Barion Pixel

The Turkish Cookbook

Musa Dagdeviren


« Vissza | Szerzők: Musa Dagdeviren
  2019. április 30. 11:24

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Az élénk, merész és aromatikus török ízeket– a grillezett húsoktól, salátáktól és a varázslatosan édes péksüteményektől mindennapi házi fogásokig, mártogatósokig, piláfokig és pörköltekig – mindenhol imádják a világon. Ez az első könyv, ami ilyen alapossággal mutatja be a török konyha változatosságát, 550 recepttel, amik Törökország figyelemreméltó európai és ázsiai kulináris örökségét ünneplik – kevésbé ismert regionális ételektől a világszerte elismert és időtálló fogásokig, legyen az a bárány kofte, csirke kebab, tahini halva vagy pisztáciás baklava.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Musa Dagdeviren
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714878157
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 5.3 cm
Súly: 1.81 kg
Oldalszám: 512
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

North

North

Példátlan betekintés Izland kultúrájába és ételeibe, az ország elsőrangú séfjétől, a Reykjavíki Dill étterem tulajdonosától. Izland közismerten a Föld egyik leggyönyörűbb és legérintetlenebb helye, mely egy bimbózó úticél azoknak az utazóknak, akiket elcsábított a meglepő táj és az élénk kultúra. Izland egészen egyedi és megnyerő ételek sorának ad otthont, melyet jellegzetes őshonos alapanyagok, hagyományos farmerek és kistermelők, valamint rendkívül kreatív séfek és éttermek tesznek különlegessé.

 

Szerzők: Gunnar Gislason

Coffee Style

Coffee Style

Egyesek számára a kávé a reggeli túlélés eszköze, mások számára ez egy életmód. A kézműves kávé kultúrától lenyűgözve Horst A. Friedrichs ünnepelt fotós, a kávé minden aspektusa felé forgatja a lencséjét. A kávébabtól a pörkölésig, az eszpresszó gépekig és a baristaktól a fogyasztókig leköveti és dokumentálja azt.


Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Complete Asian Cookbook - New, updated edition

Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.


Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland