The Turkish Cookbook
Musa Dagdeviren
A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.
Az élénk, merész és aromatikus török ízeket– a grillezett húsoktól, salátáktól és a varázslatosan édes péksüteményektől mindennapi házi fogásokig, mártogatósokig, piláfokig és pörköltekig – mindenhol imádják a világon. Ez az első könyv, ami ilyen alapossággal mutatja be a török konyha változatosságát, 550 recepttel, amik Törökország figyelemreméltó európai és ázsiai kulináris örökségét ünneplik – kevésbé ismert regionális ételektől a világszerte elismert és időtálló fogásokig, legyen az a bárány kofte, csirke kebab, tahini halva vagy pisztáciás baklava.








Termékinformációk
| Szerző: | Musa Dagdeviren |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9780714878157 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 5.3 cm |
| Súly: | 1.81 kg |
| Oldalszám: | 512 |
| Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Breakfast: The Cookbook
Induljon a napja a világ legeredetibb reggelijeinek meghatározó gyűjteményével.
Caldos Broths
Ricard Camarena egy lendületes séf, aki lemondott a zene és trombita iránti szenvedélyéről. A főzés mellett döntött. A kottákat receptekre, a zenekarban játszást.. csapatban főzésre cserélte.
Mikor elhatározta, hogy a tűzhely mellett tölti életét, az ételeivel kapcsolatos megkérdőjelezhetetlen dolgok egyike az íz volt.
Ricard Camarena pár dologban biztos volt, először is teljes tisztelet az idénytermelés iránt, másodszor, a vendégnek otthon kell éreznie magát.
Pierre Hermé’s Vegan Pastry
Alkotásai révén, vágyai és könyvei során Pierre Hermé szeret ott lenni, ahol a legkevésbé számítasz rá. És ez a helyzet ma ezzel az új, növényi alapú cukrászatnak szentelt könyvvel.
Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon
Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.