Barion Pixel

Yann Couvreur’s Pastry


« Vissza | Szerzők: Yann Couvreur | Új
  2025. június 27. 15:51

Yann Couvreur’s Pastry

Yann Couvreur első, angol nyelvű könyve – a francia cukrászzseni bemutatkozása.


Yann, a párizsi cukrászat egyik felívelő csillaga, szakmai képzését a versailles-i Trianon Palace-ban kezdte, majd cukrászfőnökként dolgozott olyan luxusszállodákban, mint az Eden Rock Saint-Barthélemy, a Le Burgundy és a Prince de Galles. Első cukrászdáját 2016 májusában nyitotta meg Párizsban, a Canal Saint-Martin közelében, majd 2017 júniusában egy újabbat a Marais negyedben. Azóta már több üzletet is nyitott a francia főváros különböző pontjain. Emellett nemzetközileg is terjeszkedett: jelen van Miamiban, Dubaiban, Szöulban, Rijádban és Dohában.

Dominique Ansel, a New York-i székhelyű francia cukrász – a világhírű Cronut (a croissant és a fánk hibridje) megalkotója – így ír a könyv bevezetőjében Yann Couvreurről:

„Cukrásznak lenni nagyfokú precizitást és tudományos ismereteket igényel. Ugyanakkor ahhoz, hogy igazán vonzó desszertet alkossunk, szükség van romantikára, szépségre és az édes élvezetek könnyedségére is. Ez a tudomány és művészet közti egyensúly teszi Yann-t kivételes cukrásszá. Az ízekhez való viszonya olyan nézőpontot tükröz, amely mára a sajátos stílusává és védjegyévé vált. A könyv lapjai tele vannak részletes és ínycsiklandó receptekkel, amelyek révén – remélem – Yann sok jövőbeni cukrászt fog inspirálni, és segít nekik felfedezni azt a szenvedélyt, amely minket is összeköt.”

Ez a modern és elegáns könyv tükrözi Yann cukrászdáinak vizuális arculatát, beleértve ikonikus róka kabalája is. A kötet 80 receptet tartalmaz – többségük édes, de néhány sós fogás is helyet kapott benne.

Photo: Lauren Fau

Rendelje elő / foglalja le saját példányát!

A folyamatosan változó szállítási díjak és devizaárfolyamok miatt a végső ár a könyv beérkezésének időpontjában kerül kikalkulálásra-véglegesítésre, az adott aktuális árfolyamok, díjak alapján!

A kiadvány megjelenésének dátuma változott, az utolsó hivatalos álláspont alapján a könyv 2026.03.31-én jelenik meg!

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Yann Couvreur
Kiadó: Grub Street Publishing
Kategória: Cukrász Chef, Cukrászkönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2026. március 31.
ISBN: 9781911714330
Nyelv: Angol
Méretek: 22 x 28 x 2.4 cm
Súly: 1.18 kg
Oldalszám: 224
Ár: 12 890 Ft
(12 276 + ÁFA)
Státusz: Előrendelhető

The World Atlas of Coffee 3rd edition

Új
The World Atlas of Coffee 3rd edition

Részletes útmutató a kávétermelés dinamikus világához James Hoffmann tollából, aki a Sunday Times sikerlistás How to Make the Best Coffee at Home (Hogyan készítsük el a legjobb kávét otthon) című könyv szerzője. Mindenkinek, aki szeretne többet tudni a kávéról, annak csodálatos árnyalatairól és lehetőségeiről, ez a könyv kihagyhatatlan. 


Szerzők: James Hoffmann

The Italian Cookery Course

The Italian Cookery Course

Katie Caldesi az olasz konyha e mára ikonikus gyűjteményében receptek százait gyűjti össze országszerte, a hegyvidéki északi részektől a déli napsütötte Földközi-tengerig. 


Szerzők: Katie Caldesi


Szerzők:

The Italian Bakery

The Italian Bakery

Süss, mint egy olasz, ezzel a legújabb Silver Spoon kulináris inspirációval és konyhai kísérővel.