Barion Pixel

Nordic by Nature

Nordic Cuisine and Culinary Excursions


« Vissza | Szerzők: Borderless Co. & Gestalten
  2018. július 30. 17:53

Nordic by Nature

A Nordic by Nature-ben a csúcsszakácsok, úgy, mint Nicolai Nørregaard, Claus Meyer, Rasmus Munk vagy Kamilla Seidler és még sokan mások a kreatív birodalmukon keresztül bemutatják saját konyhájuk titkait. Sokkal több, mint egy szakácskönyv, ez a kötet több mint 70 innovatív és néha nagyon szokatlan receptet tartalmaz a szakácsoktól, a kortárs-dán konyha saját értelmezése.


Ezt láthatjuk képekben, a konyhákban, erdőkben, illetve kastélykertben, ott, ahol ihletet kaptak és elkészítették. A skandináv étkezési mozgalom büszke a helyi összetevők használatára, a természet és a fenntarthatóság fontosságára egyaránt. Nordic by Nature meghívja Önt arra, hogy a dán gasztronómia érdekes világába merítse érzékeit, a mai kultúra és kortárs kulinária világába. A könyv személyes történetekkel, ideológiákkal, külföldi utazásokkal, földrajzi és szezonális korlátokkal és lehetőségekkel tárja elénk a Nordi Cuisine-t, és számos szakember munkásságát. 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Borderless Co. & Gestalten
Kiadó: Gestalten
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9783899559477
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 3.8 cm
Súly: 2.06 kg
Oldalszám: 304
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Seeking The South

Seeking The South

Egy modern déli szakácskönyv, amely a régió növekvő sokszínűségét ünnepli, Rob Newton séf-étterem tulajdonos tollából.


Szerzők: Rob Newton

Seeking The South

Seeking The South

Egy modern déli szakácskönyv, amely a régió növekvő sokszínűségét ünnepli, Rob Newton séf-étterem tulajdonos tollából.


Szerzők: Rob Newton

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash