Pakistan - Recipes and Stories from the Country's Home Kitchens, Restaurants, and Roadside Stands
by Maryam Jillani
Pakisztán egy elsöprő és ambiciózus szakácskönyv, több mint 100 recepttel, amelyek a pakisztáni ételeket kulturális kontextusába helyezik.
Az Afganisztánnal, Kínával, Indiával és Iránnal közös határoknak, valamint a migráció és kereskedelem történetének köszönhetően a pakisztáni ételek az ízek és összetevők csodálatos tárházából merítenek, amelyek az ország egyik legkiválóbb minőségét teszik lehetővé.
Több mint 100 szósz-, chutney-, aromás curry- és finoman fűszerezett zöldségrecepttel a Pakisztán tökéletes bevezető a konyhában kezdő olvasóknak, és üdvözlendő emlékeztető a kedvencekre azoknak, akik már ismerik.
Az ország egyes régióit bemutató esszék, a bőséges és drámai fotózás, valamint a lenyűgöző tartalom mellett a Pakisztán egy szakácskönyv, amelyet minden este olvasni, ízlelgetni és „főzni” kell.













Termékinformációk
| Szerző: | Maryam Jillani |
| Kiadó: | Hardie Grant Books |
| Kategória: | Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Új könyvek / New Books |
| Kiadás éve: | 2025 |
| Forgalmazás kezdete: | 2025. március 25. |
| ISBN: | 9781958417416 |
| Nyelv: | Angol |
| Méretek: | 18.5 x 27.4 x 3.3 cm |
| Súly: | 1.21 kg |
| Oldalszám: | 288 |
| Ár: |
11 690 Ft (11 133 + ÁFA) |
| Státusz: | Raktáron |
Keresés
Echaurren, The Legacy
Michelin Guide által 2 Michelin-csillaggal kitüntetett Riojai étterem végleges munkája.
JAN - Laboratory of love
Csillagos konyha Jan Hartwiggal – a müncheni gasztronómia sztárjával. Jan Hartwig Németország egyik legjobb szakácsa. Mielőtt megnyitotta saját JAN éttermét, sok éven át főzött 3 csillagos szinten a Bayerischer Hof "ATELIER"-ben.
Complete Asian Cookbook - New, updated edition
Charmaine Solomon ikonikus The Complete Asian Cookbook című könyvének ez az új, frissített kiadása lenyűgöző, kortárs dizájnnal tiszteli a klasszikus témát.
A New Way to Bake
Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.