Barion Pixel

The Turkish Cookbook

Musa Dagdeviren


« Vissza | Szerzők: Musa Dagdeviren
  2019. április 30. 11:24

The Turkish Cookbook

A tápláló és egészséges török konyha egyetemes szakácskönyve, Törökország páratlan gasztronómiai hagyományainak első számú szakértőjétől, Musa Dagdeviren-től, akit a Netflix dokumentumfilm-sorozatában, a Chef’s Table-ben is láthattunk.


Az élénk, merész és aromatikus török ízeket– a grillezett húsoktól, salátáktól és a varázslatosan édes péksüteményektől mindennapi házi fogásokig, mártogatósokig, piláfokig és pörköltekig – mindenhol imádják a világon. Ez az első könyv, ami ilyen alapossággal mutatja be a török konyha változatosságát, 550 recepttel, amik Törökország figyelemreméltó európai és ázsiai kulináris örökségét ünneplik – kevésbé ismert regionális ételektől a világszerte elismert és időtálló fogásokig, legyen az a bárány kofte, csirke kebab, tahini halva vagy pisztáciás baklava.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Musa Dagdeviren
Kiadó: Phaidon Press Ltd.
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2019
ISBN: 9780714878157
Nyelv: Angol
Méretek: 18 x 27 x 5.3 cm
Súly: 1.81 kg
Oldalszám: 512
Ár: 16 990 Ft
(16 181 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

FOUR in ONE

FOUR in ONE

Négy az egyben. Négy tehetséges cukrászt ismerhetünk meg egy szintén négy témakörre osztott könyvön keresztül: torta, csokoládé, desszert (tányérdesszertként is funcionáló), és művészi kreációk. A Barcelonai Chocolate Academy két évtizedre visszatekintő ízletes története is terítékre kerül, amit a csokoládét tárgyaló fejezet részeként, első kézből az intézmény alapítóitól hallhatunk.

 

 

The Curious Bartender Volume 2

The Curious Bartender Volume 2

Tristan Stephenson visszatért, hogy világszinten is elismert koktélkeverő tudását használva újból felrázza a koktélvilágot, tökéletesített klasszikus koktélokkal és nevét fémjelző újragondolt alkotásokkal.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash