Barion Pixel

Meine Alpenküche

Rezepte, Geschichten und Produkte / *** Michelin


« Vissza | Szerzők: Sven Wassmer
  2022. december 16. 16:18

Meine Alpenküche

Szakácskönyv az új svájci konyháról, az Alpokból – a 3 Michelin csillagos Memories étterem séfjétől, aki hegyi, természetes alapanyagokból varázsol egyedi fogásokat. 


Sven Wassmer, aki a svájci alföldön nőtt fel, az Alpokban talált kulináris otthonára. Bad Ragazban a modern alpesi konyhát magas színvonalon ünnepli a »Memories« étteremben.
Saibling Val Lumnezia-ból, spárga Reichenauból vagy sárgarépa a Domleschg-ből – Sven Wassmer szívesebben dolgozik az alpesi régió kínálatával. A konyha a lényegre redukálódik, de a horizont tág: a távol-keleti vagy skandináv ötletek ügyesen beépülnek az ételekbe.
Ez a könyv bemutatja Sven Wassmer konyháját, filozófiáját és kreativitását, mit is jelent számára az otthon, és az Alpok különlegességei iránti elkötelezettség, a fenyőtoboztól a hegyi burgonyáig, a Wagyu marhától a tejelő tehénig.
A több mint 40 receptet személyes történetek és technikai rész egészíti ki, amely világosan elmagyarázza az erjesztést és más kifinomult technológiákat, azok alkalmazását. 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Sven Wassmer
Kiadó: atVerlag
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Német / German Books
Kiadás éve: 2022
Forgalmazás kezdete: 2022. december 16.
ISBN: 9783039021512
Nyelv: Német
Méretek: 21.9 x 29.3 x 2.6 cm
Súly: 1.22 kg
Oldalszám: 240
Ár: 21 990 Ft
(20 943 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

Vodka

Vodka

Fedezze fel a bartenderek imádott italában rejlő határtalan lehetőségeket, a különböző márkák ízeit és aromáit és a vodka megízlelésének tökéletes módját.


Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Pâtisseries et Gourmandises, tendances et traditions

Stéphane Glacier utolsó két könyvének (Noël de bûches en bûches és a Petits Gâteaux, Tartes et Entremets) sikere után nemrég bemutatta új, szintén professzionális cukrászkönyvét, a Pâtisseries et Gourmandises / trendek és hagyományok/ címmel.

A francia-angol kétnyelvű cukrászkönyv arra törekszik hogy bemutassa a Glacier féle kézműves cukrászatot: mely lényegét tekintve egyszerű, hatékony, nagyvonalú, modorosságtól mentes és a legtöbb cukrászkonyhán odafigyeléssel, gyakorlással elkészíthető. 


HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2

Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.


Szerzők: Eric Kim

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.