Barion Pixel

Pasta Reinvented

Gluten-free Pastas, Alternative Noodles, 80 Creative and Delicious Recipes


« Vissza | Szerzők: Caroline Bretherton
  2021. szeptember 11. 15:00

Pasta Reinvented

Fedezze fel, hogyan lehet gabonaféléket, tengeri zöldségeket tésztává alakítani. Tésztákat, leveseket, tésztasalátákat, tésztás egytálételeket és sült tésztákat.


A tápanyagokkal teli kézműves tésztáktól a tengeri algás tésztáig a Pasta Reinvented több mint 80 fehérje- és rostdús receptet tartalmaz, amelyek izgalmas ízkombinációkat kínálnak, valamint egyedülálló alternatívája a hagyományos tészta recepteknek. A receptek teljesen rugalmasak, változatosak a gluténmentes és vegetáriánus ételek elkészítéséhez, és finom tésztaszósz javaslatokkal vannak ellátva, így minden ételből a legjobbat hozhatja ki.
A Pasta Reinvented a tökéletes lépésről lépésre szóló útmutató az egészséges tészta receptek elsajátításához. 

 

 


Kosár

A rendeléshez jelentkezzen be.

Termékinformációk

Szerző: Caroline Bretherton
Kiadó: DK
Kategória: Szakácskönyv, Konyhatechnológia, Alapanyag, Nyelv - Angol / English Books, Tészta / Pasta
Kiadás éve: 2018
Forgalmazás kezdete: 2021. szeptember 30.
ISBN: 9780241319024
Nyelv: Angol
Méretek: 20.2 x 24.2 x 2.4 cm
Súly: 0.84 kg
Oldalszám: 192
Ár: 8 390 Ft
(7 990 + ÁFA)
Státusz: Raktáron

India The Cookbook

India The Cookbook

Az India - The Cookbook az első átfogó kulináris útmutató, mely több mint 1000 receptet közöl, ezáltal részesei lehetünk India régiónkénti gazdag és színes gasztronómiai örökségének. Ellentétben sok más indiai szakácskönyvvel, ezt a szakácskönyvet az Indiai Kulináris Akadémia és számos olyan szerző szerkesztette akik Delhiben élnek. A kiadványban található autentikus receptek tükrözik India ízekben és fűszerekben gazdag hagyományos ételeit. 


Szerzők: Pushpesh Pant

The Vegetarian Silver Spoon

The Vegetarian Silver Spoon

Több mint 200 ízletes, klasszikus és kortárs olasz vegetáriánus recept a közismert Silver Spoon sorozat konyhájából.


A New Way to Bake

A New Way to Bake

Philip Khoury mélyen beleásta magát a cukrászatba, hogy „tisztább” desszerteket készítsen, amelyek finomabb ízeket és textúrákat mutatnak be. A New Way to Bake című könyvében Philip átalakítja a sütés hagyományos építőköveit, kizárólag természetes, növényi alapú összetevőket használva.


Szerzők: Philip Khoury

Aponiente - Ángel León

Aponiente - Ángel León

A világ egyik legexkluzívabb éttermének remekműve, 6 kötetbe gyűjtve, tele tapasztalattal, küzdelemmel, erőfeszítéssel és kiválósággal. Több mint 1000 oldal, lefedi az Aponiente univerzumot, Ángel León testének és lelkének kiterjesztését.


Szerzők: Ángel León