Barion Pixel

Nordic Family Kitchen

Seasonal Home Cooking


« Vissza | Szerzők: Mikkel Karstad
  2021. november 22. 10:03

Nordic Family Kitchen

Ha úgy gondolja, hogy nem érheti el a skandináv eleganciát, amikor a gyerekekkel együtt főz, Mikkel Karstad megmutatja, hogyan kell. 


Ez a dán séf évek óta tanítja saját négy gyermekét az egyszerű, környezettudatos főzés örömeire. A híres NOMA étteremben végzett munka hozzájárult az észak-európai gasztronómia feltérképezéséhez.

De Karstad akkor a legboldogabb, ha a családjával főz, akár otthon, akár gyakori táplálékkereső útjaik során. Ebben a gyönyörű szakácskönyvben megosztja zsenialitását, ahogy egyszerű összetevőket használ és izgalmas módon kombinálja azokat, amelyeket minden családtag élvezni fog.

A tíz fejezetre osztott könyv 73 receptet kínál reggelire, ebédre, vacsorára és erdőben, kertben és tengerparton való összejövetelekre egyaránt.
Vannak olyan ételek, amelyeket bárki elkészíthet és tálalhat, beleértve a gyerekeket is – gyors kenyerek, szendvicsek, sütemények, krémek és lekvárok –, valamint fejlettebb projektek, amelyek a fiatalok kulináris készségeit fejlesztik.

Karstad a tengerpartra visz eperrel mályvacukrot sütni; az erdőbe gombás lepényt grillezni; és a kertbe, ahol a friss fűszernövények finomítják a mindennapi ételeket, például palacsintát és sült burgonyát. Gyümölcsökkel, zöldségekkel, teljes kiőrlésű gabonákkal és gyógynövényekkel teli ételek nagyrészt húsmentesek, és segítenek családjának alkalmazkodni a tisztább étkezési módhoz, amely egyszerre kielégítő és ízletes.

Anders Schonnemann lenyűgöző fotóival illusztrálva ez a mesés szakácskönyv arra inspirál majd, hogy üdvözölje a természetet családja konyhájában, és hozza ki a konyhát az ajtón kívülre.

Photo: Prestel

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Mikkel Karstad
Kiadó: Prestel
Kategória: Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books
Kiadás éve: 2021
Forgalmazás kezdete: 2021. október 11.
ISBN: 9783791387413
Nyelv: Angol
Méretek: 21.7 x 27.6 x 2.8 cm
Súly: 1.26 kg
Oldalszám: 256
Ár: 12 290 Ft
(11 705 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető, beszerzés alatt

My Way - Tim Raue

My Way - Tim Raue

A világ egyik top séfjének legfontosabb könyve! Tim Raue sztárséf önmagáról elnevezett berlini étterme a Restaurant magazin ’The World’s 50 Best Restaurants’ (A világ 50 legjobb étterme) listájának 34-ik helyét foglalja el, ezzel Raue-t a legjobb német séfnek avanzsálva. 


Chocolates and Confections

Chocolates and Confections

A csokoládé és cukorkakészítés reneszánszát éli, népszerű tevékenységnek számít az egész világon. Az afrodiziákumként ismert csokoládé feldolgozásához nyújt segítséget a Peter Greweling által írt és szerkesztett professzionális szakkönyv. Ez egy átfogó útmutató, segítség, a csokoládé és cukorkakészítésben jártas (gyakorló) vagy kezdő szakemberek, cukrászok számára egyaránt.


The Science of Chocolate

The Science of Chocolate

The Science of Chocolate könyv a teljes csokoládékészítés megértésén vezeti végig, ismerteti azokat a módszereket, amelyek alapvető szerepet játszanak a csokoládé előállításában, vizsgálatában és fogyasztásában. 


The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.