Barion Pixel

Nordic by Nature

Nordic Cuisine and Culinary Excursions


« Vissza | Szerzők: Borderless Co. & Gestalten
  2018. július 30. 17:53

Nordic by Nature

A Nordic by Nature-ben a csúcsszakácsok, úgy, mint Nicolai Nørregaard, Claus Meyer, Rasmus Munk vagy Kamilla Seidler és még sokan mások a kreatív birodalmukon keresztül bemutatják saját konyhájuk titkait. Sokkal több, mint egy szakácskönyv, ez a kötet több mint 70 innovatív és néha nagyon szokatlan receptet tartalmaz a szakácsoktól, a kortárs-dán konyha saját értelmezése.


Ezt láthatjuk képekben, a konyhákban, erdőkben, illetve kastélykertben, ott, ahol ihletet kaptak és elkészítették. A skandináv étkezési mozgalom büszke a helyi összetevők használatára, a természet és a fenntarthatóság fontosságára egyaránt. Nordic by Nature meghívja Önt arra, hogy a dán gasztronómia érdekes világába merítse érzékeit, a mai kultúra és kortárs kulinária világába. A könyv személyes történetekkel, ideológiákkal, külföldi utazásokkal, földrajzi és szezonális korlátokkal és lehetőségekkel tárja elénk a Nordi Cuisine-t, és számos szakember munkásságát. 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Borderless Co. & Gestalten
Kiadó: Gestalten
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Étterem, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2018
ISBN: 9783899559477
Nyelv: Angol
Méretek: 24 x 30 x 3.8 cm
Súly: 2.06 kg
Oldalszám: 304
Ár: 18 990 Ft
(18 086 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

La Grande Piccola Pasticceria

La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.


Signature

Signature

A l’École Bellouet tehetséges cukrász professzora, Johan Martin 350 ínyenc oldalon át buzdít arra, hogy felfedezzük a nagy cukrászmesterek titkait. 


Szerzők: Johan Martin

The Hog Island Book of Fish & Seafood

The Hog Island Book of Fish & Seafood

A James Beard-díjas séftől és szerzőtől, John Ashtől, a The Hog Island Book of Fish & Seafood átfogó merítést mutat be a kagylók, rákfélék és uszonyos halak főzésének világából. 


Szerzők: John Ash

Fish Butchery

Fish Butchery

A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében. 


Szerzők: Josh Niland