Nordic Family Kitchen
Seasonal Home Cooking
Ha úgy gondolja, hogy nem érheti el a skandináv eleganciát, amikor a gyerekekkel együtt főz, Mikkel Karstad megmutatja, hogyan kell.
Ez a dán séf évek óta tanítja saját négy gyermekét az egyszerű, környezettudatos főzés örömeire. A híres NOMA étteremben végzett munka hozzájárult az észak-európai gasztronómia feltérképezéséhez.
De Karstad akkor a legboldogabb, ha a családjával főz, akár otthon, akár gyakori táplálékkereső útjaik során. Ebben a gyönyörű szakácskönyvben megosztja zsenialitását, ahogy egyszerű összetevőket használ és izgalmas módon kombinálja azokat, amelyeket minden családtag élvezni fog.
A tíz fejezetre osztott könyv 73 receptet kínál reggelire, ebédre, vacsorára és erdőben, kertben és tengerparton való összejövetelekre egyaránt.
Vannak olyan ételek, amelyeket bárki elkészíthet és tálalhat, beleértve a gyerekeket is – gyors kenyerek, szendvicsek, sütemények, krémek és lekvárok –, valamint fejlettebb projektek, amelyek a fiatalok kulináris készségeit fejlesztik.
Karstad a tengerpartra visz eperrel mályvacukrot sütni; az erdőbe gombás lepényt grillezni; és a kertbe, ahol a friss fűszernövények finomítják a mindennapi ételeket, például palacsintát és sült burgonyát. Gyümölcsökkel, zöldségekkel, teljes kiőrlésű gabonákkal és gyógynövényekkel teli ételek nagyrészt húsmentesek, és segítenek családjának alkalmazkodni a tisztább étkezési módhoz, amely egyszerre kielégítő és ízletes.
Anders Schonnemann lenyűgöző fotóival illusztrálva ez a mesés szakácskönyv arra inspirál majd, hogy üdvözölje a természetet családja konyhájában, és hozza ki a konyhát az ajtón kívülre.
Photo: Prestel
Termékinformációk
Szerző: | Mikkel Karstad |
Kiadó: | Prestel |
Kategória: | Chef, Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books |
Kiadás éve: | 2021 |
Forgalmazás kezdete: | 2021. október 11. |
ISBN: | 9783791387413 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 21.7 x 27.6 x 2.8 cm |
Súly: | 1.26 kg |
Oldalszám: | 256 |
Ár: |
12 290 Ft (11 705 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető, beszerzés alatt |
Keresés
Cocktail Codex
A bestseller és műfajmeghatározó Death & Co koktélkönyv íróinak új kiadványa, a Cocktail Codex egy alapmű az italkeverés mesterségéről. A könyv, az írók egyedülálló ’root cocktails’ megközelítését alkalmazva olyan eszközt ad az italkeverők kezébe tudásszinttől függetlenül, ami segít megérteni és elkészíteni és a klasszikusokat és egyedi koktélokat improvizálni.
Biotope - Pastorale
A két Michelin csillagos étterem tulajdonos-séf, Bart De Pooter májusban 51 éves lett, emellett szülőfalujában, Reetben található étteremének Pastorale 25. évfordulóját ünnepli.
Whole Food Cooking Every Day
Teljes értékű élelmiszerek fogyasztásával gyökeresen átalakíthatjuk étrendünket és ezen alapanyagok elkészítése gyerekjáték a megfelelő technikák és stratégiák elsajátításával.
Jan - Labor der Liebe
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.