtt fel, az Alpokban talált kulináris otthonára. Bad Ragazban a modern alpesi konyhát magas színvonalon ünnepli a »Memories« étteremben.
Saibling Val Lumnezia-ból, spárga Reichenauból vagy sárgarépa a Domleschg-ből – Sven Wassmer szívesebben dolgozik az alpesi régió kínálatával. A konyha a lényegre redukálódik, de a horizont tág: a távol-keleti vagy skandináv ötletek ügyesen beépülnek az ételekbe.
Ez a könyv bemutatja Sven Wassmer konyháját, filozófiáját és kreativitását, mit is jelent számára az otthon, és az Alpok különlegességei iránti elkötelezettség, a fenyőtoboztól a hegyi burgonyáig, a Wagyu marhától a tejelő tehénig.
A több mint 40 receptet személyes történetek és technikai rész egészíti ki, amely világosan elmagyarázza az erjesztést és más kifinomult technológiákat, azok alkalmazását. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sven Wassmer
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 16.
ISBN: 9783039021512
Nyelv: Német
Méretek: 21.9 x 29.3 x 2.6 cm
Súly: 1.22 kg
Oldalszám: 240
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

MÁS, Artisan toppings and marble decoration for the ice cream

Mario Masiá fagylaltkészítő mester debütáló könyve. A Más egy olyan kiadvány, ami újra alkotni szándékozik a fagylaltok feltéteit egy kisüzemi, kreatív szemszögből. A feltét, mint a jégkrém vitathatatlan szövetségese, nem csak kelendővé teszi a terméket, hanem egy összetettebb és vonzóbb ízélményt is kínál. A könyv tökéletes fagypont alatti ízpárosítások körülbelül 100 receptjét mutatja be, egészen különféle feltétekkel, fagylaltok és kézműves sorbet-k széles skálájával. 


Szerzők: Mario Masiá

Grist

Grist

A Grist az egyetlen a gabonákra és hüvelyesekre összpontosító szakácskönyv, amire szüksége van. Abra Berens, az Outstanding Chef - Great Lakes, James Beard elődöntőse és a Ruffage szerzője számtalan receptet és variációt oszt meg, valamint jelentős referenciainformációkat, amelyek segítenek felfedezni a nagyszerű gabonákat és hüvelyeseket. 


Hard Seltzer, Iced Tea, Kombucha, and Cider

Hard Seltzer, Iced Tea, Kombucha, and Cider

Egyszerűen követhető és könnyen használható útmutató a pezsgő alkoholos italok – a seltzertől és jeges teától a kombucháig és ciderig – otthoni elkészítéséhez, a True Brews szerzőjétől.


BAU.STEINE

BAU.STEINE

Christian Bau, a háromcsillagos ’Victor’s Fine Dining by Christian Bau’ étterem séfje negyedik, rendkívüli kulináris tehetségének emléket állító szakácskönyvét adja ki. Bau önmaga mottóját követi munkásságán keresztül – ’Vagy szenvedéllyel csináld a dolgokat, vagy sehogy.’ Bau egy sokszorosan kitüntetett séf egyedi látásmóddal. 


Szerzők: Christian Bau