Barion Pixel

Pakistan - Recipes and Stories from the Country's Home Kitchens, Restaurants, and Roadside Stands

by Maryam Jillani


« Vissza | Szerzők: Maryam Jillani
  2025. március 14. 16:57

Pakistan - Recipes and Stories from the Country's Home Kitchens, Restaurants, and Roadside Stands

Pakisztán egy elsöprő és ambiciózus szakácskönyv, több mint 100 recepttel, amelyek a pakisztáni ételeket kulturális kontextusába helyezik.


Az Afganisztánnal, Kínával, Indiával és Iránnal közös határoknak, valamint a migráció és kereskedelem történetének köszönhetően a pakisztáni ételek az ízek és összetevők csodálatos tárházából merítenek, amelyek az ország egyik legkiválóbb minőségét teszik lehetővé.

Több mint 100 szósz-, chutney-, aromás curry- és finoman fűszerezett zöldségrecepttel a Pakisztán tökéletes bevezető a konyhában kezdő olvasóknak, és üdvözlendő emlékeztető a kedvencekre azoknak, akik már ismerik.

Az ország egyes régióit bemutató esszék, a bőséges és drámai fotózás, valamint a lenyűgöző tartalom mellett a Pakisztán egy szakácskönyv, amelyet minden este olvasni, ízlelgetni és „főzni” kell.

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Maryam Jillani
Kiadó: Hardie Grant Books
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books
Kiadás éve: 2025
Forgalmazás kezdete: 2025. március 25.
ISBN: 9781958417416
Nyelv: Angol
Méretek: 18.5 x 27.4 x 3.3 cm
Súly: 1.21 kg
Oldalszám: 288
Ár: 11 690 Ft
(11 133 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

Southern Ground

Southern Ground

Úttörő túra a déli kézműves pékségekben, több mint 75 gazdag receptettel, a déli, hideg-kővel őrölt lisztmozgalom egyik vezetőjétől.


Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Gelato, Sorbetto, Granita, Cold Dessert by Yoo Siyeon

Ez a könyv elmagyarázza a Gelato, Sorbet, Granita és a hideg desszertek készítésének összes folyamatát, és tartalmazza az összes elméletet és a gyártáshoz szükséges receptet.


Szerzők: Yoo Siyeon

The Curious Bartender Volume 1

The Curious Bartender Volume 1

A The Curious Bartender sorozatban Tristan Stephenson kísérletezik és felfedezi a tökéletes koktél keverésének művészetét és bevezeti az olvasót azokba a modern fejleményekbe, amik ezen a bartending területén mentek végbe. 


Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé Macaron

Pierre Hermé kétségtelenül a francia cukrászat vezető egyénisége, nevéhez köthetően vált a macaron Tokiótól-Párizsig a legkeresettebb édességgé. Ezzel az átfogó áttekintéssel Hermé különleges alkotásai mellett felfedezhetjük a klasszikusokat is, mint például a vaníliás vagy csokoládés macaront. A legújabb Macaron cukrászkönyve több mint 60 csodálatos fotóval illusztrált receptet tartalmaz. 


Szerzők: Pierre Hermé