Yann Couvreur’s Pastry
Yann Couvreur első, angol nyelvű könyve – a francia cukrászzseni bemutatkozása.
Yann, a párizsi cukrászat egyik felívelő csillaga, szakmai képzését a versailles-i Trianon Palace-ban kezdte, majd cukrászfőnökként dolgozott olyan luxusszállodákban, mint az Eden Rock Saint-Barthélemy, a Le Burgundy és a Prince de Galles. Első cukrászdáját 2016 májusában nyitotta meg Párizsban, a Canal Saint-Martin közelében, majd 2017 júniusában egy újabbat a Marais negyedben. Azóta már több üzletet is nyitott a francia főváros különböző pontjain. Emellett nemzetközileg is terjeszkedett: jelen van Miamiban, Dubaiban, Szöulban, Rijádban és Dohában.
Dominique Ansel, a New York-i székhelyű francia cukrász – a világhírű Cronut (a croissant és a fánk hibridje) megalkotója – így ír a könyv bevezetőjében Yann Couvreurről:
„Cukrásznak lenni nagyfokú precizitást és tudományos ismereteket igényel. Ugyanakkor ahhoz, hogy igazán vonzó desszertet alkossunk, szükség van romantikára, szépségre és az édes élvezetek könnyedségére is. Ez a tudomány és művészet közti egyensúly teszi Yann-t kivételes cukrásszá. Az ízekhez való viszonya olyan nézőpontot tükröz, amely mára a sajátos stílusává és védjegyévé vált. A könyv lapjai tele vannak részletes és ínycsiklandó receptekkel, amelyek révén – remélem – Yann sok jövőbeni cukrászt fog inspirálni, és segít nekik felfedezni azt a szenvedélyt, amely minket is összeköt.”
Ez a modern és elegáns könyv tükrözi Yann cukrászdáinak vizuális arculatát, beleértve ikonikus róka kabalája is. A kötet 80 receptet tartalmaz – többségük édes, de néhány sós fogás is helyet kapott benne.
Photo: Lauren Fau
Rendelje elő / foglalja le saját példányát!
A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!








Termékinformációk
| Szerző: | Yann Couvreur |
| Kiadó: | Grub Street Publishing |
| Kategória: | Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. szeptember 30. |
| ISBN: | 9781911714330 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 22 x 28 x 2.4 cm |
| Súly: | 1.18 kg |
| Oldalszám: | 224 |
| Ár: |
12 890 Ft (12 276 + ÁFA) |
| Státusz: | Előrendelhető |
Keresés
Paco Roncero
Több mint 30 éve a konyhában és közel 15 éve két Michelin-csillag védelmében Paco Roncero nemcsak a spanyol gasztronómiai szcéna nélkülözhetetlen szakácsa, hanem a szakma őre is. Ezt bizonyítja is Paco Roncero a több mint 250 oldalának mindegyikében.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.
Percorsi
Percorsi, Gianluca Fusto első kötete új kiadásban, angol nyelvű fordítással kiegészítve.
Az 1975-ben született világhírű cukrászmester 50 emblematikus receptje láthatóan egy építész-tervező precizitásával, magabiztosságával kerülnek bemutatásra.