Yann Couvreur’s Pastry

Yann Couvreur első, angol nyelvű könyve – a francia cukrászzseni bemutatkozása.
Yann, a párizsi cukrászat egyik felívelő csillaga, szakmai képzését a versailles-i Trianon Palace-ban kezdte, majd cukrászfőnökként dolgozott olyan luxusszállodákban, mint az Eden Rock Saint-Barthélemy, a Le Burgundy és a Prince de Galles. Első cukrászdáját 2016 májusában nyitotta meg Párizsban, a Canal Saint-Martin közelében, majd 2017 júniusában egy újabbat a Marais negyedben. Azóta már több üzletet is nyitott a francia főváros különböző pontjain. Emellett nemzetközileg is terjeszkedett: jelen van Miamiban, Dubaiban, Szöulban, Rijádban és Dohában.
Dominique Ansel, a New York-i székhelyű francia cukrász – a világhírű Cronut (a croissant és a fánk hibridje) megalkotója – így ír a könyv bevezetőjében Yann Couvreurről:
„Cukrásznak lenni nagyfokú precizitást és tudományos ismereteket igényel. Ugyanakkor ahhoz, hogy igazán vonzó desszertet alkossunk, szükség van romantikára, szépségre és az édes élvezetek könnyedségére is. Ez a tudomány és művészet közti egyensúly teszi Yann-t kivételes cukrásszá. Az ízekhez való viszonya olyan nézőpontot tükröz, amely mára a sajátos stílusává és védjegyévé vált. A könyv lapjai tele vannak részletes és ínycsiklandó receptekkel, amelyek révén – remélem – Yann sok jövőbeni cukrászt fog inspirálni, és segít nekik felfedezni azt a szenvedélyt, amely minket is összeköt.”
Ez a modern és elegáns könyv tükrözi Yann cukrászdáinak vizuális arculatát, beleértve ikonikus róka kabalája is. A kötet 80 receptet tartalmaz – többségük édes, de néhány sós fogás is helyet kapott benne.
Photo: Lauren Fau
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!
Termékinformációk
Szerző: | Yann Couvreur |
Kiadó: | Grub Street Publishing |
Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
Kiadás éve: | 2025 |
Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 30. |
ISBN: | 9781911714330 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 22 x 28 x 2.4 cm |
Súly: | 1.18 kg |
Oldalszám: | 224 |
Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Manresa

Manresa, egy régóta várt szakácskönyv, a San Francisco-i öböl sztárséfjének „DavidKinch” a szakácskönyve. A Chef forradalmasította a régió éttermi kultúráját, és bevezette a „Farm to-Table” kifejezést, melynek lényege, hogy a közvetlen közelben található farmon termesztett minőségi, lehetőleg bió alapanyagokat használja, továbbá előnyben részesíti a térség „Észak-Kalifornia” tengerpartja által szolgáltatott tengeri élővilágot.
The Elements Of Pizza

Ebben a sokat várt szakácskönyvben Ken Forkish – a nagy népszerűségnek örvendő portland-i Artisan Pizza tulajdonosa, a Flour Water Salt Yeast c. könyv James Beard és IACP díjakkal kitüntetett írója, és az Egyesült Államok egyik legmegbízhatóbb szaktekintélye, ami a sütést illeti, bebizonyítja, hogy a fantasztikus pizza minden otthon számára elérhető.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.
Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.