On Champagne
A Tapestry of Tales to Celebrate the Greatest Sparkling Wine of All
Az "On Champagne" című könyvben a világ legkiválóbb pezsgőíróinak gondolatait, véleményeit és következtetéseit gyűjtik össze, hogy felfedjék ennek az italnak az eseménydús pályafutását, a véletlen felfedezés mítoszától kezdve – amely, mint megtudjuk, nem Franciaországban, hanem Anglia almaborpincéiben történt – egészen a csúcstechnológiás, űrutazásra is alkalmas pezsgő kifejlesztéséig.
Ez egy olyan utazás, amelynek kezdetén és végén a csillogást zárjuk palackba, és amely során elbűvöl minket a meszes és krétás terroir finomsága, az Ambonnay-tól Avize-ig tartó lázadók elszántsága, valamint egy tenger alatti pezsgőpince rejtélye.
Találkozunk azokkal az úttörőkkel, akik megalkották a múlt nagyszerű pezsgőit, és azokkal a személyiségekkel, akik „zöldítik” ezt a tájat, és az éghajlatváltozáson keresztül ápolják azt, hogy megalkossák a jövő csodálatos pezsgőit.
- A forradalmi termelők, akik kiálltak a grandes marques ellen és nyertek!
- Veszély a társadalomra... ennek a legrobbanékonyabb italnak a felszolgálásának veszélyei.
- Buborékokkal vagy anélkül? Gérard Liger-Belair pezsgőfizikus elmagyarázza, hogyan teszik jobbá ezt a bort a buborékok.
- Flute vagy Coupe pohár? Magnumok vagy Jeroboamok? Kiderült a tökéletes pohár és a legjobb üvegméret.
- Pezsgő és a jövő: milyen évjáratokat és stílusokat igyunk legközelebb?
- Tisztelet az özvegynek: találkozunk a nőkkel (múlt és jelen), akik átalakítják a pezsgőt.
Tartalmazza: Moët & Chandon, Krug, Bollinger „Vieilles Vignes Françaises”, Pol Roger, Dom Pérignon, Domaine Ruinart, Roederer, Veuve Clicquot és még sok más...
A legjobb pezsgőírók közreműködése: Tom Stevenson, Essi Avellan MW, Hugh Johnson, Serena Sutcliffe MW, Peter Liem, Tyson Stelzer és Robert Walters, a „modern korszakkal”, amelyet Evelyn Waugh üdvözöl.
Termékinformációk
Szerzők: | Several Authors, Ed. Susan Keevil |
Kiadó: | Académie du Vin Library |
Kategória: | Alapanyag, Bor / Wine, Nyelv - Angol / English Books, Pezsgő / Champagne |
Kiadás éve: | 2022 |
Forgalmazás kezdete: | 2024. július 18. |
ISBN: | 9781913141356 |
Nyelv: | Angol |
Méretek: | 18.9 x 24.6 x 1.9 cm |
Súly: | 1.08 kg |
Oldalszám: | 279 |
Ár: |
15 290 Ft (14 562 + ÁFA) |
Státusz: | Raktáron |
Keresés
Is This A Cookbook?
Nos, tele van Heston tipikusan zseniális, finom és ötletes receptjeivel, köztük zöld gazpacho, cékla és borsó saláta, quinoa zöldségekkel, marokkói pástétomok, kender panna cotta, banán és petrezselymes turmix, paradicsomos és kávés muffin, paszternák granola, rizsfagylalt, sherry ecetes posset, krikett ketchup, kakukkfüves és narancsos kombucha, nem feledkezve meg a popcorn csirkéről, igazi pattogatott kukoricával. Minden recept egyszerű, egyértelmű és teljesen megvalósítható.
Fish Butchery
A James Beard-díjas író és a kulináris játék megváltoztatója, Josh Niland visszatér a halbontás művészetének tökéletes útmutatójával, szakértői technikákkal és úttörő receptekkel, amelyek sürgős cselekvésre szólítanak fel a kulináris fenntarthatóság érdekében.
HOW TO MAKE My own RECIPE - PATISSERIE SERIES 2
Ezt a könyvet úgy tervezték, hogy más legyen, mint egy tipikus desszertes receptkönyv. Ez nem rögzített receptek gyűjteménye, hanem egy szakmai útmutató, amellyel elkészítheti saját desszert alkotásait, választékát.