Barion Pixel

The Turkish Cookbook

Musa Dagdeviren


« Vissza | Szerzők: Musa Dagdeviren
  2019. április 30. 11:24

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Az élénk, merész és aromatikus török ízeket– a grillezett húsoktól, salátáktól és a varázslatosan édes péksüteményektől mindennapi házi fogásokig, mártogatósokig, piláfokig és pörköltekig – mindenhol imádják a világon. Ez az első könyv, ami ilyen alapossággal mutatja be a török konyha változatosságát, 550 recepttel, amik Törökország figyelemreméltó európai és ázsiai kulináris örökségét ünneplik – kevésbé ismert regionális ételektől a világszerte elismert és időtálló fogásokig, legyen az a bárány kofte, csirke kebab, tahini halva vagy pisztáciás baklava.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Musa Dagdeviren
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714878157
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 5.3 cm
Súly: 1.81 kg
Oldalszám: 512
Ár: 17 990 Ft
(17 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Cucina Povera

Cucina Povera

Giulia Scarpaleggia, a toszkán származású és kiváló házi szakácsnő megosztja a cucina povera egészséges, kényelmes és nosztalgikus receptjeit – az olasz paraszti főzést, amely egyformán takarékos, tápláló és finom.


The Korean Cookbook

The Korean Cookbook

350 autentikus és ízletes koreai recept házi szakácsoknak, amelyet a különleges konyha tökéletes útmutatói írtak – egy elismert koreai szakács és egy koreai kulináris szakértő.


Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Cake Design Recipe - Congmom's Cake Diary

Különböző formájú torták bevonási és dekorációs technikái nyomócsövekkel, a tejszínhabos torták elkészítésének részletes folyamata, pont úgy, mint ahogy az író neves kurzusain is tanítják. Részletes magyarázatokkal, mint egy oktató videóban.


Szerzők: Jung Hayeon

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash