Nordic Family Kitchen
Seasonal Home Cooking
Ha úgy gondolja, hogy nem érheti el a skandináv eleganciát, amikor a gyerekekkel együtt főz, Mikkel Karstad megmutatja, hogyan kell.
Ez a dán séf évek óta tanítja saját négy gyermekét az egyszerű, környezettudatos főzés örömeire. A híres NOMA étteremben végzett munka hozzájárult az észak-európai gasztronómia feltérképezéséhez.
De Karstad akkor a legboldogabb, ha a családjával főz, akár otthon, akár gyakori táplálékkereső útjaik során. Ebben a gyönyörű szakácskönyvben megosztja zsenialitását, ahogy egyszerű összetevőket használ és izgalmas módon kombinálja azokat, amelyeket minden családtag élvezni fog.
A tíz fejezetre osztott könyv 73 receptet kínál reggelire, ebédre, vacsorára és erdőben, kertben és tengerparton való összejövetelekre egyaránt.
Vannak olyan ételek, amelyeket bárki elkészíthet és tálalhat, beleértve a gyerekeket is – gyors kenyerek, szendvicsek, sütemények, krémek és lekvárok –, valamint fejlettebb projektek, amelyek a fiatalok kulináris készségeit fejlesztik.
Karstad a tengerpartra visz eperrel mályvacukrot sütni; az erdőbe gombás lepényt grillezni; és a kertbe, ahol a friss fűszernövények finomítják a mindennapi ételeket, például palacsintát és sült burgonyát. Gyümölcsökkel, zöldségekkel, teljes kiőrlésű gabonákkal és gyógynövényekkel teli ételek nagyrészt húsmentesek, és segítenek családjának alkalmazkodni a tisztább étkezési módhoz, amely egyszerre kielégítő és ízletes.
Anders Schonnemann lenyűgöző fotóival illusztrálva ez a mesés szakácskönyv arra inspirál majd, hogy üdvözölje a természetet családja konyhájában, és hozza ki a konyhát az ajtón kívülre.
Photo: Prestel
Termékinformációk
Szerző: | Mikkel Karstad |
Kiadó: | Prestel |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 11. |
ISBN: | 9783791387413 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.7 x 27.6 x 2.8 cm |
Súly: | 1.26 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Restaurant Gordon Ramsay - A Story of Excellence
Nemzedékének vitathatatlanul egyik legjobb szakácsa, Gordon Ramsay fényes karriert futott be, és globális étterembirodalmat épített Londontól Bordeaux-ig és Szöultól Szingapúrig.
The Italian Bakery
Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.
Oak - The flavours of Marcelo Ballardin
Marcelo Ballardin, a genti Oak étterem főszakácsa első könyvével minden érzékszervet elragadtat.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.