Nordic Family Kitchen
Seasonal Home Cooking

Ha úgy gondolja, hogy nem érheti el a skandináv eleganciát, amikor a gyerekekkel együtt főz, Mikkel Karstad megmutatja, hogyan kell.
Ez a dán séf évek óta tanítja saját négy gyermekét az egyszerű, környezettudatos főzés örömeire. A híres NOMA étteremben végzett munka hozzájárult az észak-európai gasztronómia feltérképezéséhez.
De Karstad akkor a legboldogabb, ha a családjával főz, akár otthon, akár gyakori táplálékkereső útjaik során. Ebben a gyönyörű szakácskönyvben megosztja zsenialitását, ahogy egyszerű összetevőket használ és izgalmas módon kombinálja azokat, amelyeket minden családtag élvezni fog.
A tíz fejezetre osztott könyv 73 receptet kínál reggelire, ebédre, vacsorára és erdőben, kertben és tengerparton való összejövetelekre egyaránt.
Vannak olyan ételek, amelyeket bárki elkészíthet és tálalhat, beleértve a gyerekeket is – gyors kenyerek, szendvicsek, sütemények, krémek és lekvárok –, valamint fejlettebb projektek, amelyek a fiatalok kulináris készségeit fejlesztik.
Karstad a tengerpartra visz eperrel mályvacukrot sütni; az erdőbe gombás lepényt grillezni; és a kertbe, ahol a friss fűszernövények finomítják a mindennapi ételeket, például palacsintát és sült burgonyát. Gyümölcsökkel, zöldségekkel, teljes kiőrlésű gabonákkal és gyógynövényekkel teli ételek nagyrészt húsmentesek, és segítenek családjának alkalmazkodni a tisztább étkezési módhoz, amely egyszerre kielégítő és ízletes.
Anders Schonnemann lenyűgöző fotóival illusztrálva ez a mesés szakácskönyv arra inspirál majd, hogy üdvözölje a természetet családja konyhájában, és hozza ki a konyhát az ajtón kívülre.
Photo: Prestel
Termékinformációk
Szerző: | Mikkel Karstad |
Kiadó: | Prestel |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 11. |
ISBN: | 9783791387413 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.7 x 27.6 x 2.8 cm |
Súly: | 1.26 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
-12°C GELATO

Bas van Haaren és Nils Hendrikse szívükben Gelato fanatikusok, és ezen a területen tökéletesen kiegészítik egymást. Ahol az egyik a kreativitásban jeleskedik, a másik minden technikai háttérben.
La Grande Piccola Pasticceria

Mi izgalmasabb, mint ahogy Alessandro Dalmasso életét szenteli az aprósüteményeknek, egy drága ékszerhez méltó értékkel felruházva őket, az alapanyagok, eszközök és technikák megválasztásától a kóstolásig.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
JAN - Laboratory of love

Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.