The Turkish Cookbook
Musa Dagdeviren
A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.
Az élénk, merész és aromatikus török ízeket– a grillezett húsoktól, salátáktól és a varázslatosan édes péksüteményektől mindennapi házi fogásokig, mártogatósokig, piláfokig és pörköltekig – mindenhol imádják a világon. Ez az első könyv, ami ilyen alapossággal mutatja be a török konyha változatosságát, 550 recepttel, amik Törökország figyelemreméltó európai és ázsiai kulináris örökségét ünneplik – kevésbé ismert regionális ételektől a világszerte elismert és időtálló fogásokig, legyen az a bárány kofte, csirke kebab, tahini halva vagy pisztáciás baklava.








Termékinformációk
| Szerző: | Musa Dagdeviren |
| Kiadó: | Phaidon Press Ltd. |
| Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
| Kiadás éve: | 2019 |
| ISBN: | 9780714878157 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18 x 27 x 5.3 cm |
| Súly: | 1.81 kg |
| Oldalszám: | 512 |
| Ár: |
17 990 Ft (17 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Cucina Povera
Giulia Scarpaleggia, a toszkán származású és kiváló házi szakácsnő megosztja a cucina povera egészséges, kényelmes és nosztalgikus receptjeit – az olasz paraszti főzést, amely egyformán takarékos, tápláló és finom.
The Korean Cookbook
350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.
Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary
Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.
The Hog Island Book of Fish & Seafood
A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából.